Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

Patys temų uždaryti negalite, tai daro arba moderatoriai arba automatiškai pasiekus leidžiamą puslapių skaičių.

o koks yra leidžiamas puslapių skaičius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 07 15, 17:55)
o koks yra leidžiamas puslapių skaičius ax.gif

50 psl.
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 15, 17:58)

atsipašau jei kvailas klausimas,o kur yra žymimas psl,nes kampe yra #599 ar ne čia žymima.Turiu omenį kada tema yra perpildyta ir jau galima kitą temą atidarinėti,nes aš ne kartą atidariau kitą temą-senos pratesima ir tik po to susimasčiau ar nepadariau blogai.O kitas klausimas būtų kas tada žimima prie paskelbtos temos 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15.Kai pasiekia 15 tada jau galima atidaryti naują temą ar aš ne taip supratau.
Atsakyti
temos apačioje yra puslapiai, arba temų sąraše prie temos. Gal įdėkite nuorodą apie kokią temą kalbame?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 15, 19:24)
temos apačioje yra puslapiai, arba temų sąraše prie temos. Gal įdėkite nuorodą apie kokią temą kalbame?

pavizdžiui čia čia
pridariau nesamonių.Maniau,kai jau šalia temos yra 15 tada reikia naują temą užvesti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 07 15, 20:56)
pavizdžiui čia čia
pridariau nesamonių.Maniau,kai jau šalia temos yra 15 tada reikia naują temą užvesti. doh.gif

Na aš ten matau 48 puslapius, taip , kad nieko ten nėra blogo mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar nesuprantu kur matote tą skaičių 15 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 15, 21:19)
Na aš ten matau 48 puslapius, taip , kad nieko ten nėra blogo  mirksiukas.gif

o kur jie yra tie puslapiai,nu atsiprašau aš jų niekur nerandu. verysad.gif
ar tikrai nieko ten blogo aš nepridariau unsure.gif
matau skaičius viršuje dešinėj pusėje ir viskas daugiau niekur nieko nematau,o ten eina 100skaičiais
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 07 15, 21:21)
o kur jie yra tie puslapiai,nu atsiprašau aš jų niekur nerandu. verysad.gif
ar tikrai nieko ten blogo aš nepridariau unsure.gif
matau skaičius viršuje dešinėj pusėje ir viskas daugiau niekur nieko nematau,o ten eina 100skaičiais

Puslapiai kairėja pusėj smile.gif
O prie temos dešinėje, tai apie ką mes kalbame?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 15, 21:25)
Puslapiai kairėja pusėj  smile.gif
O prie temos dešinėje, tai apie ką mes kalbame?

ENIGMAtikrai atsiprašau už tokį žioplumą,bet nematau aš doh.gif
šalia temų yra maximum 15puslapiu,o kalbama apie 50,na nesuprantu,gal pas mane nerodo 4u.gif
CODE
Ir dar nesuprantu kur matote tą skaičių 15

pas mane prie temų rodo 1,2,3,4...15psl ir tada veda naują tema,o seną uždaro
Papildyta:
nežinau ar pas jus rodys,ką rodo man..šalia kažkokios paskelbtos temos kairėj pusėje yra puslapiai 1,2...ir iki 15maximum pvz čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 15 liepos 2006 - 20:35
Na tikrai matau daugiau puslapių g.gif na nesuprantu, tuoj bandysiu išsiaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2006 07 15, 21:51)
Na tikrai matau daugiau puslapių  g.gif  na nesuprantu, tuoj bandysiu išsiaiškinti  mirksiukas.gif

gerai ačiū labai drinks_cheers.gif ,jau maniau,kad persikaitinau saulėj
Papildyta:
ENIGMA jau supratau kame reikalas, nustatymuose pas mane buvo padaryta
Žinučių, rodomų kiekvienoje temoje, skaičius 40/a6 dabar padariau naudoti standart1/ir
Temų, rodomų kiekviename forumo puslapyje, skaičius 40/taip pat padariau dabar standartą/ todėl dabar ir aš matau tuos puslapius,ot apsižioplinau.
Labai didelis ačių už atsakymus ir kantrybe bei pagalba aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Na ir puiku, kad viskas paaiškėjo mirksiukas.gif
Atsakyti