Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

as neatsigroziu , man orhidejos nerealiai graziai atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 22:15)
wub.gif dievuliau kokia lelyte

va mano kuri 4u.gif
[attachmentid=203778]
cia vaiku chebryte biggrin.gif
[attachmentid=203779]

QUOTE(Frezija* @ 2010 09 19, 22:17)
as neatsigroziu , man orhidejos nerealiai graziai atrodo  4u.gif  4u.gif

man irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 19 rugsėjo 2010 - 21:35
QUOTE(laimucia @ 2010 09 19, 21:12)
As pati turejau 2 garbanotus cheminius, nes nerealiai norejau garbanu, man tai taip seksualu  wub.gif  Kai susiradau vyra teko gryzti prie tiesiu plauku, nes jam taip graziausi yra  4u.gif

Bet zinok kaip man ziauriai skamba, kai panos sako: numeciau svorio, nes vyras taip norejo, jam taip grazu.. tiesinu plaukus, nes vyrui taip grazu.. o TAU kas grazu? 4u.gif as suprantu, kad reik itikt vyrui ir t.t bet nepamirskim ir savo noru 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 19, 22:29)

Dar viena princese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 09 19, 18:36)

Grazu thumbup.gif Tik ir man noretusi labiau gyvu geliu plakuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 19, 22:29)
cia vaiku chebryte  biggrin.gif

Geras, atrodo kaip 2 nuotakos ir vienas jaunikis žygiuoja į santuokų rūmus biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 22:32)
Bet zinok kaip man ziauriai skamba, kai panos sako: numeciau svorio, nes vyras taip norejo, jam taip grazu.. tiesinu plaukus, nes vyrui taip grazu.. o TAU kas grazu? 4u.gif as suprantu, kad reik itikt vyrui ir t.t bet nepamirskim ir savo noru 4u.gif  4u.gif

Jo-jo, dar ir namus tvarkykim, gaminkim, vaikus prižiūrėkim, nes vyrui tai patinka biggrin.gif
Manau, kad dauguma tiesiog geriau jaučiasi, kad patinka savo vyrui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 19, 20:50)
man pati sukuosena grazi, bet man atrodo su gyvom gelytem butu graziau  rolleyes.gif kad ir su tokiom pat eustomom

Man taip pat gražiau atrodytų gyvos gėlės..arba kitoks papuošalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 20, 10:07)

Jo-jo, dar ir namus tvarkykim, gaminkim, vaikus prižiūrėkim, nes vyrui tai patinka  biggrin.gif
Manau, kad dauguma tiesiog geriau jaučiasi, kad patinka savo vyrui  wub.gif

bet gal vyrai kartais irgi buna teisus, neretai moterys persistengia su savo isvaizda,

jei pamatytume kaip atrode heminis ir kaip tiesus plaukai tada butu galima placiau diskutuot ar bereikalo cia klauso vyro, gal bereikalo peikiat smile.gif

as asmeniskai heminiu budu garbanotu plauku nepripazystu
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 20, 09:07)
Geras, atrodo kaip 2 nuotakos ir vienas jaunikis žygiuoja į santuokų rūmus  biggrin.gif
Jo-jo, dar ir namus tvarkykim, gaminkim, vaikus prižiūrėkim, nes vyrui tai patinka  biggrin.gif
Manau, kad dauguma tiesiog geriau jaučiasi, kad patinka savo vyrui  wub.gif

Nea.. cia jau moters pareiga kaip ir biggrin.gif
drinks_cheers.gif normalu.. o kas nenori patikt savo vyrui, aisku noris butu pati graziausia jam wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 20, 10:25)
jei  pamatytume kaip atrode heminis ir kaip tiesus plaukai  tada  butu galima placiau diskutuot ar bereikalo  cia klauso vyro, gal bereikalo peikiat  smile.gif

As tik noriu pasakyt, kad pirma reik sau patikt, o kai patiksi sau, tai patiksi ir vyrui ir visiem kitiem biggrin.gif o cia is vis nediskutuotinas kls del tos mergaites.. ne musu reikalas, tiesiog taip pasakiau ir tiek 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 21:04)
argumentuok  mirksiukas.gif

priekis kazkoks neisbaigtas, visai negrazus, o gale plaukai tai man tos garbanos kazkokios kaip prisegtos, aisku gal cia tik taip atrodo, nes merginos plaukai iskarpyti, bet man tai cia negrazu ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(flixe @ 2010 09 19, 21:36)

sukuosena tai lb grazi ypac is sono wub.gif tik ts geliu lankelis tai nelb.. nebet ziurint visa vaizda, jis kitaip atrodytu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 19, 22:55)
mes pamergem ir dukroms buvom pasirinke turbut nepatvariausias geles, bet jos kuo puikiausiais iki vakaro isislaike  thumbup.gif

wub.gif lb grazu wub.gif
Atsakyti
Pritariu kad reikia sukuotis taip kaip patinka paciai drinks_cheers.gif
Bet dabar man patinka tiesus plaukai wub.gif Turiu ilgus, tamsokus, tiesius plaukus, jokiu iskarpymu ir bangu. Dabar kai pasiziuriu i senas nuotraukas kur buvo slapiu plauku cheminiu garbanu efektas, net kraupu frusty.gif Vyras buvo 100% teisus! Ir siaip gal ne visos gali pasikliauti vyro zodziu, bet as jau isitikinau, kad jis turi islavinta skoni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 09 20, 09:07)
Geras, atrodo kaip 2 nuotakos ir vienas jaunikis žygiuoja į santuokų rūmus  biggrin.gif

jo, ir elgesi kaip jaunikis biggrin.gif jos nuolat sypsojosi, o jis nutaises veido israiska, kuri nupasakoja kaip jis nori kad tas beprotnamis greiciau pasibaigtu lotuliukas.gif
QUOTE(Karelija @ 2010 09 20, 10:18)
Man taip pat gražiau atrodytų gyvos gėlės..arba kitoks papuošalas ax.gif

vat ir man kazkaip noretusi kad visuma suderinta butu, o dabar kazkaip puokste sau, suknele sau, ir galvos papuosimas sau, bet cia tik mano skoniui, tikiu kad daug kam patiks mirksiukas.gif
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 20, 12:33)
wub.gif  lb grazu wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Dėkokju už nuomones cool.gif galvos papuošalas buvo priderintas prie sunknelės, kurios viršus buvo siuvinėtas karoliukais (kaip ir galvos papuošalas).

O tie vaikučiai, kur nuotraukos viršuje, tai nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti