Taip ir gan daznai..
Sveikos mergaites...atrodo koks paprastas klausimas ar meldziates?...o jis ma tiek minciu sukele...pirma mintis sovusi i galvyte tai ta, jog as taip dar toli esu nuo Jusu..na kas liecia tikejima i Dieva...,neviniosiu i vata, bet turbut net padoriai Teve musu gal nesukalbeciau...bet netikincia saves irgi nepavadinciau.. tikiu i kazka...aukstesne jega..kazkuo kas mus saugo..padeda,bet taip kaip daugeliui ish shirdies jausmas tai neina.Tai jei pokalbi su kazkuo savo zodziais galima pavadinti malda,tada meldziuosi...nors shiaip dazniau prashau pagalbos kai esu akligatvyje,kai baisu..va ir pati pasigavau. .o padekoti pamirshtu... ....ir pabaigai:kodel kai kalbi su Dievu tai vadinama malda,o kai Dievas su tavimi-sizofrenija?
QUOTE(astrada @ 2010 08 13, 13:38)
kodel kai kalbi su Dievu tai vadinama malda,o kai Dievas su tavimi-sizofrenija?
Tai nereikia klausytis tokio dievo kalbų, kuris sukelia šizofreniją.
QUOTE(astrada @ 2010 08 13, 14:38)
.ir pabaigai:kodel kai kalbi su Dievu tai vadinama malda,o kai Dievas su tavimi-sizofrenija?
Todėl, kad pasaulyje dar yra be galo daug nutolių nuo Dievo žmonių, ieškančių tikros prasmės ten, kur jos visai nėra, t.y. materialiuose dalykuose.
QUOTE(astrada @ 2010 08 13, 14:38)
jog as taip dar toli esu nuo Jusu..na kas liecia tikejima i Dieva...,neviniosiu i vata, bet turbut net padoriai Teve musu gal nesukalbeciau...bet netikincia saves irgi nepavadinciau.. tikiu i kazka...aukstesne jega..kazkuo kas mus saugo..padeda,bet taip kaip daugeliui ish shirdies jausmas tai neina.Tai jei pokalbi su kazkuo savo zodziais galima pavadinti malda,tada meldziuosi...nors shiaip dazniau prashau pagalbos kai esu akligatvyje,kai baisu..va ir pati pasigavau. .o padekoti pamirshtu... ....
Tai, kad nemoki sukalbėti "Tėve mūsų", dar nereiškia, kad esi netikinti ar blogesnė už tuos, beburbančius kasdien kaip žirnius šią maldą.
kiek mazai besimeldzianciu zmoniu
Ne visi skelbiasi.
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 16, 15:32)
Tai, kad nemoki sukalbėti "Tėve mūsų", dar nereiškia, kad esi netikinti ar blogesnė už tuos, beburbančius kasdien kaip žirnius šią maldą.
Burbantieji irgi ne blogesni. Mes visi skirtingi ir visi ne blogesni nes sukurti pagal vieną paveikslą. Darbai mūsų būna geresni ir blogesni, pasirinkimai tikslesni ar klaidingesni. O mes visi esame Jo vienodai laukiami ir mylimi.
Melskimės susitikti Jo šviesoje.
Jau nuo pat vaikystes Neisivaizduoju gyvenimo be Jo...
QUOTE(Luknė @ 2010 08 16, 16:18)
Burbantieji irgi ne blogesni. Mes visi skirtingi ir visi ne blogesni nes sukurti pagal vieną paveikslą.
Apie ką ir kalbame.
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 08 16, 14:32)