Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

Aciu uz balsavimus mesgaites mirksiukas.gif Antroji nugalejo 4u.gif As siaip irgi masciau,kaip Benice ir pasake,kad ant tamsiu plauku tokio vaizdo nebutu kaip nuotraukoj blush2.gif Na, gal jau ir issirinkau,tik kaip pim sake, dabar jau geriau nekisti nosies i sukuosenu tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 17:26)
Aciu uz balsavimus mesgaites mirksiukas.gif Antroji nugalejo 4u.gif  As siaip irgi masciau,kaip Benice ir pasake,kad ant tamsiu plauku tokio vaizdo nebutu kaip nuotraukoj blush2.gif  Na, gal jau ir issirinkau,tik kaip pim sake, dabar jau geriau nekisti nosies i sukuosenu tema lotuliukas.gif

as ir uz antraaaaa!!!!! ax.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 08 24, 17:25)
as ir uz antraaaaa!!!!! ax.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai jau dabar tikrai vienareiksmiskai nugalejo antra drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 14:48)
Kol kas blaskausi tarp situ dvieju doh.gif  Kuri Jums grazesne? mano plaukai beveik tokios pat spalvos, kaip nuotraukoj (rudi). Nuometo nesidesiu,tik gele kokia isisegsiu 4u.gif

jei be vėliumo tai 1, jei su vėliumu 2
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 13:48)
Kol kas blaskausi tarp situ dvieju doh.gif  Kuri Jums grazesne? mano plaukai beveik tokios pat spalvos, kaip nuotraukoj (rudi). Nuometo nesidesiu,tik gele kokia isisegsiu 4u.gif

Mano irgi tokia pat plauku spalva (ruda) as rinkciausi antra nes antroj matosi sukuosena ax.gif o pirma pabandzius matosi tik graziai surinkti plaukai 4u.gif
tai tik uz antra 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Antroji nugali 4u.gif man irgi ji grazesne, nes 1 grazi, bet ant rudu plauku tokio vaizdo nebutu blush2.gif
Atsakyti
nebėra naujų šukuosenų ax.gif keletą įdedu, temai pagyvinti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 26 rugpjūčio 2010 - 14:40
Oi, Rastika, man dabar tavo sudetos beveik visos labai grazios.Gal tik antroji siaip sau. Kaip as pavydziu merginoms kurios turi, kad ir neilgus, bet grazius, storus plaukus, tada ir sukuosenos visai kitaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 26, 16:48)

drinks_cheers.gif
Labai daili ir romantiska! Man dar reiktu truputi paauginti kasas, kad tokia turet biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Man dar grazu ivairios sages plaukuose ax.gif
Papildyta:
user posted image
.. arba tinklelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 26, 15:48)

pasakiskas grozis wub.gif , mano kasos dar ilgesnes, tik tiek kad tamsios smile.gif
Atsakyti