Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(amam @ 2008 11 26, 22:02)
sveikos gerbiamos moderatores. jus jau nepykit, bet niekaip neperkandu sios sistemos su nauju temu paskelbimais. nesuprantu kodel nepatvirtinat mano temos, jau kelis kart bandau ja atidaryti. jei jusu argumentas yra tas, kad si tema jau kartojasi, tuomet nesuprantu kodel visa skelbimu lenta marga nuo "naguciu priauginimo" ir " nuotrauku taisykla", "fotopaslaugos" ....ir pan. manau, kad mano tema ne kuo prastesne uz gelinius nagus. jei turit galimybe, prasau pakomentuokit mano temos paskelbimo klaidas. busiu labai dekinga.  smile.gif  4u.gif

Reik kreiptis į skyrelio modetratores, juk neatsakom už kitas smile.gif Tą skyrelį moderuoja Supermama.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 27, 17:08)
Reik kreiptis į skyrelio modetratores, juk neatsakom už kitas smile.gif Tą skyrelį moderuoja Supermama.

Sveiki Ambrozija 4u.gif . Ar galiu kaip nosr papildyti savo temos pavadinima -paslaugu skyrelyje. Atsirado nauju paslaugu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 27, 16:08)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 12 01, 23:42)
Sveiki Ambrozija 4u.gif . Ar galiu kaip nosr papildyti savo temos pavadinima -paslaugu skyrelyje. Atsirado nauju paslaugu.. rolleyes.gif

Gali smile.gif Parašyk man į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 02, 21:38)
Gali  smile.gif Parašyk man į až smile.gif

clap.gif Jau rasau.. biggrin.gif
Atsakyti
Daugumai žmonių iškyla problema skelbiat nauja tema. Mieli moderatoriai manau tai aktualus klausimas daugumai:
Kaip sužinoti ar paskelbta tema jau patvirtinta?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 11 11, 22:18)
Kas pirmesnis sukūrė,to ir patvirtino ax.gif

Nebuke tuo tikra kad pirmumo eile...
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 16:05)
Kaip sužinoti ar  paskelbta tema jau patvirtinta?

Taigi ji tampa matoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 27, 15:08)

Pagal tai kas čia parašyta, panašu, kad ne tik ji.
http://www.supermama...mp;CODE=leaders
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 05, 23:37)
Pagal tai kas čia parašyta, panašu, kad ne tik ji.
http://www.supermama...mp;CODE=leaders

Supermama administratoriai parašyti yra labai sunku dauguma rašo i až su aktuliais klausimais ir užkemša pasto dėžutė tad taip negali kiti parašyt...
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 05, 23:07)
Taigi ji tampa matoma  smile.gif

Aš parašiau klausima nes pastebėjau jog dauguma klause to.. dauguma tik per paieška suradę tema pamato tai.. Klausimas ar gaunama asmeninė žinute ar el.pašto pranešimas apie patvirtinta temą...?
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2008 12 05, 22:44)
  Klausimas  ar  gaunama asmeninė  žinute  ar  el.pašto  pranešimas apie  patvirtinta temą...?

Negaunama. Nueini ir matai, kad ji jau yra ir ja naudotis galima.
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 05, 23:54)
Negaunama. Nueini ir matai, kad ji jau yra ir ja naudotis galima.

Tai blogai, dauguma žmonių nėra įgudę naudotis forumo subtilybėmis ir toks pranešimas būtu labai aktualus, nes nepamirškite kad yra tokių žmonių kurie pralauke 2-3 savaites ar ilgiau kol temą patvirtins ir jau praranda viltį visai kad ji kada išvis atsiras. Tad toks palengvinimas ir tuopačiu pakėlimas žmogui nuotaikos labai naudingas.
Atsakyti