Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(gutte86 @ 2010 07 30, 03:24)
Man ši

user posted image
Papildyta:
Šitos tikrai nepavadinčiau įmantria
user posted image

bet tos geles kazkokios per dideles g.gif o pirmosios tas daiktas ant veido per daug uzdengia kakta gal jis galetu but siauresnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 29, 17:38)
man primena kazkokias antenas. Tarsi palydovas ant galvos... g.gif
Papildyta:

cia is uk arba usa, jos ten labai megsta karunas, lankelius ir kitokias nesamones ant galvos det, bet koks skitumas, paziurekit kokia ji patenkinta, druta, sveika moteris, pavydet galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 07 30, 10:07)
pirmosios tas daiktas ant veido per daug uzdengia kakta gal jis galetu but siauresnis  unsure.gif

drinks_cheers.gif man jis irgi kazkaip cia keistai atrodo g.gif
Atsakyti
cia mano sukuosena
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 07 31, 22:25)
cia mano sukuosena

tai kad neikelei foto g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 07 30, 20:50)
cia is uk arba usa

Nepataikėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipendeile @ 2010 07 31, 19:25)
cia mano sukuosena

kur cia??? g.gif
Atsakyti
Benice, noreciau tavo patarimo:

Pirmiausia, kokia konkreciai plauku formavimo priemone as galeciau nusipirkti, garbanoms formuoti, kuria reiketu tepti ant slapiu plauku pries sukant bigudukus...
na esme, kad as znypliu neturiu... tai isivaizduoju kad reikia issiplauti plaukus, truputi juos prapusti fenu ir dregnus sutepus kazkokia priemone sukti ant biguduku... kas man galetu tikrai stipriai uzfiksuoti garbanas, kad islaikytu bent pusdieni 4u.gif

O paskui jau savaime suprantama issukus fiksuosiu laku.

Ir dar gal galetum atskleisti, kaip reikia pavelti plaukus.. kur ir kada purksti laku... 4u.gif

Buciau lb dekinga... nes penktadieni einam i vestuves uz vedejus... o kadangi nuotaka sukuosenu nesidarys ir as nenoriu ypatingai daug issipustyti, tai bandysiu namuose kazka pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 08 01, 16:25)
Benice, noreciau tavo patarimo:

Pirmiausia, kokia konkreciai plauku formavimo priemone as galeciau nusipirkti, garbanoms formuoti, kuria reiketu tepti ant slapiu plauku pries sukant bigudukus...
na esme, kad as znypliu neturiu... tai isivaizduoju kad reikia issiplauti plaukus, truputi juos prapusti fenu ir dregnus sutepus kazkokia priemone sukti ant biguduku... kas man galetu tikrai stipriai uzfiksuoti garbanas, kad islaikytu bent pusdieni 4u.gif

O paskui jau savaime suprantama issukus fiksuosiu laku.

Ir dar gal galetum atskleisti, kaip reikia pavelti plaukus.. kur ir kada purksti laku... 4u.gif

Buciau lb dekinga... nes penktadieni einam i vestuves uz vedejus... o kadangi nuotaka sukuosenu nesidarys ir as nenoriu ypatingai daug issipustyti, tai bandysiu namuose kazka pasidaryti...

Kadangi su bigudukais visiskai nedirbu, tai vargu ar busiu gera patareja ax.gif Garantuoju, kad susukus dregnus plaukus ne visos sruogos vienodai susiformuoja, kai kurios neisdziusta doh.gif vaizda vis tiek tenka taisyti su znyplemis, tai dvigubas darbas plius diskomfortas miegant unsure.gif
Siulyciau suktis beveik sausus plaukucius, plaukus galima sutepti plauku putomis, tik neimkite stipriausio fiksacijos, imkite vidutines. Issukusi fiksuosite lauku. Jeigu sruogos atrodys kietos, tai galima siek tiek pasukuosti, bet bijau, kad nemokesite graziau suformuoti tu issukuotu...

Velti plaukus galima ismokti youtube biggrin.gif Ten viska parodo 4u.gif
Dar del biguduku - geriau isbandykite pries pora dienu ir matysite, koks rezultatas gaunasi, nes ta diena geriau nedaryti eksperimentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 01, 19:22)
Kadangi su bigudukais visiskai nedirbu, tai vargu ar busiu gera patareja  ax.gif 

Dekoju 4u.gif Vat man ir nereikia tvarkingu ir daug garbanu... as noriu kad jos butu dideles lyg bangos... nes dali plauku pritvirtinsiu sone ir visus likusius meginsiu deti ant vieno sono...

Man ir buvo svarbu suzinoti, kokia priemone reiketu deti pries sukant... maniau kad yra kas nors stebuklingesnio uz putas... As planuoju susukti ciut dregnus plaukus ir paskui uzsideti sena sena tokia kepure ant galvos, kur fenas ja sildo... tai manau viskas isdzius... blush2.gif Aisku pasibandysiu pries tai kokia diena, o ir jei kas biski neiseitu... nieko tokio... juk ne mano vestuviu diena smile.gif

O gal kokias konkrecias putas galetumete rekomenduoti?? Gali buti ir is tu geresniu firmu... as suprantu kad vieniem gali patikti, kt ne... bet kad as jas labai retai perku ir nera teke daug isbandyti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damselfly: 02 rugpjūčio 2010 - 08:23
kas turi kirpciukus, tai manau vienas is gazesniu variantu wub.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Pirmoje foto tas "bakinbardas" bent jau man akis bado - labai ju nemegstu biggrin.gif Antra faina smile.gif
Atsakyti