Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 17, 18:39)
tai gerai jei nepagal taisykles kodel moderatoreneparoso jau 2-3men bandziau jau pagal visas taisykles isbandziau, o supermamos nekur negalma rasti

O kuri moderatorė turi pranešt, jei ten visas temas tvarko Supermama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 19, 18:01)
O kuri moderatorė turi pranešt, jei ten visas temas tvarko Supermama? g.gif

tai as suprantu tai tegul jinai ir pranesa kas negerai nes tokiu kaip as labai daug,ar jinai is vis ekzistuoja ta moderatore??????????????????? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 21, 16:18)
tai as suprantu tai tegul jinai ir pranesa kas negerai nes tokiu kaip as labai daug,ar jinai is vis ekzistuoja ta moderatore??????????????????? g.gif  g.gif

pakartosiu ir aš, gal suprasite.

tenai tvarką palaiko Supermama. ji forumo savininkė, ji yra administratorių grupės moderatorė.
į ją prašom ir kreiptis, kitos moderatorės tenai nedirba.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 23:38)
pakartosiu ir aš, gal suprasite.

tenai tvarką palaiko Supermama. ji forumo savininkė, ji yra administratorių grupės moderatorė.
į ją prašom ir kreiptis, kitos moderatorės tenai nedirba.

negalvokit kad esu kvaila doh.gif zinau kad Supermama tien viska tvarko tik su ja nekaip neimanuoma susisiekti, va kame reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 22, 12:54)
negalvokit kad esu kvaila doh.gif  zinau kad Supermama tien viska tvarko tik su ja nekaip neimanuoma susisiekti, va kame reikalas  ax.gif

O tai mes turim už ją atsakyt ar kaip? g.gif Nesuprantu jūsų klausimo tada.... unsure.gif

Galima būtų retkarčiais susipažint ir su taisyklėmis tose skyreliuose. Kaip pvz:

Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pagalbos smile.gif kaip paskelbti naują temą skyriuje DARBAS?
Man rodo klaidą, kaip suprantu trūksta žinučių. O kiek jų reikia?
Atsakyti
QUOTE(Goda. @ 2009 03 02, 13:33)
Sveiki, norėčiau pagalbos smile.gif kaip paskelbti naują temą skyriuje DARBAS?
Man rodo klaidą, kaip suprantu trūksta žinučių. O kiek jų reikia?

Tame skyrelyje yra prisegta tema, kur parašyta, ko reik, kad galėtumėt skelbtis rolleyes.gif
Atsakyti
idomu kodel vienai panelei temoj paslaugos leidot paskelbti savo tema jei jinai neturi net 100zinuciu g.gif
o as vis ir nesulaukiu patvirtinimo
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2009 03 02, 21:08)
idomu kodel vienai panelei temoj paslaugos leidot paskelbti savo tema jei jinai neturi net 100zinuciu g.gif
o as vis ir nesulaukiu patvirtinimo

Mes negalim leist ar neleist, tiesiog nustatyta programiškai, kad neturintys 100+ žinučių neįmanoma sukurt temos smile.gif
Apie kurią narę šnekat? Gali būti, kad jos tema jau seniai buvo sukurta, kai dar nebuvo nustatymai pakeisti.
Atsakyti
Laba,

labai prasau paaiskinkite ka darau blogai kad istrinate mano paskelbta tema.prasau atsakykite nes klausiu jusu visaip nieks neatsako
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 03 04, 17:13)
Mes negalim leist ar neleist, tiesiog nustatyta programiškai, kad neturintys 100+ žinučių neįmanoma sukurt temos smile.gif
Apie kurią narę šnekat? Gali būti, kad jos tema jau seniai buvo sukurta, kai dar nebuvo nustatymai pakeisti.

na istikruju jinai neseniai paskelbe tema paslaugose nenoriu zmogui blogo jei pasiseke tai tegul buna, gal ir man kada leis ax.gif
Papildyta:
[quote=katiusa20,2009 03 04, 22:48]
na istikruju jinai neseniai paskelbe tema paslaugose nenoriu zmogui blogo jei pasiseke tai tegul buna, gal ir man kada leis ax.gif

2008-12-01 manau visems jau buvo vienas isakymas tuo laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(swarovski.kaunas @ 2009 03 04, 21:36)
Laba,

labai prasau paaiskinkite ka darau blogai kad istrinate mano paskelbta tema.prasau atsakykite nes klausiu jusu visaip nieks neatsako

Komercija? g.gif
Atsakyti