ritasved kaip tik tokia suknelę matavausi, super man patiko tik pabijojau kad bus spalio mėn. man per šalta ir suknelė ir šukuosena atrodo super
gal turite pav. šukuosenų su velionu
Aciu merginos uz komplimentus Nuostabiai ir jauciausi ta diena
Mano sukuosena
QUOTE(laimucia @ 2010 09 05, 14:42)
Mano sukuosena
Man labai grazu ir puokstele labai patiko
QUOTE(ritasved @ 2010 09 04, 11:57)
Mano šukuosena buvo štai tokia ir visai likau patenkinta.. neblogai atlaike visa diena
Wow, nu labai grazu. O labiausiai patiko, kad puoksteles, plaukuciuose ir sukneles gelytes tiesiog nuostabiai dera .
QUOTE(Rastika @ 2010 09 04, 19:31)
perskaiciau su velioniu
Papildyta:
QUOTE(Dovile787 @ 2010 09 05, 17:33)
Wow, nu labai grazu. O labiausiai patiko, kad puoksteles, plaukuciuose ir sukneles gelytes tiesiog nuostabiai dera .
O man kaip tik per daug taip pat atrodanciu detaliu
Bet pritariu, kad suknele labai grazi
Mano šukuosena:
Liūdėjau baisiai, kad nepavyko įsisegt nuometo, bet turbūt net nebūtų jis čia tikęs
Ritasved, dieviška suknelė, puokštė ir šukuosena
Liūdėjau baisiai, kad nepavyko įsisegt nuometo, bet turbūt net nebūtų jis čia tikęs
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 05, 19:51)
Mano šukuosena:
Grazu Ilgai vargo kirpeja?
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 05, 21:51)
Mano šukuosena:
Labai grazi . Ziuredama i tokias sukuosenas baltai pavydziu ju savininkems graziu ir storu plauku
QUOTE(liekna @ 2010 09 05, 22:30)
Grazu Ilgai vargo kirpeja?
Ačiū Dvi valandas
QUOTE(Dovile787 @ 2010 09 05, 22:35)
Labai grazi . Ziuredama i tokias sukuosenas baltai pavydziu ju savininkems graziu ir storu plauku
Ačiū Nėra jie itin stori, plaukai kaip plaukai. Dar prieš pat vestuves gerokai nurėžti buvo, tai baiminaus, ar kas nors išeis, bet išėjo atrodo
merginos atrodet visos pasakiskai !!! o sukuosenos ziuriu mazdaug visu y ta pacia puse, mano irgi panasi ))
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 05, 21:51)
Mano šukuosena:
tikrai l. graži ir nuometas čia manau netinka