Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 09 13, 15:46)
Tai per a.ž. ax.gif

parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 11:45)
Mano šukuosena
user posted image

tokia idomi ir nematyta bigsmile.gif lb grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 08:53)
O man tai pačiai nelabai patiko unsure.gif Bet visai dėl šito nesijaudinau vestuvių dieną, buvau rami kaip niekad rolleyes.gif

PIM, tikrai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif Nors ir man gelytes kokios truksta, bet siaip tikrai isskirtine faina sukuosena issirinkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 13, 19:31)
PIM, tikrai labai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif Nors ir man gelytes kokios truksta, bet siaip tikrai isskirtine faina sukuosena issirinkai  thumbup.gif

Ačiū brangioji user posted image Trūko tos gėlytės, bet per vėlai susisgribau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 18:48)
tokia idomi ir nematyta bigsmile.gif  lb grazu wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 13, 17:31)
PIM, tikrai labai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif Nors ir man gelytes kokios truksta, bet siaip tikrai isskirtine faina sukuosena issirinkai  thumbup.gif

Pritariu!
Pim,kada foto parodysi su suknele?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 09 13, 20:18)
Pritariu!
Pim,kada foto parodysi su suknele?...  ax.gif

nu kad nelabai noriu rodyti buitines foto blush2.gif bet jeigu smalsu galiu a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 21:32)
nu kad nelabai noriu rodyti buitines foto blush2.gif bet jeigu smalsu galiu a.ž. 4u.gif

jei nesunku man, gal gali imesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 18:32)

Taip taip,lauuuukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 17:32)
Pritariu, prie sitos sukuosenos reikia tureti ovalu veida. Tarkim apvaliazandes nesiziuretu visiskai  doh.gif

mano veidas tai kaip tik tokios formos smile.gif tiesiog plaukai mano tikrai trumpi,ir labai kazkas nepasidarytu, na et ryt kaip tik i kirpykla maunu,tai nusivesiu sita foto kirpejai.
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 16:51)
Mano sese tokia sukuosena buvo pasipuosusi per mano sunaus krikstynas. Atrode super, ypac kai jos plaukai siekia iki puses dengia sedmenis. Jai padare laisva kuoduka, tai ir is priekio ir nugaros atrodo  thumbup.gif 
Jei domina, galiu i az atsiusti foto  ax.gif

atsiuskit a.z. idomu paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 10:45)
Mano šukuosena
user posted image

viršus labai gražus, bet kasytė supinta iš nelygių dalių ir šiek tiek išsikraipius, tokia lyg būtų paskubom supinta rolleyes.gif
Atsakyti
tai gal toks ir buvo sumanymas?... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 09 14, 22:41)
tai gal toks ir buvo sumanymas?... 4u.gif

Gaila, bet ne hihihi.gif Kažkaip į tą kaselę neatkreipiau dėmesio anksčiau, man kaip tik viršus labiau nepatiko blush2.gif Bet dabar kai foto žiūriu, tai nieko visai, matyt nepratus save matyt tokią, tai ir nepatiko iš pradžių unsure.gif
Atsakyti