as priekio norečiau kitokio negaliu sukeltu plauku šukuosenu daryt nes esam su MB vienodo ugio nenoriu but aukstesne ir tai su kulniukais siek tiek busiu aukstesne, tik dar nesugalvoju kaip ta prieki daryt, o galas man patinka
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 20:37)
Man tai ziauriai grazu.. man kaip tik patinka kai taip nesubetonuotai buna tik priekis man nlb
man irbi patinka nebetonuotos sukuosenos, bet si tai man ne
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 20:59)
man irbi patinka nebetonuotos sukuosenos, bet si tai man ne
argumentuok
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 17:53)
Kaip grazuuu Ilgi plaukai, o dar garbanoti, vyru svajone
Tik kazin ar cia nera pridetu sruogu, nes siek tiek atspalvis skiriasi
Papildyta:
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 19:52)
as priekio norečiau kitokio negaliu sukeltu plauku šukuosenu daryt nes esam su MB vienodo ugio nenoriu but aukstesne ir tai su kulniukais siek tiek busiu aukstesne, tik dar nesugalvoju kaip ta prieki daryt, o galas man patinka
Tai jei torto ant galvos nebus, tai neatrodysi aukstesne
O kokios veido formos esi?
QUOTE(laimucia @ 2010 09 18, 21:24)
Papildyta:
Papildyta:
ovalo forma
QUOTE(laimucia @ 2010 09 18, 20:24)
as turiu tada ta vyru svajone.. tik aisku ne tokios grazios garbanos.. bet mielai tiesiu noreciau
Papildyta:
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 19:52)
tai manau visaip graziai butu o kaip paprastai nesiojat? as pvz turiu sklastyma ant sono, taip ir daryciau, tik tvarkingiau sukuociau, gal siek tiek papusciau... nu nzn kaip paaiskint
as taip pat bet mano garbanas reik formuot kad nebutu pasisiaususios arba reik issikarpyti plaukus , bet kada galiu but tiesiais plaukais, esu universalas
turiu grifka poilge ant sono nes jei be grifkos palaidais plaukais , veido forma tampa kaip kiausinio, suristai plaukais grifkos nenesioju
turiu grifka poilge ant sono nes jei be grifkos palaidais plaukais , veido forma tampa kaip kiausinio, suristai plaukais grifkos nenesioju
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 21:36)
as taip pat bet mano garbanas reik formuot kad nebutu pasisiaususios arba reik issikarpyti plaukus , bet kada galiu but tiesiais plaukais, esu universalas
man tas pats.. nekrenta tokiom graziom kaip pas Daniute as norejau issikarpyt, iskarpe bet per mazai kad kristu kaip noriu..
tai dar graziau su grifka.. manau kazka padarys vis tiek..
tai zinoma sugalvos , ne kiek nepergyvenu , svarbu zinau ko noriu jau nenoriu idealiai pagal foto bet kaska panasaus
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 22:47)
tai zinoma sugalvos , ne kiek nepergyvenu , svarbu zinau ko noriu jau nenoriu idealiai pagal foto bet kaska panasaus
Nusinesk foto ir mazdaug padarys tikiu bus grazu
Dėkui merginos uz komentarus