Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(insi @ 2008 07 07, 21:44)
tikrai negali būt, kad dedasi. yra tema kur aptariamos priaugintojos ir kuria ne atskiros tuo užsiimančios merginos, o yra bendra tema bet jūsų tema matyt buvo reklaminė. tokios temos ir žinutės  forume yra draudžiamos ir yra trinamos. jei norite ne aptarinėti tai, o skelbti, kad teikiate tokią paslaugą, temą turite kurti čia ir laukti kol patvirtins.

Sveikos. Padekite ir man. Sukuriau tema -paslaugos -skyrelyje, bet jau 1,5 savaites niekas nepatvirtina ir neleidzia atidaryti temos. verysad.gif Zinau , kad reikia laukti, bet kiek? g.gif 2 sav, ar 3.? unsure.gif O gal visai nepatvirtins.. unsure.gif Kaip suzinoti, jeigu ka ne taip parasiau temoje ir jos nenori tvirtinti? g.gif
Aciu.. 4u.gif
Atsakyti
kantrybės. ten kiek pamenu kai kurios ir mėnesius laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 10, 14:22)
Sveikos. Padekite ir man. Sukuriau tema -paslaugos -skyrelyje, bet jau  1,5 savaites niekas nepatvirtina ir neleidzia atidaryti temos. verysad.gif  Zinau , kad reikia laukti, bet kiek? g.gif  2 sav, ar 3.? unsure.gif O gal visai nepatvirtins.. unsure.gif Kaip suzinoti, jeigu ka ne taip parasiau temoje ir jos nenori tvirtinti? g.gif
Aciu.. 4u.gif

O gal tema neatitinka keliamų reikalavimų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 10, 22:21)
O gal tema neatitinka keliamų reikalavimų? g.gif

O kur tuos reikalavimus paskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 10, 22:47)
O kur tuos reikalavimus paskaityti?  g.gif

Svarbu,kad tema būtų ne reklaminė ir su lietuviškom raidėm būtinai[U] smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 10, 23:51)
Svarbu,kad tema būtų ne reklaminė ir su lietuviškom raidėm būtinai[U] smile.gif

Nu, pabandziau dar karta ir tik ka paskelbiau is naujo. -lietuviškom, mažom raidėm - 4u.gif
lauksiu... smile.gif
Aciu
Atsakyti
man taip ir nepatvirtina temos doh.gif nepasako niekas kas blogai doh.gif atrodo viską gerai parašau, lietuviškai ax.gif bet kaip nepatvirtina taip nepatvirtina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnek: 15 liepos 2008 - 12:46
QUOTE(agnek @ 2008 07 15, 13:46)
man taip ir nepatvirtina temos  doh.gif nepasako niekas kas blogai  doh.gif atrodo viską gerai parašau, lietuviškai ax.gif bet kaip nepatvirtina taip nepatvirtina  verysad.gif

Tai gal kokia reklma tavo temoj yra?Arba panaši į kurią jau esančią? g.gif
Atsakyti
gal gerb. moderatoriai galėtų prisiminti ir mamos kompiuterio skyrelį, kuriame užvedžiau temą dar liepos 5 dieną, tačiau po šiai dienai ji dar nepatvirtinta doh.gif rašiau i AŽ ir skyrelio moderatorei, tačiau atsakymo nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 23, 20:19)
gal gerb. moderatoriai galėtų prisiminti ir mamos kompiuterio skyrelį, kuriame užvedžiau temą dar liepos 5 dieną, tačiau po šiai dienai ji dar nepatvirtinta doh.gif rašiau i AŽ ir skyrelio moderatorei, tačiau atsakymo nesulaukiau  schmoll.gif

Moderatorei AsIrTu rašėt? g.gif Kokia tema ten buvo?
Atsakyti
susikuriau paslaugose temele mazdaug pries 3sav, jei dar ne daugiau... ir man jos vis neatidaro, raso Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
tai ka tai reiskia? ar jos vis dar moderatoriai nepatikrino? ar ji istrinta? verysad.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2008 08 05, 00:09)
susikuriau paslaugose temele mazdaug pries 3sav, jei dar ne daugiau... ir man jos vis neatidaro, raso Atsiprašome, neįmanoma rasti kai kurių reikiamų failų, jeigu bandėte peržiūrėti temą, gali būti, kad ji buvo ištrinta arba perkelta.
tai ka tai reiskia? ar jos vis dar moderatoriai nepatikrino? ar ji istrinta? verysad.gif  aciu

paslaugose dabar netvirtina temu,kiek zinau delto kad atostogauja supermama g.gif ne tu viena nesulauki,dar kelios mergaites laukia irgi po menesi doh.gif kaip ir as pati.....
Atsakyti