Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(Meeeta @ 2010 08 07, 15:47)
Man šios gražios  4u.gif

Pirmoji graži, bet ne kiekvienai nuotakai tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 07, 15:51)
pirma siaip grazi, bet ten jau visko per daug prideta.

mano manymu, išėmus tas rožines gėlytes visai padoriai atrodytų
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 08, 14:24)

Tiksliai, gal jus ir teisios- jas ismetus tikrai geriau ziurisi smile.gif Jei jau norisi papuosimu toje puseje, tai galima labai smulkiu gelyciu idet.. Ta pabandysiu kita savaitgali savo klientei padaryt per bandomaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 08, 14:24)

drinks_cheers.gif pamazinus tu geliu, tai graziai visai atrodytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meeeta @ 2010 08 08, 13:53)
Tiksliai, gal jus ir teisios- jas ismetus tikrai geriau ziurisi  smile.gif  Jei jau norisi papuosimu toje puseje, tai galima labai smulkiu gelyciu idet.. Ta pabandysiu kita savaitgali savo klientei padaryt per bandomaja  4u.gif

gal bus galima foto pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Meeeta @ 2010 08 07, 15:47)
Man šios gražios  4u.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

As maciau kaip realiai atrodo antroji sukuosena, tai man pasirode kazkoks jovalas ant galvos, nezinau, gal kirpeja nemokejo tu plauku normaliai sutvarkyti, bet man schmoll.gif
Pirmoji galetu buti maziau visko ant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 09, 02:06)
As maciau kaip realiai atrodo antroji sukuosena, tai man pasirode kazkoks jovalas ant galvos, nezinau, gal kirpeja nemokejo tu plauku normaliai sutvarkyti, bet man  schmoll.gif
Pirmoji galetu buti maziau visko ant galvos smile.gif

O man abi "jovalinės" biggrin.gif Jeigu ne gėlės, tai galima būtų vadinti ne šukuosenomis, bet tiesiog sušukavimu "pagreitom" g.gif
Pirmoje šukuosenoje ir išėmus gėles nieko padoraus neleika, tiesiog sušiaušta viskas ir po to "ale" kasa, tokią šukuoseną kiekviena iš mūsų pati pasidarytų - tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 09, 09:20)
O man abi "jovalinės"  biggrin.gif  Jeigu ne gėlės, tai galima būtų vadinti ne šukuosenomis, bet tiesiog sušukavimu "pagreitom"  g.gif
Pirmoje šukuosenoje ir išėmus gėles nieko padoraus neleika, tiesiog sušiaušta viskas ir po to "ale" kasa, tokią šukuoseną kiekviena iš mūsų pati pasidarytų - tikrai  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man pusiau tokios supintos kasos l. gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 08, 22:54)
gal bus galima foto pamatyti?

Bet juk kai kurios jaunosios ir nori sukuosenu butent tokiu smile.gif
Taip, ikelsiu foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 08 09, 11:12)

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 09, 10:12)

Man irgi labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meeeta @ 2010 08 09, 13:13)
Bet juk kai kurios jaunosios ir nori sukuosenu butent tokiu smile.gif

Nori, faktas, bet pgl. statistiką mažai kas darosi, visa tai gražiai atrodo ant modelių, kai per bandomuosius padarau porą variantų ir tame tarpe tokį, kaip parodėte, tai jį renkasi vienetai, nors atneša parodyti būtent tokio tipo kaip favoritų g.gif
Gal tiesiog mūsų akytė nėra pratusi prie to pasišiaušusio, susivėlusio vaizdo g.gif
Atsakyti