Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Signa... @ 2008 08 05, 11:30)
paslaugose dabar netvirtina temu,kiek zinau delto kad atostogauja supermama  g.gif  ne tu viena nesulauki,dar kelios mergaites laukia irgi po menesi  doh.gif  kaip ir as pati.....

ojojoj verysad.gif idomu dar ilgai reikes laukti?
Atsakyti
kodel as negaliu sukurti temos skyrelyje konsultacijos "klausk ginekologes"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2008 08 05, 13:16)
ojojoj verysad.gif  idomu dar ilgai reikes laukti?

as manau tol kol grys admin. is atostogu.... na labai tikiuosi kad po 12 d. paskelbs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 05 rugpjūčio 2008 - 18:39
QUOTE(Signa... @ 2008 08 05, 19:39)
as manau tol kol grys admin. is atostogu.... na labai tikiuosi kad po 12 d. paskelbs  rolleyes.gif

na tada ir as labai tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 05, 16:08)
kodel as negaliu sukurti temos skyrelyje konsultacijos "klausk ginekologes"? unsure.gif

Po skyrelio pavadinimu aiškiai parašyta "Konsultacijos neteikiamos". Vadinas, šiuo metu neturim konsultanto rolleyes.gif
Atsakyti
laba, aš vis dar laukiu paslaugų skyrelyje, kol patvirtins mano temą, bet darosi kaip matau beviltiška situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 08 10, 15:06)
laba, aš vis dar laukiu paslaugų skyrelyje, kol patvirtins mano temą, bet darosi kaip matau beviltiška situacija  doh.gif

rašykit moderatorėms į AŽ arba į Greitojo reagavimo padalinį
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 07 29, 10:49)
Moderatorei AsIrTu rašėt? g.gif Kokia tema ten buvo?

nia, nerašiau blush2.gif rašiau Fukuotukaf, deja ji net neatrašė man, nors mačiau kad buvo prisijungus ir žinutę turėjo matyt sad.gif o AsIrTu irgi atsakinga už kompų skyrelį? tema buvo 3gp filmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 08 10, 15:06)
laba, aš vis dar laukiu paslaugų skyrelyje, kol patvirtins mano temą, bet darosi kaip matau beviltiška situacija  doh.gif

Jei būtumėt atidesnė, matytumėt, kad Supermama atostogose, tai matose jos paraše rolleyes.gif

QUOTE(almantė_k @ 2008 08 10, 23:38)
nia, nerašiau  blush2.gif  rašiau Fukuotukaf, deja ji net neatrašė man, nors mačiau kad buvo prisijungus ir žinutę turėjo matyt sad.gif o AsIrTu irgi atsakinga už kompų skyrelį? tema buvo 3gp filmai smile.gif

Reik kreiptis į to skyrelio moderatorę (kuri moderuoja, matosi tituliniame forumo psl, prie skyrelio parašyta).
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 08 11, 23:43)
Jei būtumėt atidesnė, matytumėt, kad Supermama atostogose, tai matose jos paraše  rolleyes.gif

Ką Jūs kalbat, aš laukiu temos patvirtinimo nuo birželio mėnesio. Tai raidės gal ne lietuviškos, tai dar kas nors, baikit jau žmones juokinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnek: 18 rugpjūčio 2008 - 19:52
mieli moderatoriai gal galit istrinti tema siandien mano manikiuras toks 8 dalis, nes per klaida sukuriau antra, nors jau yra si tema,aciu blush2.gif
Atsakyti
Jau smile.gif
Atsakyti