Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meldžiatės?

Meldžiuosi kiekvieną dieną ir vaikus išleisdama, peržegnoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2010 10 12, 11:08)
Meldžiuosi kiekvieną dieną ir vaikus išleisdama, peržegnoju.  smile.gif

Grazi tradicija. ax.gif
Atsakyti
Kas vakarą meldžiuosi, nuo mažų dienų taip įpratus... Dukros dar kažkaip nemokinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 sausio 2011 - 16:26
aš taip pat kiekvieną vakarą palydžiu Malda, ryte padėkoju už naują rytą, naujos dienos pradžią 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgą laiką man tokio poreikio nebuvo. blush2.gif Kol nepradėjau domėtis dvasiniais dalykais. smile.gif Kai atsirado šis poreikis, ėmiau atsakymų ieškoti Biblijoje. Nuo tada meldžiuosi. Šiuo metu prašymų "etapas" einantis į padėkos "etapą". rolleyes.gif Ar einate į Bažnyčią? Aš senokai buvau (turiu omeny išpažinties). blush2.gif
Atsakyti
Aha,einu,patinka man ten..Kartais tiesiog nueinu pasedeti, atsigauti,ne apeigu metu..Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau lotuliukas.gif )
Atsakyti
[quote=Inevitable,2011 01 20, 02:29]
Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau lotuliukas.gif )
O kas paskatino eiti į šią bažnyčią? Gal radote kokių argumentų, kad išpažintis jau atgyvena. Kažin ar šiais laikais reikia ją atlikti? smile.gif
Atsakyti
[quote=saulyte33,2011 01 20, 02:36]
[quote=Inevitable,2011 01 20, 02:29]
Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau lotuliukas.gif )
O kas paskatino eiti į šią bažnyčią? Gal radote kokių argumentų, kad išpažintis jau atgyvena. Kažin ar šiais laikais reikia ją atlikti? smile.gif
[/quote]

Nuo Tavo vidinio poreikio priklauso ar Tau reikia išpažinti savo nuodėmes ir gauti Šv. Komuniją, ar pakanka tik betarpiško "pokalbio" su Dievu 4u.gif
Aš pati Išpažinties buvau prieš porą metų rolleyes.gif
paskutinį kartą būtent regėtas sapnas paskatino Išpažinčiai, tad ir dvasininkui apie tai papasakojau ax.gif Tad ta Išpažintis viduje man buvo tarsi pokalbis su kitu žmogumi.. Viduje jaučiausi gryniau, ramiau ir harmoningiau 4u.gif Bet būtent viduje turėjo užgimti tas poreikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 20, 01:36)

Baznycia pakeiciau nes ten pasijuntu butent taip kaip ir tureciau - Dievo namuose.Viskas man ten priimtina ir sava. Kitur tokio ypatingo jaukaus jausmo nejauciu.. ax.gif Na zodziu radau savaja wub.gif
Del ispazinties pritariu Agnessei, jei nera poreikio viduje,tai kam eiti, nenuosirdi atgaila dar niekam nepadejo..
Atsakyti
http://holyvigil.org...io/Default.aspx

Cia rasite ivairiausias maldas...Puiku nemokama radija per kuri transliuojama 24 valandas per para ivairiausios maldos seminarai ir taip toliau. Galite taip pat prisijungti prie grupes Facebooke...
Atsakyti
QUOTE(Valerija!!! @ 2011 02 28, 23:11)
http://holyvigil.org...io/Default.aspx

Cia rasite ivairiausias maldas...Puiku nemokama radija per kuri transliuojama 24 valandas per para ivairiausios maldos seminarai ir taip toliau. Galite taip pat prisijungti prie grupes Facebooke...

Tik gaila kad rusų kalba, gal kas žinote tinklalapių su maldomis lietuviškai..
Atsakyti
Zinoma,gal ne kas diena bet daznai. padekoju ,atsiprasau, prisipazystu... ispazinties nejau ir neisiu nes per tarpininkus nepasakoju biggrin.gif viskas vyksta tiesiogiai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti