Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

Rastika, paskutinė labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 26, 16:58)
Man dar grazu ivairios sages plaukuose  ax.gif

Kaip tik labai intensyviai ieškau tokios segės į plaukus, su perlais, ir kad didesnė tokia būtų ax.gif Gal ką esat užmatę panašaus Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 08 26, 22:12)
Rastika, paskutinė labai graži  wub.gif

man irgi nebloga jau sau tinkančias turiu kokias tris išsirinkusi, snd eisiu pas kirpėja su atspausdintais ir pasitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 27, 10:19)
Kaip tik labai intensyviai ieškau tokios segės į plaukus, su perlais, ir kad didesnė tokia būtų ax.gif Gal ką esat užmatę panašaus Kaune blush2.gif

O Akropolyje nebandete ieskoti? Pvz tame Baltic Hair arba Pasipuosk smile.gif Arba Urmo bazese gal? Nors labai seniai ten pati buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 16:38)
nebėra naujų šukuosenų  ax.gif  keletą įdedu, temai pagyvinti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

yra keletas gražių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 27, 09:19)

Nieko gero nesu mačius..pati ieškojau gražių segtukų..ir nusipirkau tik tokius šiaip sau g.gif Labai gržių į kuodelį smeigtukų yra Baltic Hair Akropoly
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

Manau, gera auksarankė kokią gėlytę į plaukus padarytų... Ir aš apie tai mąstau, tik nežinau, ar išdrįsiu..., ax.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:38)
Manau, gera auksarankė kokią gėlytę į plaukus padarytų... Ir aš apie tai mąstau, tik nežinau, ar išdrįsiu...,  ax.gif

O kodel tam labai daug drasos reikia? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 27, 13:39)
O kodel tam labai daug drasos reikia? wink.gif

Ech, jau labai kukli nuotaka būsiu... Neskaitant mano suknelės iki kelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 15:41)
Ech, jau labai kukli nuotaka būsiu... Neskaitant mano suknelės iki kelių  lotuliukas.gif

Tai kaip tik kukliai nuotakai butent to ir reikia wink.gif O jau turite savo suknele? Butu idomu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Turint tokią gėlytę ir plaukus, tokią šukuoseną pasidaryti galima ir pačiai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 14:38)

sakes, kiekviena karta pamaciusi kokia nors jusu visu ikelta grozybe ir susisuka galvele - nebezinau ko pati benoriu blush2.gif ...
Atsakyti