Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meldžiatės?

QUOTE(astrada @ 2010 08 20, 08:58)
ir pabaigai as tikrai galiu klysti ir neteisingai interpretuoti Jusu zodzius lotuliukas.gif

Astrada, gal ties tuo ir pasilikim. smile.gif
Papildyta:
Nes mes labai gražią diskusiją užvedėm su Spalvota diena, ir, manau, ji mums abiem yra įdomi. Ji netruks amžinai. Gal tik šiam kartui.
Smagu, kad supratote Spalvotos dienos žodžius, bet gaila, kad nelabai supratote mano. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 08 20, 08:41)
Taip , veidrodis rodo teisingai, jei nėra pats kreivas. Bet ir veidrodyje žmogus, matydamas savo atspindį, jį skirtingai įvertina. Todėl ir sakoma, kad vaizdas ,,kreivas''. Taigi geriau, kai matomi tikri vaizdai.
Nes aš nesu pajutusi, kad mano malda yra ,,burbėjimas'', todėl ir nemanau, kad taip reikėtų vertinti kitus. Ir tikrai būtų nenaudinga remtis kitų negatyviais manymais. Nuo to paties pasaulis šviesesnis nepasidaro, greičiau atvirkščiai.

Nekonkretizuoju būtent Jūsų ar savęs, o pasakoju apie sociumo kai kuriuos momentus. Taip kaip ir "burbėjimo" nebūtina nuspalvinti juodom spalvom, juk galima į tai žiūrėti lengvai ir su humoru mirksiukas.gif .
Galiausiai, tai liūdniausia, kuo gali užsiimti žmogus, tai vertinti kitus. Apibūdinti - kodėl gi ne (tai lavina vaizduotę biggrin.gif ), bet vertinti - schmoll.gif netikęs reikalas, nes tai veda prie pykčio, depresijos, ligų ir dar begalės visokių nemalonumų cool.gif . Nuo vertinimo iki teisimo...nėra tarpo wink.gif
Atsakyti
Simense man atrodo supratau ir Jusu zodzius,todel kaip sakoma ish shono ir pasirode,kad kalbate su spalvota diena lyg apie ta pati tik is kitu pusiu ir kazkaip per giliai ta zodi burbeti uzgaudete.paskui dar dasidejo zodis shirdele..ir .aiiiii..jausti jauciu,bet ishsireikshti ir shi karta padoriai nesigavo doh.gif
man del to ir patinka bendrauti vyrishkoje kompanijoje,nes jie yra nesmulkmenishki..mes moterys neduok dieve ne tas zodelis ir pleshome akis.va jauciu kazkam uzklius pleshyti akis,nors tai tik man patinkantis ishsireiskimas ,kuris nieko nereishkia 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 08 20, 08:41)
Tikėjimas be maldos vargu ar įmanomas. Nes malda stiprina tikėjimą.  mastau.gif  Tam ji ir yra, kad padėtų koncentruotis į Dievą, ir tų ,,šunybių'' (nuodėmių) mažiau būtų.  g.gif

Tikėjimas be maldos yra visiškai 100 proc. įmanomas. Malda,- tai įrankis, kurį kiekvienas naudoja savaip, kaip kam geriau ar maloniau.
...O kai kam ir tik vienas žodis - Širdie -yra stebuklingas įrankis mylėti...
...kažkam tylus žvilgsnis į tolį - atrastas ryšys su Dievu...
...arba lengvas atodūsis - Dievo kalbos dvelksmas...
Papildyta:
QUOTE(astrada @ 2010 08 20, 12:58)
man  del to ir patinka bendrauti vyrishkoje kompanijoje,nes jie yra nesmulkmenishki..mes moterys neduok dieve ne tas zodelis ir pleshome akis.va jauciu kazkam uzklius pleshyti akis,nors tai tik man patinkantis ishsireiskimas ,kuris nieko nereishkia 4u.gif .

Astrada, širdele, žinok, ir moterų kompanijoj būna faina mirksiukas.gif , tik jos kartais būna per daug įsitempusios ir atsakingos už per daug kampų biggrin.gif
friends.gif
Atsakyti

Jei meldiesi (ar savais žodžiais ar įkvepiančia malda), tada žinai, kad tai darai ne kažkam, ir tikrai žinai - kam meldiesi. 4u.gif
[/quote]

na...ash dar tik pakeliui,kitaip tariant manau Jus tikejime esate paaaaaazengus nesuskaiciuojamu stoteliu kiekiu..tas kazkas tai Dievas,aukshtesnioji jega,kurejas ar dar kaip pavadinsi..tiesiog smagu vien nuo jausmo,kad kazkas nematomas tave saugo blush2.gif
shiaip pas mane sheimoje nebuvo gvildenama Dievo tema..tai kaip cia ishsireikshti?nera dievobaimingu?kazkaip viskas prasidejo ir baigesi tuo,kad man vaikui pasake,jog yra Dievas,baznycioje irgi esu lankiusis lotuliukas.gif tai kai augi tokioje sheimoje ir galvoji,kad tik taip buna,kol neisheini i marga pasauli,kuriame tiek ydomybiu ir kol nepamatai,kad kitu gyvenimuose Dievas atlieka tokia didele reikshme.
Papildyta:
ir tiesa...Simense ar galiu paklausti kodel galvojate,jog tikejimas be maldos neimanomas?kazkaip gromuliuoju ta minti ir niekaip nesugromuliuoju..man atrodo kitaip..
Atsakyti
QUOTE(astrada @ 2010 08 20, 11:58)
jausti jauciu,bet ishsireikshti ir shi karta padoriai nesigavo  doh.gif 

Aš negaliu atsakyti už jūsų jausmus. Jie tik jūsų. smile.gif

Geriau sugrįžtame prie maldos. (Neanalizuosiu, kodėl žaismingai pavartojau ,,širdele''.)
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 20, 12:07)
Tikėjimas be maldos yra visiškai 100 proc. įmanomas. Malda,- tai įrankis, kurį kiekvienas naudoja savaip, kaip kam geriau ar maloniau.
...O kai kam ir tik vienas žodis - Širdie -yra stebuklingas įrankis mylėti...
...kažkam tylus žvilgsnis į tolį - atrastas ryšys su Dievu...
...arba lengvas atodūsis - Dievo kalbos dvelksmas...

Tai tik akimirksniai, tiesiantys kelią tikėjimui, arba papildantys tikėjimą dalykai, kai yra malda. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astrada @ 2010 08 20, 12:16)
Simense ar galiu paklausti kodel galvojate,kodel galvojate,jog tikejimas be maldos neimanomas?kazkaip gromuliuoju ta minti ir niekaip nesugromuliuoju..man atrodo kitaip..

Paklausti galima, Astrada. smile.gif Malda tai pokalbis su Dievu, koncentracija į Jį. Priėmimas jo į savo gyvenimą (arba savo gyvenimo atidavimas Jam).
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2010 08 20, 13:26)

Tai tik akimirksniai, tiesiantys kelią tikėjimui, arba papildantys tikėjimą dalykai, kai yra malda.  4u.gif
Papildyta:

Juk žemiškasis žmogaus gyvenimas yra akimirksnis Visatos mastu. Ir tas akimirksnis - tai nuostabios kūrybos ženklas Dievui. Žmogaus gyvenimas - tai galimybė jį nugyventi kaip maldą : su meile ir tikėjimu.
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2010 08 20, 13:26)
Malda tai pokalbis su Dievu, koncentracija į Jį. Priėmimas jo į savo gyvenimą (arba savo gyvenimo atidavimas Jam).

Kalbėtis su Dievu galima savimi, savo veiksmais ir mintimis. Koncentruotis į Jį galima savo širdim ir tikslais smile.gif
Dievas nėra šalia gyvenimo, kažkas atskirta, kad Jį reikėtų priimti į gyvenimą. Dievas ir yra Gyvenimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 20, 13:02)
Juk žemiškasis žmogaus gyvenimas yra akimirksnis Visatos mastu. Ir tas akimirksnis - tai nuostabios kūrybos ženklas Dievui. Žmogaus gyvenimas - tai galimybė jį nugyventi kaip maldą : su meile ir tikėjimu.

Skamba gražiai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 20, 13:02)
1. Kalbėtis su Dievu galima savimi, savo veiksmais ir mintimis. Koncentruotis į Jį galima savo širdim ir tikslais smile.gif

2. Dievas nėra šalia gyvenimo, kažkas atskirta, kad Jį reikėtų priimti į gyvenimą. Dievas ir yra Gyvenimas smile.gif

1. Irgi skamba gražiai. 4u.gif

2. Daugelis žmonių yra nusigrežę nuo Dievo, nesvarbu, kad jis neatsiskyręs. Jeigu meldies (o malda tam tikra prašymo forma), tai reiškia, kad tu jį laikai sau viršesniu ir galinčiu tau padėti tavo sunkumuose. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 20, 13:07)
Tikėjimas be maldos yra visiškai 100 proc. įmanomas.

Lygiai taip pat įtikinamai skambėtų teiginys, kad meilė be kalbėjimosi yra 100 proc. įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2010 08 20, 18:50)
Lygiai taip pat įtikinamai skambėtų teiginys, kad meilė be kalbėjimosi yra 100 proc. įmanoma.

o kaip tada kurcnebyliai g.gif
Atsakyti
tuomet 'kalbejimasi" galima keisti i "komunikacija" - tai gali vykti ne butinai artikuliuota kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2010 08 20, 20:37)
o kaip tada kurcnebyliai  g.gif

O tu kai meldiesi visada garsiai šūkauji?
Atsakyti