Jei paslaugu skiltyje tema skelbi tai gali ir ilgiau laukt, nes moderatoriai tik simpatijas rodydami sentbūviems sugeba patvirtint per viena diena o į kitus nereaguoja... Papildyta:
QUOTE(dun @ 2009 01 23, 17:01)
Gal galetumete parasyti kas yra paslaugu moderatorius? Prie visu kitu temu yra parasyta, o va prie paslaugu ne.
Brangiosios, jus man pasakykite, nesuprantuolei, kaip paskelbti tem askelbimu lentoje apie siulomas paslaugas, as paskelbiau ir nieko tyluma, ne is nieko, ne temo sner ne i pasta kas parase. Nesuprantu. O turiu toki gera pasiulyma visoms
pasakykit laaaaaaaaaabai prasau Papildyta: AMBROZIJA, labai Jusu atsiprasau, bet jau rimtia paklausiu, as noriu paskelbti tema lentoje,kaip turi ir kitos mamytes, tai yra apsipirkimas JAV pigiau. As tuiru daug geresnes salygas, negu kitos mamytes, nes gyvenu arciau atlanto vandenyno kur siuntiniu kompanija pigiau dirba ir mamytem sviskas pigiau butu, nesuprantu ar cia kmerciniai sumetima, napasakyki labai prasau, tokiu panasiu temu yra, bet kuom as skkiriuos nuo ju, beje mano temoje piguiau viskas, juk visoms toik geriau,
Brangiosios, jus man pasakykite, nesuprantuolei, kaip paskelbti tem askelbimu lentoje apie siulomas paslaugas, as paskelbiau ir nieko tyluma, ne is nieko, ne temo sner ne i pasta kas parase. Nesuprantu. O turiu toki gera pasiulyma visoms
Tame skyrelyje pasiskaitykit taisykles, kur skelbiama, kad reik surinkt pirma 100+ žinučių, o tik tada bus galima skelbtis
TAi rodos skelbiuosi:) tai bet kokioje temoje reik pasiskelbti? kaip suprantu bendrauti, ar ne? ir tada galiu deti skelbimuka? nes as apoie prekiavima JAV
Sveiki, tikuosi cia klasuimuka patalpinisu jau ne viena kart naudojuosi skelbimu , ir visada viskas neblogai pavygdavo, bet sy kart kiek besukurciau po keliu val max jis dingsta, lyk ir pagal visas taisyklas surasau, ar as gal kokia nuobauda turiu ar kaip cia butu nebesusigaudau,,, aciu labai uz info
paskelbiau tema internetines parduotuves (prasiau pagalbos del pirkimo ebay) taciau temos nera kame reikalas, cia tipo reik laukt kol kazkas dar patvirtins ar kaip yr
paskelbiau tema internetines parduotuves (prasiau pagalbos del pirkimo ebay) taciau temos nera kame reikalas, cia tipo reik laukt kol kazkas dar patvirtins ar kaip yr