Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 18:32)
Pritariu, prie sitos sukuosenos reikia tureti ovalu veida. Tarkim apvaliazandes nesiziuretu visiskai  doh.gif

lotuliukas.gif as kaip tik tokia, tai man ne pro kur netiktu si sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 16:51)
Jei domina, galiu i az atsiusti foto  ax.gif

Atsiuskit man bigsmile.gif pas jus az pilnas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 12, 10:47)
Atsiuskit man bigsmile.gif pas jus az pilnas doh.gif  verysad.gif

Apsitryniau ir issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 17:32)
Pritariu, prie sitos sukuosenos reikia tureti ovalu veida. Tarkim apvaliazandes nesiziuretu visiskai  doh.gif

O gal jin turi visus reikiamus duomenis biggrin.gif

Jo..šiaip retai kam tinka tokia, o ir meistrų snku rasti, kas moka daryti tikras retro bangas ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif kazin kokia sukuosena tiktu einant tik sveciu ? mirksiukas.gif mano plaukai toki, kad pati nelabai ka pasidaryciau, lygiais palaidais tai tuoj vejas sutarsys ir baigta doh.gif galvoju gal kokias garbaneles ar koki lengva kuoduka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 09 12, 18:21)
labas  4u.gif kazin kokia sukuosena tiktu einant tik sveciu ? mirksiukas.gif  mano plaukai toki, kad pati nelabai ka pasidaryciau, lygiais palaidais tai tuoj vejas sutarsys ir baigta  doh.gif galvoju gal kokias garbaneles ar koki lengva kuoduka  g.gif

ir as manau, kad lb tiktu lengvas kuodukas arba garbaneles thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, vis paskaitineju jus ir semiuosi ideju, ikelsiu ir as nuotraukele bent jau man grazios sukuosenos, tokios paprastutes, gal kam patiks, deja mano plaukai per trumpi unsure.gif
nors realiai man viskas cia harmoninga ir nuotaka ir sukenele ir sukuosena wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2010 09 12, 21:47)
sveikos mergaites, vis paskaitineju jus ir semiuosi ideju, ikelsiu ir as nuotraukele bent jau man grazios sukuosenos, tokios paprastutes, gal kam patiks, deja mano plaukai per trumpi unsure.gif
nors realiai man viskas cia harmoninga ir nuotaka ir sukenele ir sukuosena wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif tikrai bendras vaizdas pasakiskai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2010 09 12, 21:47)
user posted image

bendras vaizdas grazus, taciau manau, kad labai nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2010 09 12, 21:09)
bendras vaizdas grazus, taciau manau, kad labai nepatogu blush2.gif

Kodel turetu buti nepatogu?
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2010 09 12, 20:47)
user posted image

Labai gražu. Tik deja daugumai mūsų tokio tipo šukuosena netiks, reikia turėti ovalo formos veiduką, švelnius bruožus, nes iš priekio atrodytų kaip išpūsti šonai ir tiek, tik iš šono gražiai labai atrodo. Taip pat plaukai turi būti ne sunkūs, paslankūs, kitaip nesilaikys grožis unsure.gif
Bet man vis tiek labai gražu wub.gif
Reiks kam nors įsiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano šukuosena
user posted image
Atsakyti