Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 09 14, 22:52)
Gaila, bet ne hihihi.gif Kažkaip į tą kaselę neatkreipiau dėmesio anksčiau, man kaip tik viršus labiau nepatiko blush2.gif Bet dabar kai foto žiūriu, tai nieko visai, matyt nepratus save matyt tokią, tai ir nepatiko iš pradžių unsure.gif

Nuotakos visada prie visko kabinejais,ot jau kokios mes siaubunes lotuliukas.gif Man tai jus labai graziai atrodete,gaila tik,kad visko nemaciau ax.gif Paprastume pats grozis wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 15, 12:39)
Man tai jus labai graziai atrodete,gaila tik,kad visko nemaciau ax.gif Paprastume pats grozis wub.gif

blush2.gif aciuks.gif
Dar laukiam foto, tai gal pasirodysiu visa 4u.gif arba bent jau dalimis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 15, 19:36)

graziai atrodo su gelyte ir su tinkleliu blush2.gif
Atsakyti
man irgi tie su gelem patys graziausi.. isvis man geels plaukuose tai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano sukuosena smile.gif gal kazkas matysis g.gif viena puse buvo supinta isvirkscia pyne ir prideta perliuku, ir nusisegus veliuma matesi visokie paraitymai padaryti, grazu buvo, ir ant sono istiesinta kasa, galejau rinktis garbanas, nes tiesus taip issidraike, o as net nepagalvojau ju pasukuoti lotuliukas.gif

[Nuotrauka ištrinta žinutės autorės prašymu. Moderatorė]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 21 vasario 2011 - 11:49
Smilte, nelabai matosi, neturi is arciau foto? bet auskarai tai super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2010 09 15, 23:29)
Smilte, nelabai matosi, neturi is arciau foto? bet auskarai tai super  thumbup.gif  wub.gif

ykeliau y makiazu tema, nezinau ko taip nesimato g.gif
Atsakyti
cia tokia mano buvo pries 2,5 metu smile.gif
[attachmentid=203656][attachmentid=203657]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 15 rugsėjo 2010 - 22:15
Smilte24,super atrodei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 16, 09:31)
Smilte24,super atrodei wub.gif

Aciu labai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Smilte24, labai gražu. Nors šukuosenos pačios nelabai matosi, bet aukštai uždėtas nuometas super thumbup.gif wub.gif Atrodot tikrai žaviai wub.gif
Atsakyti