Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 09 13, 10:45)
Mano šukuosena
user posted image

Labai garzu, tik man dar noretusi kokios gelytes plaukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 13, 10:52)
Labai garzu, tik man dar noretusi kokios gelytes plaukuose mirksiukas.gif

O man tai pačiai nelabai patiko unsure.gif Bet visai dėl šito nesijaudinau vestuvių dieną, buvau rami kaip niekad rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 11:45)
Mano šukuosena
user posted image

O, pim, sveikinu sumainius ziedelius! 4u.gif Daug daug graziu akimirku judviems friends.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 10:45)
Mano šukuosena
user posted image

Virsus tai labai grazus 4u.gif (gal kad i mano panasus biggrin.gif ), bet apacioj vietoj kasytes noretusi palaidus palikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 13, 11:12)
O, pim, sveikinu sumainius ziedelius!  4u.gif  Daug daug graziu akimirku judviems  friends.gif

ačiū user posted image dabar lauksim jūsų veselios sokiai.gif ploja.gif

QUOTE(laimucia @ 2010 09 13, 11:24)
Virsus tai labai grazus  4u.gif  (gal kad i mano panasus biggrin.gif ), bet apacioj vietoj kasytes noretusi palaidus palikti  thumbup.gif

aha, aš jau irgi nužiūrėjau, kad panašios šukuosenos iš priekio biggrin.gif drinks_cheers.gif o kaselės aš norėjau pati, nes per bandomąją darė su garbanom, tai man nelabai patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 13:09)
aha, aš jau irgi nužiūrėjau, kad panašios šukuosenos iš priekio biggrin.gif  drinks_cheers.gif o kaselės aš norėjau pati, nes per bandomąją darė su garbanom, tai man nelabai patiko unsure.gif

O man kaip tik kasyte sita net labai vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 10:53)
O man tai pačiai nelabai patiko unsure.gif Bet visai dėl šito nesijaudinau vestuvių dieną, buvau rami kaip niekad rolleyes.gif

pim , o jus kartais ne Čekijoje gyvenate? ax.gif jei taip, tai man patiko jusu suknele ax.gif ax.gif tik sukuosenos gal norejosi siek tiek kitos, arba kaip kazkas minejo, kokios gelytes plaukuose ax.gif nes maciau foto jusu visos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 09 13, 16:38)
pim , o jus kartais ne Čekijoje gyvenate?  ax.gif  jei taip, tai man patiko jusu suknele  ax.gif  ax.gif  tik sukuosenos gal norejosi siek tiek kitos, arba kaip kazkas minejo, kokios gelytes plaukuose ax.gif  nes maciau foto jusu visos  ax.gif

O kur foto visos matete? smile.gif Mums irgi smalsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 13, 15:40)
O kur foto visos matete? smile.gif Mums irgi smalsu  4u.gif

Cia taip gavosi, kad mes su pim pasirodo turim bendrus draugus ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 09 13, 15:38)
pim , o jus kartais ne Čekijoje gyvenate?  ax.gif  jei taip, tai man patiko jusu suknele  ax.gif  ax.gif  tik sukuosenos gal norejosi siek tiek kitos, arba kaip kazkas minejo, kokios gelytes plaukuose ax.gif  nes maciau foto jusu visos  ax.gif

Taip. O foto kur matėt, aš jų niekam nerodžiau? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 15:43)
Taip. O foto kur matėt, aš jų niekam nerodžiau? g.gif  schmoll.gif

Kaip jau rasiau, pasirodo turim bendru draugu ax.gif ax.gif nenoreciau cia viesai minetri, kas jie tokie 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 09 13, 15:45)
Kaip jau rasiau, pasirodo turim bendru draugu  ax.gif  ax.gif  nenoreciau cia viesai minetri, kas jie tokie  4u.gif  4u.gif

Tai per a.ž. ax.gif
Atsakyti