Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Ambrozija @ 2008 06 10, 11:55)
[color=darkviolet]Šiame skyrelyje veikia temų premoderavimas: kiekvieną naują paskelbtą temą pirmiausiai peržiūrės ir patvirtins/nepatvirtins moderatoriai per savaitę.

QUOTE(agnek @ 2008 06 12, 10:57)
juk skaičiau  mirksiukas.gif

Atsakyti
tai esmė ir yra tame, kodėl vienoms patvirtina temas, kitoms ne g.gif
Atsakyti
laukiu, laukiu, o temos nieks netvirtina g.gif
kame čia problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 06 12, 14:55)
tai esmė ir yra tame, kodėl vienoms patvirtina temas, kitoms ne  g.gif

Temų netvirtina jei esi parašiusi "šveplai" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 11, 11:27)
Mano skelbimas yra apie fotografavimo paslaugas, čia mano internetinis puslapis http://evafoto.projektas.lt. Paslaugų skyrelyje tokių skelbimų ne vienas. Todėl nesuprantu ką ne taip rašau.
Aš suprantu kad administracija neprivalo komentuoti atsisakymo priežasčių. Todėl ne reikalauju - tiesiog prašau kad pasakytumėte, kas su mano skelbimu negerai. Juk abi pusės esam suinteresuotos sklandžia forumo veikla  4u.gif

Kaip suprantu čia yra reklama, o tu reklamą išsipirkusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 25, 11:14)
Temų netvirtina jei esi parašiusi "šveplai"  4u.gif

nu kas čia per pasakymas g.gif
viskas gerai parašyta, kas čia per žmonių skirstymas, forumas visiems ar tam tikriems žmonėms? Kiek galima čia taip išsisukinėti ir savo filosofijas išvedinėti. Tikrai darosi pikta, kad vienoms leidžiama sukurti temas, o kitoms, kad ir kiek kurtų bebandytų, atsakymo nėra. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnek: 26 birželio 2008 - 15:27
QUOTE(agnek @ 2008 06 26, 16:21)
nu kas čia per pasakymas  g.gif
viskas gerai parašyta, kas čia per žmonių skirstymas, forumas visiems ar tam tikriems žmonėms? Kiek galima čia taip išsisukinėti ir savo filosofijas išvedinėti. Tikrai darosi pikta, kad vienoms leidžiama sukurti temas, o kitoms, kad ir kiek kurtų bebandytų, atsakymo nėra. g.gif

Švepai, tai reiškia kada nerašai lietuviškom raidėm. Ir aš tik pateikiau vieną iš galimų priežasčių mirksiukas.gif Ir nesuprantu ko čia piktintis unsure.gif O jei jūs temos netvirtina, vadinasi kažkas negerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 26, 17:04)
Švepai, tai reiškia kada nerašai lietuviškom raidėm. Ir aš tik pateikiau vieną iš galimų priežasčių  mirksiukas.gif Ir nesuprantu ko čia piktintis  unsure.gif O jei jūs temos netvirtina, vadinasi kažkas negerai  4u.gif

viskas parašyta lietuviškai mirksiukas.gif
Atsakyti
kur rasti kas prižiūri tam tikrą skyrelį?atrodo kažkur yra vienoj vietoj surašyta kas ką prižiūri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 27 birželio 2008 - 14:44
QUOTE(Gustuke @ 2008 06 27, 15:40)
kur rasti kas prižiūri tam tikrą skyrelį?atrodo kažkur yra vienoj vietoj surašyta kas ką prižiūri unsure.gif

http://www.supermama...mp;CODE=leaders
Atsakyti
kas gali patvirtinti temą, jei to skyrelio moderatorius ilgai būna neprisijungęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 02, 12:58)
kas gali patvirtinti temą, jei to skyrelio moderatorius ilgai būna neprisijungęs? g.gif

Tokiu atveju rašyt s-moderatoriams.
Atsakyti
Kazkaip pastebejau, kad jau turbut keli menesiai, kaip paslaugu skyrelyje, neatsiranda jokiu nauju temu g.gif , idomu kodel? unsure.gif
Atsakyti