Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 22:45)
Plius, nesuprantu kam zmonems gadinti nuotaika ir sakyti kad ju sukuosenos nevykusios, ar jiem netinkancios  ax.gif Juk moters vestuviu diena, ir ji tada buna pati graziausia  tongue.gif

tai kam tada nuotrauką dėti į viešą forumą? unsure.gif Kad visos girtų ir aikčiotų, kaip gražu?
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 09 03, 21:16)
Drįstu nesutikti  biggrin.gif Formavimas vykęs, gal biškiuką daugiau palaidų sruogų galima buvo palikti, bet kardinaliai tas vaizdo nekeistų  g.gif

Kodėl manote, kad nevykęs formavimas?
Ką reiškia - "plaukai atrodo labai sukibę"?  blush2.gif Turite omenyje sulypę? Hmm... g.gif
Žodžiu - motyvuokite  bigsmile.gif

Taip, sulipę smile.gif Lako akivaizdu, kad perdaug, grifkutė nesutvarkyta, tiesiog neatrodo kruopštus darbas
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 22:45)
Plius, nesuprantu kam zmonems gadinti nuotaika ir sakyti kad ju sukuosenos nevykusios, ar jiem netinkancios  ax.gif Juk moters vestuviu diena, ir ji tada buna pati graziausia  tongue.gif

Iš kur tokias tiesas traukiat? Tikrai, kad nuotaka per savo vestuvių diena nebūna pati gražiausia, gal tik nuotakai taip atrodo, esu mačiusi daug pavyzdžių, kai jaunosios atrodo ir skonį turinčios, bet taip sugeba "nusirengti" per savo vestuves.
Jei žmogus deda nuotrauką į viešą erdvę turi būti nusiteokęs visokiems komentarams. Aš pati sakau tiesą, todėl nenorėčiau, kad man kas nors meluotų ir veidmainiautų.
Atsakyti
Mano šukuosena buvo štai tokia ir visai likau patenkinta.. neblogai atlaike visa diena
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritasved @ 2010 09 04, 11:57)
Mano šukuosena buvo štai tokia ir visai likau patenkinta.. neblogai atlaike visa diena

Labai graziai atrodete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 09 03, 23:22)
Taip, sulipę smile.gif Lako akivaizdu, kad perdaug, grifkutė nesutvarkyta, tiesiog neatrodo kruopštus darbas

Jeigu grifka neissukuota taip, kaip buna iprastai tai nereiskia, kad darbas ne kruopstus.

Man atrodo viskas tvarkoj su ta sukuosena, cia kartais ideda tikrai 1000 kartu baisesniu ir visos aikcioja kaip grazu biggrin.gif
Anyway, komentuoti galima, juk cia forumas mirksiukas.gif
Papildyta:

Labai graziai wub.gif Tokia ne per daug ir ne per mazai, be gelyciu butu paprasciau, gerai, kad jas isidejote drinks_cheers.gif
Atsakyti

wub.gif bet jau sukneles grozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 04, 11:58)
Labai graziai atrodete 4u.gif

Aha, o ir suknelė kokia nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 09 04, 11:04)
Iš kur tokias tiesas traukiat? Tikrai, kad nuotaka per savo vestuvių diena nebūna pati gražiausia, gal tik nuotakai taip atrodo, esu mačiusi daug pavyzdžių, kai jaunosios atrodo ir skonį turinčios, bet taip sugeba "nusirengti" per savo vestuves.
Jei žmogus deda nuotrauką į viešą erdvę turi būti nusiteokęs visokiems komentarams. Aš pati sakau tiesą, todėl nenorėčiau, kad man kas nors meluotų ir veidmainiautų.

drinks_cheers.gif jei jau dedi foto, tai reikia priimti ir kritika, juk negali visiems buti grazus tas pats dalykas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritasved @ 2010 09 04, 12:57)

lb grazi sukuosena wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano šukuosena buvo štai tokia ir visai likau patenkinta.. neblogai atlaike visa

Ir suknelė ir šukuosena nuostabios wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

man tai suknyte superine, gal galima suzinoti kur tokiu yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritasved @ 2010 09 04, 12:57)
user posted image
user posted image

labai gražiai išvis atrodėte thumbup.gif
Atsakyti
Ritasved, atrodet NUOSTABIAI wub.gif wub.gif
Atsakyti