QUOTE(jums @ 2010 08 26, 16:58)
Man dar grazu ivairios sages plaukuose
Kaip tik labai intensyviai ieškau tokios segės į plaukus, su perlais, ir kad didesnė tokia būtų Gal ką esat užmatę panašaus Kaune
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 08 26, 22:12)
Rastika, paskutinė labai graži
man irgi nebloga jau sau tinkančias turiu kokias tris išsirinkusi, snd eisiu pas kirpėja su atspausdintais ir pasitarsim
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 27, 10:19)
Kaip tik labai intensyviai ieškau tokios segės į plaukus, su perlais, ir kad didesnė tokia būtų Gal ką esat užmatę panašaus Kaune
O Akropolyje nebandete ieskoti? Pvz tame Baltic Hair arba Pasipuosk Arba Urmo bazese gal? Nors labai seniai ten pati buvau
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 16:38)
yra keletas gražių
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 27, 09:19)
Nieko gero nesu mačius..pati ieškojau gražių segtukų..ir nusipirkau tik tokius šiaip sau Labai gržių į kuodelį smeigtukų yra Baltic Hair Akropoly
Papildyta:
Manau, gera auksarankė kokią gėlytę į plaukus padarytų... Ir aš apie tai mąstau, tik nežinau, ar išdrįsiu...,
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:38)
Manau, gera auksarankė kokią gėlytę į plaukus padarytų... Ir aš apie tai mąstau, tik nežinau, ar išdrįsiu...,
O kodel tam labai daug drasos reikia?
QUOTE(jums @ 2010 08 27, 13:39)
O kodel tam labai daug drasos reikia?
Ech, jau labai kukli nuotaka būsiu... Neskaitant mano suknelės iki kelių
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:41)
Ech, jau labai kukli nuotaka būsiu... Neskaitant mano suknelės iki kelių
Tai kaip tik kukliai nuotakai butent to ir reikia O jau turite savo suknele? Butu idomu pamatyti
Turint tokią gėlytę ir plaukus, tokią šukuoseną pasidaryti galima ir pačiai
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 14:38)
sakes, kiekviena karta pamaciusi kokia nors jusu visu ikelta grozybe ir susisuka galvele - nebezinau ko pati benoriu ...