Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 08 24, 13:11)
Ačiū 4u.gif Jau geriau nosies į šią temą nebekišti, o tai dar persigalvosiu mastau.gif  hihihi.gif

Tikrai thumbup.gif As tai dar paieskose, nusikirpau plaukus kvaisele,tai dabar ir pasirinkimas sumazejo doh.gif
Atsakyti
Kol kas blaskausi tarp situ dvieju doh.gif Kuri Jums grazesne? mano plaukai beveik tokios pat spalvos, kaip nuotraukoj (rudi). Nuometo nesidesiu,tik gele kokia isisegsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 24, 13:11)
Ačiū 4u.gif Jau geriau nosies į šią temą nebekišti, o tai dar persigalvosiu mastau.gif  hihihi.gif

va va taip ir būna, aš pradedu mąstyti apie kelta
4u.gif
Papildyta:
Beautiful*eyes*, antras variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 24, 13:49)
Beautiful*eyes*, antras variantas bigsmile.gif

1:0 tamsiaplaukes naudai biggrin.gif kas dar prabalsuos? 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 14:51)
1:0 tamsiaplaukes naudai biggrin.gif  kas dar prabalsuos? 4u.gif  lotuliukas.gif

Uz pirmaja 4u.gif
Atsakyti
aš už antrą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 24, 13:53)
Uz pirmaja  4u.gif

2:1 4u.gif Laukiam dar lotuliukas.gif Kazko man siandien labai nuotaika gera,stoga rauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 24 rugpjūčio 2010 - 12:55
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 14:54)
2:1 4u.gif  Laukiam dar lotuliukas.gif  Kazko man siandien labai nuotaika gera,stoga rauna lotuliukas.gif

Ne pries gera turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 24, 13:56)
Ne pries gera turbut  biggrin.gif

Visko gali but biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei plaukuciai rudi ir nenorit detis veliumo, as balsuoju uz antra.Man nuostabiai ziurisi gyvos geles tamsiuose plaukuose.
Atsakyti
O aš balsuoju už pirmą: paprasta, elegantiska, subtilu 4u.gif

Be to, ten irgi galima idėti vieną mažą gėlytę, nors aš ir nesidėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 24 rugpjūčio 2010 - 14:30
Aš už antrą, nes jei visi plaukučiai rudi, tai pirma šukuosena neturės vaizdo. Modelis turi 2-jų spalvų plaukučius: viršus šviesesnis, apačia tamsesnė - plaukai paskirstyti į 2 dalis, kurių spalva skiriasi ir dėl to šukuosena gerai atrodo, o iš tos pačios spalvos tos dalys tiesiog susilies ir nebus vaizdo g.gif Iš tolo atodys kaip suimti plaukai ir nieko daugiau. Antroj bent jau matysis, kad kuodelis yra ax.gif
Atsakyti