Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 09, 22:27)
Reik laukt moderatoriaus patvirtinimo rolleyes.gif

dekui uz ats. bent jau,bet kazkaip nelabai gerai iseina man skubiai reikalinga pagalba as paskelbiu toj temoj o temos patvirtinimo laukiu jau kelias dienas, tai kai tema patvirtins po kokiu dar keliu dienu man jau nebereikes gal doh.gif
Atsakyti
Kaip suzinoti ar tema patvirtinta ar ne? (as turiu omeny tema skelbimu lentoj/rankdarbiai) Gausiu koki nors pranesima is moderatores? Kaip rasoma tema patvirtinama per tris darbo dienas. Jei praejus tom trim dienom nieko negaunu, ir tema neatidaryta, ka daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *coliukeee*: 11 vasario 2009 - 10:05
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 02 11, 10:04)
Kaip suzinoti ar tema patvirtinta ar ne? (as turiu omeny tema skelbimu lentoj/rankdarbiai) Gausiu koki nors pranesima is moderatores? Kaip rasoma tema patvirtinama per tris darbo dienas. Jei praejus tom trim dienom nieko negaunu, ir tema neatidaryta, ka daryt?

Kaip pažiūrėt, ar tema patvirtinta? Paspaudžiat ant savo niko. Ir "rasti visas dalyvio temas".
Jei nepatvirtinta per tiek laiko (nors peržiūrinėju kasdien, išskyrus savaitgalius ir kt nedarbo dienas), vadinas, neatitiko reikalavimų. Prieš kuriant visad siūlaus susipažint su temų kurimo taisyklėmis. Tema matosi iškart tame skyrelyje, prisegta.
Atsakyti
Ar galima redaguoti naujai sukurtos temos pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 02 12, 14:07)
Ar galima redaguoti naujai sukurtos temos pavadinimą?

Kai sukuriat naują temą, 30 min galite redaguoti žinutę, nesvarbu, ar tai pirma žinutė su pavadinimu ir antrašte, ar tolesnė. Paskui tenka prašyt skyrelio moderatorių pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 12, 17:15)
Kai sukuriat naują temą, 30 min galite redaguoti žinutę, nesvarbu, ar tai pirma žinutė su pavadinimu ir antrašte, ar tolesnė. Paskui tenka prašyt skyrelio moderatorių pagalbos smile.gif

kur rasti Super Mama nzn kodel nepatvirtina mano temos verysad.gif
Atsakyti
Kaip idet komercini skelbima skyrelyje VAIKAMS? Rasiau duotais elektroniniais pastais, bet nesulaukiau jokio atsakymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 11, 15:58)
Kaip pažiūrėt, ar tema patvirtinta? Paspaudžiat ant savo niko. Ir "rasti visas dalyvio temas".
Jei nepatvirtinta per tiek laiko (nors peržiūrinėju kasdien, išskyrus savaitgalius ir kt nedarbo dienas), vadinas, neatitiko reikalavimų. Prieš kuriant visad siūlaus susipažint su temų kurimo taisyklėmis. Tema matosi iškart tame skyrelyje, prisegta.

odayvio temose turi matytis ta naujai sukurta tema bet dar nepatvirtinta? ar matosi tik kai patvirtina? g.gif
Atsakyti
sakykit praom gal cia reikiaka nors moketi kad paskelbti nauja tema skyrelije paslaugos???????????????/ g.gif
Atsakyti
As ten laukiu patvirtinimo jau pora menesiu, viska dariau pagal taisykles, nzn kodel nepatvirtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliandra @ 2009 02 12, 20:40)
Kaip idet komercini skelbima skyrelyje VAIKAMS? Rasiau duotais elektroniniais pastais, bet nesulaukiau jokio atsakymo schmoll.gif

Kreiptis duotais el. paštais. Aš su tuo nesusijusi.

QUOTE(Izaa @ 2009 02 12, 21:56)
odayvio temose turi matytis ta naujai sukurta tema bet dar nepatvirtinta? ar matosi tik kai patvirtina? g.gif

Kai patvirtins - matysis.

QUOTE(katiusa20 @ 2009 02 16, 11:58)
sakykit praom gal cia reikiaka nors moketi kad paskelbti nauja tema skyrelije paslaugos???????????????/ g.gif

Nereikia. Matyt, ne pagal taisykles sukurėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 17, 17:28)
Kreiptis duotais el. paštais. Aš su tuo nesusijusi.
Kai patvirtins - matysis.

Nereikia. Matyt, ne pagal taisykles sukurėt rolleyes.gif

tai gerai jei nepagal taisykles kodel moderatoreneparoso jau 2-3men bandziau jau pagal visas taisykles isbandziau, o supermamos nekur negalma rasti
Atsakyti