Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 18:33)
Sveiki, mano sukuose buvo ne  visai tai, ko tikejausi, betlikau ja labai patenkinta:) Foto

O man grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 20:33)
Sveiki, mano sukuose buvo ne  visai tai, ko tikejausi, betlikau ja labai patenkinta:) Foto

simpatiska sukuosena, o puokste man irgi patiko, lb grazi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif O del puokstes... Mama visa ryta bande atsneketi, kad keisciau i betka kita... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 20:43)
Aciu smile.gif O del puokstes... Mama visa ryta bande atsneketi, kad keisciau i betka kita... biggrin.gif

o kuom jai nepatiko? blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos, esu trumpu plauku,todel idesiu keleta foto su sukuosenom,gal kuriai pravers, nes kaip tik ir pati ieskau sau "sukuosenos" vestuvems.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 21:43)

o kas tai puokstei blogai? ji lb grazi man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 09 03, 20:47)
o kuom jai nepatiko?  blink.gif

Nekomentavo, kodel. Manau, tiesiog per paprasta atrode. O as norejau tokios minimalistines, neperkrautos. poster_offtopic.gif 4u.gif Dar buvo variantas - puokstele vien is kaliju, bet negavau, tokiu, kokiu norejau...
Atsakyti
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 20:54)
Nekomentavo, kodel. Manau, tiesiog per paprasta atrode. O as norejau tokios minimalistines, neperkrautos. poster_offtopic.gif 4u.gif Dar buvo variantas - puokstele vien is kaliju, bet negavau, tokiu, kokiu norejau...

aha kalijos irgi man grazu. is viso patinka man tokios paprastos, kuklios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 20:33)

plaukai atrodo labai sukibę.. ir pats formavimas nelabai vykęs
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 09 03, 21:01)
plaukai atrodo labai sukibę.. ir pats formavimas nelabai vykęs

Drįstu nesutikti biggrin.gif Formavimas vykęs, gal biškiuką daugiau palaidų sruogų galima buvo palikti, bet kardinaliai tas vaizdo nekeistų g.gif

Kodėl manote, kad nevykęs formavimas?
Ką reiškia - "plaukai atrodo labai sukibę"? blush2.gif Turite omenyje sulypę? Hmm... g.gif
Žodžiu - motyvuokite bigsmile.gif
Atsakyti
Na, gutte86 irgi teisi - ten daaaug lako... Vat, man ir norejosi jos "gyvesnes". Bet mano pacios plaukai garbanoti, pats plaukiukas plonytis ir siausiasi. Todel yra kaip yra.
Papildyta:
O del formavimo. As ne kirpeja, ir formavimo niuansu nezinau, bet bendras vaizdas man patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 09 03, 18:47)
sveikos merginos, esu trumpu plauku,todel idesiu keleta foto su sukuosenom,gal kuriai pravers, nes kaip tik ir pati ieskau sau "sukuosenos" vestuvems.

Man graziausiai prie trumpu plauku atrodo tinkleliai wub.gif thumbup.gif lankeliai irgi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Kiaunyte @ 2010 09 03, 19:24)
Na, gutte86 irgi teisi - ten daaaug lako... Vat, man ir norejosi jos "gyvesnes". Bet mano pacios plaukai garbanoti, pats plaukiukas plonytis ir siausiasi. Todel yra kaip yra.
Papildyta:
O del formavimo. As ne kirpeja, ir formavimo niuansu nezinau, bet bendras vaizdas man patiko. smile.gif

Man is pradziu taip pat atrode per daug lako, sulipdyta ir pan. Bet juk bendras vaizdas tikrai grazus thumbup.gif O tai juk svarbiausia 4u.gif Plius, nesuprantu kam zmonems gadinti nuotaika ir sakyti kad ju sukuosenos nevykusios, ar jiem netinkancios ax.gif Juk moters vestuviu diena, ir ji tada buna pati graziausia tongue.gif
Atsakyti