Aciu uz balsavimus mesgaites Antroji nugalejo As siaip irgi masciau,kaip Benice ir pasake,kad ant tamsiu plauku tokio vaizdo nebutu kaip nuotraukoj Na, gal jau ir issirinkau,tik kaip pim sake, dabar jau geriau nekisti nosies i sukuosenu tema
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 17:26)
Aciu uz balsavimus mesgaites Antroji nugalejo As siaip irgi masciau,kaip Benice ir pasake,kad ant tamsiu plauku tokio vaizdo nebutu kaip nuotraukoj Na, gal jau ir issirinkau,tik kaip pim sake, dabar jau geriau nekisti nosies i sukuosenu tema
as ir uz antraaaaa!!!!!
QUOTE(Smilte24 @ 2010 08 24, 17:25)
as ir uz antraaaaa!!!!!
Tai jau dabar tikrai vienareiksmiskai nugalejo antra
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 14:48)
Kol kas blaskausi tarp situ dvieju Kuri Jums grazesne? mano plaukai beveik tokios pat spalvos, kaip nuotraukoj (rudi). Nuometo nesidesiu,tik gele kokia isisegsiu
jei be vėliumo tai 1, jei su vėliumu 2
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 13:48)
Kol kas blaskausi tarp situ dvieju Kuri Jums grazesne? mano plaukai beveik tokios pat spalvos, kaip nuotraukoj (rudi). Nuometo nesidesiu,tik gele kokia isisegsiu
Mano irgi tokia pat plauku spalva (ruda) as rinkciausi antra nes antroj matosi sukuosena o pirma pabandzius matosi tik graziai surinkti plaukai
tai tik uz antra
Antroji nugali man irgi ji grazesne, nes 1 grazi, bet ant rudu plauku tokio vaizdo nebutu
Oi, Rastika, man dabar tavo sudetos beveik visos labai grazios.Gal tik antroji siaip sau. Kaip as pavydziu merginoms kurios turi, kad ir neilgus, bet grazius, storus plaukus, tada ir sukuosenos visai kitaip atrodo
QUOTE(jums @ 2010 08 26, 16:48)
Labai daili ir romantiska! Man dar reiktu truputi paauginti kasas, kad tokia turet
Man dar grazu ivairios sages plaukuose
Papildyta:
.. arba tinklelis
QUOTE(jums @ 2010 08 26, 15:48)
pasakiskas grozis , mano kasos dar ilgesnes, tik tiek kad tamsios