liekna pritariu grazesnes nuotakos nebuvau maciusi ir as tokia paprasta, bet tuo paciu tokia nereali ... ir grazi , ir plaukai tokie sveiki... nu zodziu.. atordo vestuves ten buvo pasakiskos !!!!
QUOTE(laimucia @ 2010 09 22, 20:06)
Man nieko ypatinga, tokiais plaukais kasdien vaikstau o ji turbut buna susirisus, tai jai per vestuves cia sventiska sukuosena
Bet makiazas grazus ir ji pati labai simpatiska
Bet makiazas grazus ir ji pati labai simpatiska
Tai aisku sukuosena paprasta, bet visuma tikrai man be proto grazi Kaip sakiau, geriau taip nei kazkas netinkamo bet etseit sventisko. Ji atrodo elegantiskai, jokiu perdetu akcentu, nieko As isvis nesuprantu kas yra sventiska sukuosena, kas ne. As kiekviena savaitgali susigarbanoju plaukus Tai vadinasi as per savo vestuves irgi busiu ne sventiska, nebent prisidarysiu bokstu ant galvos
Makiazas tai superinis, as irgi tokio noriu bet kazi ar tik, cia turbut kai mergina grazi, tai ja iviskas ir tinka
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 22, 20:12)
liekna pritariu grazesnes nuotakos nebuvau maciusi ir as tokia paprasta, bet tuo paciu tokia nereali ... ir grazi , ir plaukai tokie sveiki... nu zodziu.. atordo vestuves ten buvo pasakiskos !!!!
Ir jaunikis grazus
QUOTE(liekna @ 2010 09 22, 22:53)
O sukneles grazumas( gal matet panasia kur? )
Patinka ir man labai si nuotaka
liekna turbut busiu mazuma, bet man ta nuotaka apskritai nieko ypatingo, LT maciau daaaug grazesniu nuotaku, taipogiai ir paneliu
bet gi cia skonio reikalas, jums patinka tokie plaukai, man kitokie, bet gi nepradejau jums irodinet kad taip ir turi buti, nu man puosnu kai kazkas padaryta sudetingesnio, nei tiesiog isplauti plaukai vestuvems
bet gi cia skonio reikalas, jums patinka tokie plaukai, man kitokie, bet gi nepradejau jums irodinet kad taip ir turi buti, nu man puosnu kai kazkas padaryta sudetingesnio, nei tiesiog isplauti plaukai vestuvems
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 22, 20:58)
liekna turbut busiu mazuma, bet man ta nuotaka apskritai nieko ypatingo, LT maciau daaaug grazesniu nuotaku, taipogiai ir paneliu
Tai manau kaip tik jus esat dauguma Mazai kam patinka kukli subtili elegancija
Bet as ir pati busiu ne elegantiska per savo artejancias vestuves
QUOTE(liekna @ 2010 09 22, 23:22)
Tai manau kaip tik jus esat dauguma Mazai kam patinka kukli subtili elegancija
nu kaip jus cia taip, gal busit daaaaug grazesne uz ta nuotaka kuria parodet
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 22, 21:31)
nu kaip jus cia taip, gal busit daaaaug grazesne uz ta nuotaka kuria parodet
Tai kad mes nesiekiam elegantisku dideliu vestuviu. Busim 4iese, Vegase, pasilinksminsim kaip pridera As su trumpa suknele (jau vien tai neduos elegancijos) Bet lauksiu dienos, kai kelsim grazias vestuves Lietuvoj, va tada tikrai pasistengsiu
QUOTE(liekna @ 2010 09 22, 23:44)
Tai kad mes nesiekiam elegantisku dideliu vestuviu. Busim 4iese, Vegase, pasilinksminsim kaip pridera As su trumpa suknele (jau vien tai neduos elegancijos) Bet lauksiu dienos, kai kelsim grazias vestuves Lietuvoj, va tada tikrai pasistengsiu
nu tai jau manau kad LT kraujo turinti ir su trumpa suknele atrodis ant 1000000
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 22, 22:11)
nu tai jau manau kad LT kraujo turinti ir su trumpa suknele atrodis ant 1000000
Aciu Adrineja Ziuresim, jau tik 5 savaites beliko Jei nervai atlaikys, tai viskas gerai bus
QUOTE(liekna @ 2010 09 23, 00:44)
Aciu Adrineja Ziuresim, jau tik 5 savaites beliko Jei nervai atlaikys, tai viskas gerai bus
bus viskas labai getai, pamatysi, daugiau teigiamos nuotaikos ir prisiminsi viska su sypsena