nesuprantu...paskelbiau naują temą skyrelyje Mamos kompiuteris ir nematau jos... ar čia irgi galioja moderatoriaus patvirtinimas ?
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 05, 23:50)
nesuprantu...paskelbiau naują temą skyrelyje Mamos kompiuteris ir nematau jos... ar čia irgi galioja moderatoriaus patvirtinimas ?
galioja
visose temose, kuriose reikia sulaukti patvirtinimo, yra virš temų surašytos taisyklės, kuriose tai paminėta
arba aš akla, arba ten nėra parašyta, kad tema turi būt patvirtinta
QUOTE(nonesa @ 2008 07 06, 14:30)
labas
esu naujoke nelabai dar suprantu kas ir kur
noreciau gauti patarimu apie IVF, nes jau bus daroma man uz savaites. bet jai gerai supratau tas puslapis uzdarytas, kur iekoti dar galeciau:geda2:
esu naujoke nelabai dar suprantu kas ir kur
noreciau gauti patarimu apie IVF, nes jau bus daroma man uz savaites. bet jai gerai supratau tas puslapis uzdarytas, kur iekoti dar galeciau:geda2:
Per paiešką įsivesk IVF ir tau atidarys veikiančias temas
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 05, 22:50)
Man taip pat buvo, todel ramiai laukiu patvirtinimo, o gal jau patvirtino reikia nueiti pasiziureti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 06, 12:59)
Per paiešką įsivesk IVF ir tau atidarys veikiančias temas
aciu
laba diena, labai atsiprasau is karto jei i sita klausima jau bw atsakymas, nes as visos temos neskaiciau... pries kelias dienas susikuriau savo tema, dar vakar buvai i ja iejusi ir viskas buvo gerai, siandien ieinu ir matau yra nauja zinute parasyta bandau ieiti i ta tema bet man ismeta:
IVYKO KLAIDA: Atsiprašome, tačiau nuoroda, kuria pasinaudojote bandydami patekti į šį puslapį, jau neveikia.
kodel nutiko?
IVYKO KLAIDA: Atsiprašome, tačiau nuoroda, kuria pasinaudojote bandydami patekti į šį puslapį, jau neveikia.
kodel nutiko?
patvirtinkit pagaliau mano temą PASLAUGOSE nesuprantu, kiek galima prašyti, arba parašykit kas negerai
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 05, 23:50)
ilgai užtrunka kol kas nors patvirtina temas tame skyrelyje
QUOTE(fyfokaite @ 2008 07 09, 01:23)
as taip pat susikuriau tema paslaugose ir vis dar laukiu patvirtinimo
na ir vel kazkas negerai?????? as jau nebesuprantu, nu ir problema gi cia ta tema susikurti, jau galvojau pagaliau atsirado, bet ir vel raso tema buvo arba perkelta arba istrinta