Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

nea gucci, be veliumo neturiu ax.gif zadejau iki 12h tik pabut su juo ir nusiimt, bet pamirsau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:09)
nea gucci, be veliumo neturiu  ax.gif zadejau iki 12h tik pabut su juo ir nusiimt, bet pamirsau  lotuliukas.gif

o gaila, nes turbut po juo ir buvo pagrindinis sedevras wub.gif nes is priekio matosi tik uodegele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 19:23)
o gaila, nes turbut po juo ir buvo pagrindinis sedevras wub.gif nes is priekio matosi tik uodegele wub.gif

smile.gif aha taip ir buvo, visas sedevras liko po juo lotuliukas.gif bet man ta diena daug kas pasimirso ka turejau padaryti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 18:25)
smile.gif aha taip ir buvo, visas sedevras liko po juo  lotuliukas.gif  bet man ta diena daug kas pasimirso ka turejau padaryti doh.gif  lotuliukas.gif

jei butumet zinojusi, kad nenusiimsit veliumo, galejot tiesiog kasyte gumute susirist, niekas nebutu pastebeje, o ir pinigeliai susitaupytu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 16, 19:53)
jei butumet zinojusi, kad nenusiimsit veliumo, galejot tiesiog kasyte gumute susirist, niekas nebutu pastebeje, o ir pinigeliai susitaupytu  yahoo.gif

bet pati smagiau jauciausi, kai zinojau kad sukuosena padaryta smile.gif o ir is soniuko siaip matesi, kai veliumas pasikeldavo , ten labai grazi isvirkscia pynute su perliukais smile.gifo beto ryte atsikeliau, ciut pataisinejau ir buvau su sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:22)
bet pati smagiau jauciausi, kai zinojau kad sukuosena padaryta smile.gif o ir is soniuko siaip matesi, kai veliumas pasikeldavo , ten labai grazi isvirkscia pynute su perliukais smile.gifo beto ryte atsikeliau, ciut pataisinejau ir buvau su sukuosena  mirksiukas.gif

Tai saunu kad gerai jautetes 4u.gif
As irgi kita diena buvau garbane sju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 19:25)
smile.gif aha taip ir buvo, visas sedevras liko po juo  lotuliukas.gif  bet man ta diena daug kas pasimirso ka turejau padaryti doh.gif  lotuliukas.gif

ir man tas pats buvo lotuliukas.gif nes jau ne be tas galvoj buna lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 18 rugsėjo 2010 - 16:54
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 18, 18:53)

tvarkeles man cia truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 18:08)

matai kaip skoniai skirias, o man tai grazu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 18, 19:16)
matai kaip skoniai skirias, o man tai grazu  laugh.gif

na taip, cia normalu thumbup.gif juk mes visos moterys esam skirtingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 18, 18:08)

Man tai ziauriai grazu.. man kaip tik patinka kai taip nesubetonuotai buna wub.gif tik priekis man nlb
Atsakyti