nea gucci, be veliumo neturiu zadejau iki 12h tik pabut su juo ir nusiimt, bet pamirsau
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:09)
nea gucci, be veliumo neturiu zadejau iki 12h tik pabut su juo ir nusiimt, bet pamirsau
o gaila, nes turbut po juo ir buvo pagrindinis sedevras nes is priekio matosi tik uodegele
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 19:23)
o gaila, nes turbut po juo ir buvo pagrindinis sedevras nes is priekio matosi tik uodegele
aha taip ir buvo, visas sedevras liko po juo bet man ta diena daug kas pasimirso ka turejau padaryti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 18:25)
aha taip ir buvo, visas sedevras liko po juo bet man ta diena daug kas pasimirso ka turejau padaryti
jei butumet zinojusi, kad nenusiimsit veliumo, galejot tiesiog kasyte gumute susirist, niekas nebutu pastebeje, o ir pinigeliai susitaupytu
QUOTE(laimucia @ 2010 09 16, 19:53)
jei butumet zinojusi, kad nenusiimsit veliumo, galejot tiesiog kasyte gumute susirist, niekas nebutu pastebeje, o ir pinigeliai susitaupytu
bet pati smagiau jauciausi, kai zinojau kad sukuosena padaryta o ir is soniuko siaip matesi, kai veliumas pasikeldavo , ten labai grazi isvirkscia pynute su perliukais o beto ryte atsikeliau, ciut pataisinejau ir buvau su sukuosena
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:22)
bet pati smagiau jauciausi, kai zinojau kad sukuosena padaryta o ir is soniuko siaip matesi, kai veliumas pasikeldavo , ten labai grazi isvirkscia pynute su perliukais o beto ryte atsikeliau, ciut pataisinejau ir buvau su sukuosena
Tai saunu kad gerai jautetes
As irgi kita diena buvau garbane sju
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:25)
ir man tas pats buvo nes jau ne be tas galvoj buna
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 18:08)
tvarkeles man cia truksta
matai kaip skoniai skirias, o man tai grazu
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 18, 19:16)
matai kaip skoniai skirias, o man tai grazu
na taip, cia normalu juk mes visos moterys esam skirtingos
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 18:08)
tvarkeles man cia truksta
Man tai ziauriai grazu.. man kaip tik patinka kai taip nesubetonuotai buna tik priekis man nlb