Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 09 15, 20:46)
blush2.gif  aciuks.gif
Dar laukiam foto, tai gal pasirodysiu visa  4u.gif arba bent jau dalimis lotuliukas.gif 4u.gif

Lauksim 4u.gif

Prisidedu prie pagyru Smiltei24,tikrai grazi nuotaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 16, 12:46)
Lauksim 4u.gif 

Prisidedu prie pagyru Smiltei24,tikrai grazi nuotaka wub.gif

Aciu mergaites 4u.gif Smagu girdeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 16, 11:49)
Aciu mergaites  4u.gif  Smagu girdeti  blush2.gif

Sveikinu su sutuoktuvem! drinks_cheers.gif
Isskirtinu veido bruozu esat, labai simpatiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 09 15, 23:24)
mano sukuosena smile.gif gal kazkas matysis  g.gif  viena puse buvo supinta isvirkscia pyne ir prideta perliuku, ir nusisegus veliuma matesi visokie paraitymai padaryti, grazu buvo, ir ant sono istiesinta kasa, galejau rinktis garbanas, nes tiesus taip issidraike, o as net nepagalvojau ju pasukuoti  lotuliukas.gif

o gal be nuometo turi nuotraukeliu? nes sukuosenos praktiskai nesimato blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 16, 00:12)
cia tokia mano buvo pries 2,5 metu smile.gif

na man tai kazkaip nelb blush2.gif nesakau, kad negrazu, bet ir negaliu pasakyti, kad grazu, tokia per viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 13:55)
na man tai kazkaip nelb blush2.gif nesakau, kad negrazu, bet ir negaliu pasakyti, kad grazu, tokia per viduriuka smile.gif

g.gif visi kas mate gyvai, sake kad labai grazi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 16, 15:02)
g.gif  visi kas mate gyvai, sake kad labai grazi  unsure.gif

drinks_cheers.gif kad gyvai kitaip nei foto mirksiukas.gif svarbiausia, kad jums patiko ir jusu artimiesiems mirksiukas.gif as saviske nesu patenkinta sukuosena, tad galiu sakyti, kad jis irgi buvo per viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 15:08)
drinks_cheers.gif  kad gyvai kitaip nei foto mirksiukas.gif  svarbiausia, kad jums patiko ir jusu artimiesiems mirksiukas.gif  as saviske nesu patenkinta sukuosena, tad galiu sakyti, kad jis irgi buvo per viduriuka smile.gif

aciu blush2.gif tik kad uz ja tiek sumoketa buvo doh.gif o siap mano labai ilgi plaukai ir matyt visi priprate mane palaidais matyt, tai sako kai susikeliu juos i virsu, tai jau puosniai atrodo lotuliukas.gif
o ar esat savo kur idejus? ar galima pamatyt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 16 rugsėjo 2010 - 14:25
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 16, 16:24)
aciu  blush2.gif  tik kad uz ja tiek sumoketa buvo  doh.gif  o siap mano labai ilgi plaukai ir matyt visi priprate mane palaidais matyt, tai sako kai susikeliu juos i virsu, tai jau puosniai atrodo  lotuliukas.gif
o ar esat savo kur idejus? ar galima pamatyt?  blush2.gif

na taip, as uz savaja irgi nemazia sumokejau doh.gif bet ka jau padarysi, vietoj garbanu turejau kietus stagarus doh.gif bet kai nuometas buvo, tai ne taip ir krito i akis doh.gif
atsiusiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 15:29)
na taip, as uz savaja irgi nemazia sumokejau doh.gif  bet ka jau padarysi, vietoj garbanu turejau kietus stagarus doh.gif bet kai nuometas buvo, tai ne taip ir krito i akis doh.gif
atsiusiu i az mirksiukas.gif

aga, gavau, viskas ne taip blogai kaip galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 16, 16:40)
aga, gavau, viskas ne taip blogai kaip galvoji  mirksiukas.gif

virsus kaip ir minejau lb patiko, bet tos "garbanos" doh.gif tokios kaip sulauzytos doh.gif
Atsakyti
Smilte24 sukuosenos detaliu nelabai matos, bet bendras vaizdas super atrodo, pati esat labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 16, 12:02)
g.gif  visi kas mate gyvai, sake kad labai grazi  unsure.gif

Na man tai asmeniskai siaip nepatinka va tokie visokie susikimai, perkisimai ir tt rolleyes.gif Plius kazkaip matau jau ne pirma nuotaka su mazom rozytem, tai man tas irgi kazkaip nelabai blush2.gif
Atsakyti