Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meldžiatės?

QUOTE(Simense @ 2010 08 20, 15:22)
2. Daugelis žmonių yra nusigrežę nuo Dievo, nesvarbu, kad jis neatsiskyręs. Jeigu meldies (o malda tam tikra prašymo forma), tai reiškia, kad tu jį laikai sau viršesniu ir galinčiu tau padėti tavo sunkumuose. mastau.gif

Na, kaip čia nusigręžti, jei Jis visur g.gif ? Tai, kad kai kas nemato-nesuvokia Dievo buvimo savo gyvenime, dar nereiškia, kad Jo nėra.
...O kodėl malda negali būti padėka? Ar niekad nebandėte melstis iš dėkingumo? Tai nuostabus jausmas ir gali būti, kad pati nuostabiausia įvardyta maldos forma...
...O kodėl negali padėti sunkumuose Mylintis Draugas?
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2010 08 20, 18:50)
Lygiai taip pat įtikinamai skambėtų teiginys, kad meilė be kalbėjimosi yra 100 proc. įmanoma.

Tikrai taip smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 21, 20:22)
Na, kaip čia nusigręžti, jei Jis visur g.gif ? Tai, kad kai kas nemato-nesuvokia Dievo buvimo savo gyvenime, dar nereiškia, kad Jo nėra.

...O kodėl malda negali būti padėka? Ar niekad nebandėte melstis iš dėkingumo? Tai nuostabus jausmas ir gali būti, kad pati nuostabiausia įvardyta maldos forma...

...O kodėl negali padėti sunkumuose Mylintis Draugas?

Dievas tai yra. Bet žmogus turėdamas laisvą valią gali Jį ignoruoti. Nepripažinti Jo buvimo, neigti Jį. Kiek žmonių neigia Dievą, atrodo nemažai vis dėlto. g.gif

Žodis malda reiškia meldimą. Jo gale, aišku, galima ir net pageidautina padėkoti (arba pradžioj).

Sakot, Draugas? Na, gal jau nesilyginkit su Dievu. Vis vien Jis didžiau jūsų. mastau.gif Aišku, tam tikra prasme Jis gali nusileist ir iki jūsų lygmens (Jis karts nuo karto tai ir daro), kad padėtų jums pa(atsi)sikelti. heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 08 22, 01:19)
Dievas tai yra. Bet žmogus turėdamas laisvą valią gali Jį ignoruoti. Nepripažinti Jo buvimo, neigti Jį. Kiek žmonių neigia Dievą, atrodo nemažai vis dėlto.  g.gif

Būtent. Visiškai pritariu.
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2010 08 22, 01:19)
Žodis malda reiškia meldimą. Jo gale, aišku, galima ir net pageidautina padėkoti (arba pradžioj).

Sakot, Draugas? Na, gal jau nesilyginkit su Dievu. Vis vien Jis didžiau jūsų.  mastau.gif Aišku, tam tikra prasme Jis gali nusileist ir iki jūsų lygmens (Jis karts nuo karto tai ir daro), kad padėtų jums pa(atsi)sikelti.  heart.gif

"Viešpatie, dėkoju Tau už tą didelę dovaną, kurią man suteikei. Mano širdis prisipildė palaimos ir neapsakomo lengvumo. Esu laiminga. Dėkoju Tau. heart.gif "
Ar tai panašu į meldimą? ax.gif Man tai panašu į padėką. Na, gal Jūs to nepavadintumėt malda? Bet esat sakiusi, kad malda - tai pokalbis su Dievu. Išeitų, kad šis pokalbis irgi malda. Tada prieiname išvados, kad maldos metu galima ne tik melsti, bet ir dėkoti, džiaugtis ar tiesiog...būti joje...
" Mano siela maudosi Tavo Meilėje. Esu Tavyje, su Tavimi ir per Tave, Viešpatie".

...Jis pastoviai tai daro ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 22, 13:39)
"Viešpatie, dėkoju Tau už tą didelę dovaną, kurią man suteikei. Mano širdis prisipildė palaimos ir neapsakomo lengvumo. Esu laiminga. Dėkoju Tau. heart.gif "

" Mano siela maudosi Tavo Meilėje. Esu Tavyje, su Tavimi ir per Tave, Viešpatie".

Gražus padėkojimas ir pašlovinimas. 4u.gif
Atsakyti
Ex Deo nascimur
In Christo morimur
Per Spiritum sanctum reviviscimus
Ir taip per visus gyvenimus ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2010 08 23, 10:51)
Ir taip per visus gyvenimus ... 4u.gif

Ir kiek jų žadi turėt?
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2010 08 23, 10:20)
Ir kiek jų žadi turėt?

Norėtųsi, kad šitas būtų paskutinis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 08 23, 13:58)
Norėtųsi, kad šitas būtų paskutinis.  smile.gif

unsure.gif Ko taip liūdnai?
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 23, 17:31)
unsure.gif Ko taip liūdnai?

Gal kaip tik viltis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2010 07 26, 18:12)
Ar meldžiatės? Kaip dažnai meldžiatės? Ar mokot melstis savo vaikus?

Taip, kaip minimum 5 kartus per para... Nuo pat ausros iki sutemu. Vaikuciu dar neturiu, bet juos irgi mokinsiu melstis, pasakosiu jiems apie Dievuli. 4u.gif
Atsakyti
Meldžiuosi kiekvieną vakarą prieš miegą.
Atsakyti
Taip, kasdien. Jaučiu kaip malda mane priartina prie Dievo 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 11 spalio 2010 - 21:24