Nesuprantu jokiu kodu as neplatinau,kadangi baigesi sims 2 tema,tai bandziau uzvest nauja ir jos nera,arvtai mederatorei galima rasyt az?
QUOTE(marka100 @ 2008 11 11, 13:07)
Nesuprantu jokiu kodu as neplatinau,kadangi baigesi sims 2 tema,tai bandziau uzvest nauja ir jos nera,arvtai mederatorei galima rasyt az?
Tame skyrelyje sukurus naują temą reik palaukt, kol patvirtins moderatorius Todėl ir nematot savo naujai sukurtos temos
Pažiūrėjau, tokia tema jau yra
http://www.supermama...howtopic=372903
QUOTE(Ambrozija @ 2008 11 11, 17:19)
Tame skyrelyje sukurus naują temą reik palaukt, kol patvirtins moderatorius Todėl ir nematot savo naujai sukurtos temos
taip ta tema jau yra,bet tai ne mano kurta tema,kodel mederatorius galejo nepraleist mano temos,nesuprantu ar tai reiskia kad negalesiu kurt temu?
QUOTE(marka100 @ 2008 11 11, 20:33)
taip ta tema jau yra,bet tai ne mano kurta tema,kodel mederatorius galejo nepraleist mano temos,nesuprantu ar tai reiskia kad negalesiu kurt temu?
Kas pirmesnis sukūrė,to ir patvirtino
nesuprantu as cia sitos politikos,as beveik pries 2 savaites kuriau,tai kodel per tiek laiko mano nepatvirtino?
QUOTE(marka100 @ 2008 11 12, 13:35)
nesuprantu as cia sitos politikos,as beveik pries 2 savaites kuriau,tai kodel per tiek laiko mano nepatvirtino?
Patvirtino pirmiausią esančią temą. O manot reikėtų eiti per visus psl ir ieškot, kas seniau sukūrė? O čia labai jau didelis skirtumas, kieno kurta tema? Keičia temos esmę?
Esmes nekeicia jokios,pries kurdama perziurejau,tokios temos nebuvo nes jinai buvo tik pasibaigus,ir tai tiesiog neteisinga,jei as anksciau kuriau ilgiau laukiau,okazkas tik parase ir is karto patvirtino,o man reikejo tiek laukt ir vistiek nieko ,nu tebunie...
Moderatorius negali juk būt prisijungęs kiaurą parą, turim savus darbus, šeimas Jau pirmai rašiau, juk nekeičia esmės, kuris narys užvedė temą, svarbu, kad tema yra!
sveika Ambrozija,
norėjau paklausti, kaip gauti s statusa, kad galėčiau redaguoti savo sukurtos temelės pirmąjį puslapį? Na noriu, kad suskurta temelė butų jauki ir maloni lankytojams
norėjau paklausti, kaip gauti s statusa, kad galėčiau redaguoti savo sukurtos temelės pirmąjį puslapį? Na noriu, kad suskurta temelė butų jauki ir maloni lankytojams
sveiki
sukuriau savo temele paslaugu sk, kuria dariau pagal jusu reikalavimus bet jau daugiau nei 2sav jos niekas nepatvirtina parasyta, kad tema turi patvirtinti per savaite, mergina sukurusi tema veliau uz mane jau turi ja, o as sukurusi anksciau nesulaukiu patvirtinimo
moderatores sis skyrelis neturi, tai nezinau i ka kreiptis, todel rasau cia
sukuriau savo temele paslaugu sk, kuria dariau pagal jusu reikalavimus bet jau daugiau nei 2sav jos niekas nepatvirtina parasyta, kad tema turi patvirtinti per savaite, mergina sukurusi tema veliau uz mane jau turi ja, o as sukurusi anksciau nesulaukiu patvirtinimo
moderatores sis skyrelis neturi, tai nezinau i ka kreiptis, todel rasau cia
+2008 11 21, 11:49-->
Reik kreiptis į administratores Auges ar Supermamą. Tai galima ir taip sudėlioti, išgražinti pirmąją žinutę. Kuri jau kurs sekančią temą, nukopijuos iš senosios temos
Viltyte, Supermama.
QUOTE(Mamyte @ 2008 11 21, 11:49)
sveika Ambrozija,
Reik kreiptis į administratores Auges ar Supermamą. Tai galima ir taip sudėlioti, išgražinti pirmąją žinutę. Kuri jau kurs sekančią temą, nukopijuos iš senosios temos
Viltyte, Supermama.
sveikos gerbiamos moderatores. jus jau nepykit, bet niekaip neperkandu sios sistemos su nauju temu paskelbimais. nesuprantu kodel nepatvirtinat mano temos, jau kelis kart bandau ja atidaryti. jei jusu argumentas yra tas, kad si tema jau kartojasi, tuomet nesuprantu kodel visa skelbimu lenta marga nuo "naguciu priauginimo" ir " nuotrauku taisykla", "fotopaslaugos" ....ir pan. manau, kad mano tema ne kuo prastesne uz gelinius nagus. jei turit galimybe, prasau pakomentuokit mano temos paskelbimo klaidas. busiu labai dekinga.