Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(inspiron @ 2010 08 27, 13:46)
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 14:38)

sakes, kiekviena karta pamaciusi kokia nors jusu visu ikelta grozybe ir susisuka galvele - nebezinau ko pati benoriu blush2.gif ...

Kelčiau ir kelčiau - variantų daug, ir viskas taip gražu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:45)
Turint tokią gėlytę ir plaukus, tokią šukuoseną pasidaryti galima ir pačiai  g.gif  ax.gif

As ne karta panasiai ir esu pasidariusi, tik su kitos spalvos gelytem ax.gif Arba snd pvz esu susipynusi plaukus laaabai panasiai, kaip pries tai ikeltoje foto su Alba rolleyes.gif Bet vestuviu diena atsiduosiu geriau i meistro rankas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 27, 14:03)
As ne karta panasiai ir esu pasidariusi, tik su kitos spalvos gelytem  ax.gif  Arba snd pvz esu susipynusi plaukus laaabai panasiai, kaip pries tai ikeltoje foto su Alba  rolleyes.gif  Bet vestuviu diena atsiduosiu geriau i meistro rankas  cool.gif

Ir man atrodo, kad geriau TĄ dieną plaukus patikėt profesionalui. Puokštę kokią susirišt dar būtų galima, bet plaukus tvarkytis doh.gif Tikriausiai man viskas netiktų, ką pasidaryčiau lotuliukas.gif vien iš jaudulio... Deja, kažko ypatingo nepasidaryčiau jau vien todėl, kad mano plaukai kare veik iki pečių, nebent lankelį kokį užsidėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 16:07)
Ir man atrodo, kad geriau TĄ dieną plaukus patikėt profesionalui. Puokštę kokią susirišt dar būtų galima, bet plaukus tvarkytis  doh.gif Tikriausiai man viskas netiktų, ką pasidaryčiau  lotuliukas.gif vien iš jaudulio... Deja, kažko ypatingo nepasidaryčiau jau vien todėl, kad mano plaukai kare veik iki pečių, nebent lankelį kokį užsidėčiau  blush2.gif

Na, viena supermamu nare, Mazgelis man atrodo, buvo kare kirpimu ir tiesiog isisegusi gelyte smile.gif Nezinau, pati daresi ar ne, bet atrode super wub.gif
Atsakyti
[quote=vavuum,2010 08 27, 10:28]
Grazei atrodo tos dirbtines geles, bet man kazkaip per vestuves dirbtine ne labai g.gif blush2.gif
As per vestuves noriu tik gyvu geliu ax.gif
Dirbtine as galiu ir kiekviena diena segeti plaukuose o va gyva tai ne labai ax.gif
Atsakyti
[quote=misheliina2,2010 08 27, 14:36]
[quote=vavuum,2010 08 27, 10:28]
Grazei atrodo tos dirbtines geles, bet man kazkaip per vestuves dirbtine ne labai g.gif blush2.gif
As per vestuves noriu tik gyvu geliu ax.gif
Dirbtine as galiu ir kiekviena diena segeti plaukuose o va gyva tai ne labai ax.gif
[/quote]

Labai teisinga nuomonė smile.gif mano manymu, dirbtinės gėlės labiau tinka ekstravagantiškai, vintage stiliaus nuotaikai, gyvos - romantiškai. Aišku, yra išimčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:38)
user posted image
Papildyta:
user posted image

lb grazios geles ir lb tinka sitai merginai tokia sukuosena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 14:45)
user posted image

Turint tokią gėlytę ir plaukus, tokią šukuoseną pasidaryti galima ir pačiai  g.gif  ax.gif

Gele grazi, bet plaukai tai susiriebalave ir susivele atrodo 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, kad jokio grozio toje sukuosenoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 27, 21:35)
Tikrai, kad jokio grozio toje sukuosenoje unsure.gif

Man irgi schmoll.gif Atrodo,kad isvis atsikele ir susiriso, jokios sukuosenos cia nesimato,bent jau man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 27, 21:42)
Man irgi  schmoll.gif  Atrodo,kad isvis atsikele ir susiriso, jokios sukuosenos cia nesimato,bent jau man blush2.gif

Tai gal cia pati dare sukuosena, isege gele ir viskas g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 27, 22:42)
Man irgi  schmoll.gif  Atrodo,kad isvis atsikele ir susiriso, jokios sukuosenos cia nesimato,bent jau man blush2.gif

drinks_cheers.gif ir as cia nepavadinciau sukuosena. tiesiog susiriso plaukus ir isisege gelyte. gal kitoms cia lb originaliai atrodo, nes nera jokiu pribombasu, nes kitos lb megsta naturaluma, bet man butent cia tai schmoll.gif
Atsakyti