Meldžiuosi kiekvieną dieną ir vaikus išleisdama, peržegnoju.
QUOTE(labre @ 2010 10 12, 11:08)
Meldžiuosi kiekvieną dieną ir vaikus išleisdama, peržegnoju.
Grazi tradicija.
Kas vakarą meldžiuosi, nuo mažų dienų taip įpratus... Dukros dar kažkaip nemokinu
aš taip pat kiekvieną vakarą palydžiu Malda, ryte padėkoju už naują rytą, naujos dienos pradžią
Sveikos, ilgą laiką man tokio poreikio nebuvo. Kol nepradėjau domėtis dvasiniais dalykais. Kai atsirado šis poreikis, ėmiau atsakymų ieškoti Biblijoje. Nuo tada meldžiuosi. Šiuo metu prašymų "etapas" einantis į padėkos "etapą". Ar einate į Bažnyčią? Aš senokai buvau (turiu omeny išpažinties).
Aha,einu,patinka man ten..Kartais tiesiog nueinu pasedeti, atsigauti,ne apeigu metu..Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau )
[quote=Inevitable,2011 01 20, 02:29]
Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau )
O kas paskatino eiti į šią bažnyčią? Gal radote kokių argumentų, kad išpažintis jau atgyvena. Kažin ar šiais laikais reikia ją atlikti?
Ispazinties buvau gal pries 3 metus,dabar einu i liuteronu baznycia,cia nereikia ispazinties eiti..(aisku ne delto pakeiciau )
O kas paskatino eiti į šią bažnyčią? Gal radote kokių argumentų, kad išpažintis jau atgyvena. Kažin ar šiais laikais reikia ją atlikti?
[quote=saulyte33,2011 01 20, 02:36]
[/quote]
Nuo Tavo vidinio poreikio priklauso ar Tau reikia išpažinti savo nuodėmes ir gauti Šv. Komuniją, ar pakanka tik betarpiško "pokalbio" su Dievu
Aš pati Išpažinties buvau prieš porą metų
paskutinį kartą būtent regėtas sapnas paskatino Išpažinčiai, tad ir dvasininkui apie tai papasakojau Tad ta Išpažintis viduje man buvo tarsi pokalbis su kitu žmogumi.. Viduje jaučiausi gryniau, ramiau ir harmoningiau Bet būtent viduje turėjo užgimti tas poreikis
[/quote]
Nuo Tavo vidinio poreikio priklauso ar Tau reikia išpažinti savo nuodėmes ir gauti Šv. Komuniją, ar pakanka tik betarpiško "pokalbio" su Dievu
Aš pati Išpažinties buvau prieš porą metų
paskutinį kartą būtent regėtas sapnas paskatino Išpažinčiai, tad ir dvasininkui apie tai papasakojau Tad ta Išpažintis viduje man buvo tarsi pokalbis su kitu žmogumi.. Viduje jaučiausi gryniau, ramiau ir harmoningiau Bet būtent viduje turėjo užgimti tas poreikis
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 20, 01:36)
Baznycia pakeiciau nes ten pasijuntu butent taip kaip ir tureciau - Dievo namuose.Viskas man ten priimtina ir sava. Kitur tokio ypatingo jaukaus jausmo nejauciu.. Na zodziu radau savaja
Del ispazinties pritariu Agnessei, jei nera poreikio viduje,tai kam eiti, nenuosirdi atgaila dar niekam nepadejo..
http://holyvigil.org...io/Default.aspx
Cia rasite ivairiausias maldas...Puiku nemokama radija per kuri transliuojama 24 valandas per para ivairiausios maldos seminarai ir taip toliau. Galite taip pat prisijungti prie grupes Facebooke...
Cia rasite ivairiausias maldas...Puiku nemokama radija per kuri transliuojama 24 valandas per para ivairiausios maldos seminarai ir taip toliau. Galite taip pat prisijungti prie grupes Facebooke...
QUOTE(Valerija!!! @ 2011 02 28, 23:11)
http://holyvigil.org...io/Default.aspx
Tik gaila kad rusų kalba, gal kas žinote tinklalapių su maldomis lietuviškai..
Zinoma,gal ne kas diena bet daznai. padekoju ,atsiprasau, prisipazystu... ispazinties nejau ir neisiu nes per tarpininkus nepasakoju viskas vyksta tiesiogiai