Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

jei su pirmaja sukuosena buciau per vestuves tada tikrai nuo manes niekas akiu nenutrauktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip tokia vestuvėms?
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 23, 19:33)
O kaip tokia vestuvėms?

man priekis per daug iškeltas
Papildyta:
Kuri jums gražiausia ar nei viena, nes jau galvą skauda nieko neišsirenku
1. user posted image
2. user posted image
3. user posted image
4. user posted image
5. user posted image
6. user posted image
Atsakyti
Rastika, man tai nė viena blush2.gif Bet jeigu lieptų rinktis, tai 4
Atsakyti
Rastika man pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 23, 19:53)
Rastika, man tai nė viena blush2.gif  Bet jeigu lieptų rinktis, tai 4

man pačiai irgi kažkas apie 4 ar 5 bet kad prie širdies nei viena, PADĖKITE, nerandu tos pačios gražiausios doh.gif

čia dar viena tokia su įdomia detalia, gal kuriai patiks user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 23, 19:49)
Kuri jums gražiausia ar nei viena, nes jau galvą skauda nieko neišsirenku

Jūsų problema tame, kad pasimetat tame plačiame pasirinkime, visos šitos šukusenos gan skirtingos g.gif Iš pradžių siūlau susimąstyti ar norite būti palaidais, ar suimtais plakučiais, tada atitinkamai įvertinkite plaukų ilgį, šukuosenos stiliaus suderinamumą su suknele, tai turėtų paaiškėti vaizdas ax.gif
Matosi tik tiek, kad Jums patinka įdomesnės detalės, jos traukia Jūsų dėmesį, bet pasirinkti vis tiek reikės pačiai, mes čia galime sakyti kas mums gražu, bet tai Jūs esate visai kitokia asmenybė, turite nuosavą stilių, tai tikrai nereikėtų mūsų klausyti, paklauskite geriau savo kirpėjos, ji realiau apybrėš vaizdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 23, 19:49)

man pirma lb grazi
Atsakyti
benice taip tiksliai viska isedstei !! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Benice, su tavim visiškai sutinku drinks_cheers.gif man patinka palaidesni plaukai, bet vestuvėm galvoju gal reikėtų kitokios, nes su visom kasytėm ir pan. dažnai kur einu, norisi kažko kitokio, tik va kai dienos taip greitai eina pradėjau stesuoti doh.gif mano pacios plaukai truputėli žemiau pečių, bet juk čia neproblema seis laikais, galima prisidėti smile.gif bet vistik esu pasimetusi doh.gif
o taip man kazkokie akcentai ar įdomesnės detalės patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 23, 21:09)
bet vistik esu pasimetusi doh.gif

Būna ir pas mane tokių klienčių liepiu pasirinkti 3 šukuosenas ir tuomet jas bandome, bandymus būtinai fotografuojame ir foto garantuoja tinkamą pasirinkimą, nes pasimato viskas iš visų pusių thumbup.gif
Jums irgi tą patį siūlau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 23, 21:20)
Būna ir pas mane tokių klienčių liepiu pasirinkti 3 šukuosenas ir tuomet jas bandome, bandymus būtinai fotografuojame ir foto garantuoja tinkamą pasirinkimą, nes pasimato viskas iš visų pusių  thumbup.gif
Jums irgi tą patį siūlau  4u.gif

na kokia vieną kitą gal ir spečiau pasidaryti, bet laiko stoka pas mane žiauri... reikės konsultuotis doh.gif
Atsakyti