Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

as priekio norečiau kitokio negaliu sukeltu plauku šukuosenu daryt nes esam su MB vienodo ugio nenoriu but aukstesne ir tai su kulniukais siek tiek busiu aukstesne, tik dar nesugalvoju kaip ta prieki daryt, o galas man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 20:37)
Man tai ziauriai grazu.. man kaip tik patinka kai taip nesubetonuotai buna wub.gif tik priekis man nlb

man irbi patinka nebetonuotos sukuosenos, bet si tai man ne schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 20:59)
man irbi patinka nebetonuotos sukuosenos, bet si tai man ne schmoll.gif  4u.gif

argumentuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 17:53)

Kaip grazuuu wub.gif Ilgi plaukai, o dar garbanoti, vyru svajone thumbup.gif
Tik kazin ar cia nera pridetu sruogu, nes siek tiek atspalvis skiriasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 19:52)
as priekio norečiau  kitokio negaliu sukeltu plauku šukuosenu daryt nes esam su MB vienodo ugio nenoriu but aukstesne ir tai su kulniukais siek tiek busiu aukstesne, tik dar nesugalvoju kaip ta prieki daryt, o galas man patinka  mirksiukas.gif

Tai jei torto ant galvos nebus, tai neatrodysi aukstesne 4u.gif
O kokios veido formos esi?
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 18, 21:24)
Kaip grazuuu  wub.gif  Ilgi plaukai, o dar garbanoti, vyru svajone  thumbup.gif
Tik kazin ar cia nera pridetu sruogu, nes siek tiek atspalvis skiriasi  g.gif
Papildyta:
Tai jei torto ant galvos nebus, tai neatrodysi aukstesne  4u.gif
O kokios veido formos esi?

ovalo forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 18, 20:24)
Kaip grazuuu  wub.gif  Ilgi plaukai, o dar garbanoti, vyru svajone  thumbup.gif

lotuliukas.gif as turiu tada ta vyru svajone.. tik aisku ne tokios grazios garbanos.. bet mielai tiesiu noreciau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 19:52)
as priekio norečiau  kitokio negaliu sukeltu plauku šukuosenu daryt nes esam su MB vienodo ugio nenoriu but aukstesne ir tai su kulniukais siek tiek busiu aukstesne, tik dar nesugalvoju kaip ta prieki daryt, o galas man patinka  mirksiukas.gif

tai manau visaip graziai butu g.gif o kaip paprastai nesiojat? as pvz turiu sklastyma ant sono, taip ir daryciau, tik tvarkingiau sukuociau, gal siek tiek papusciau... nu nzn kaip paaiskint biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat lotuliukas.gif bet mano garbanas reik formuot kad nebutu pasisiaususios arba reik issikarpyti plaukus , bet kada galiu but tiesiais plaukais, esu universalas thumbup.gif

turiu grifka poilge ant sono nes jei be grifkos palaidais plaukais , veido forma tampa kaip kiausinio, suristai plaukais grifkos nenesioju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 18 rugsėjo 2010 - 20:47
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 21:36)
as taip pat  lotuliukas.gif  bet mano garbanas reik formuot kad nebutu pasisiaususios arba reik issikarpyti plaukus ,  bet kada galiu but tiesiais plaukais, esu universalas  thumbup.gif
turiu grifka  poilge ant sono nes jei be grifkos palaidais plaukais ,  veido forma tampa kaip kiausinio, suristai plaukais grifkos  nenesioju

drinks_cheers.gif man tas pats.. nekrenta tokiom graziom kaip pas Daniute biggrin.gif as norejau issikarpyt, iskarpe bet per mazai kad kristu kaip noriu..
tai dar graziau su grifka.. manau kazka padarys vis tiek.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tai zinoma sugalvos , ne kiek nepergyvenu , svarbu zinau ko noriu jau mirksiukas.gif nenoriu idealiai pagal foto bet kaska panasaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 18 rugsėjo 2010 - 21:48
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 22:47)
tai zinoma sugalvos , ne kiek nepergyvenu , svarbu zinau ko noriu jau mirksiukas.gif nenoriu idealiai pagal foto bet kaska panasaus

Nusinesk foto ir mazdaug padarys drinks_cheers.gif tikiu bus grazu
Atsakyti
Dėkui merginos uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Mano vestuvinė šukuosena

http://www.ipix.lt/desc/92026893/
http://www.ipix.lt/desc/97599997/

wub.gif
Atsakyti