Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(Ingada @ 2010 08 19, 22:57)
Nemoku kitaip ikelti.  ax.gif http://picasaweb.goo...asBePavadinimo#

Taip atrodziau per vestuves. Plaukai iki peciu. Tik nepasaugojau, auskarais siek tiek papesiojau sukuosena.

kaip vyras pasakytų - birbyzos, o man tai nieko, nors ne mano skonio, svarbu jum gražu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2010 08 19, 23:57)
Nemoku kitaip ikelti.  ax.gif http://picasaweb.goo...asBePavadinimo#

Taip atrodziau per vestuves. Plaukai iki peciu. Tik nepasaugojau, auskarais siek tiek papesiojau sukuosena.

Labai dailu, man patinka, neperkrauta, atrodete tikrai graziai. 4u.gif

Man stai nelabai ziurisi jaunoji su palaidais, istiesintais plaukais ar su kokiomis eglutemis, na juk tokia svente galima ir kazka elegantiskiau. Bent jau man taip norisi tokioms sventems.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2010 08 19, 22:57)

Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2010 08 20, 15:57)

jau akiu koks grozis wub.gif man plaukai cia paskutinej vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif koks grozis ! cool.gif wub.gif jau gailiuosi kad buvau ne su garbanelem, ir ne palaidais .. man cia ir mergina, ir plaukai viskassss thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 20 rugpjūčio 2010 - 15:15
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 19, 21:49)
Manau, kad tiktų  4u.gif  Jeigu nuometo nebus, tai siūlyčiau ką nors įsisegti: gėlę, papuošimą-segtuką, tamsiems plaukams labai tinka, nebus nuobodžiai.

Aciu uz patarimus 4u.gif Gele arba segtuka panuoju butinai segtis, tik dar nezinau ka pavyks rasti grazaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 20, 15:10)
jau akiu koks grozis wub.gif  man plaukai cia paskutinej vietoj lotuliukas.gif

Spalvoti lesiai daro savo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(***arabella*** @ 2010 08 20, 14:57)

Sita man grazi wub.gif paprasta,bet mane tokios kazkuo ir traukia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 08 20, 16:14)
4u.gif  4u.gif  koks grozis !  cool.gif  wub.gif  jau gailiuosi kad buvau ne su garbanelem, ir ne palaidais .. man cia ir mergina, ir plaukai viskassss  thumbup.gif

Na, zinot, su tais palaidais reikia atsargiai blush2.gif Gerai jei puikus oras,o jei vejas koks ar lietus, tai iki vakaro nei garbanu neliktu,nei grazaus vaizdo turbut blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 08 20, 22:32)

si kokia faina wub.gif gal ne tiek ta sukuosena, kiek ta roze cia lb tinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 20, 22:53)
Spalvoti lesiai daro savo thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as galvojau apie spalvotus lesius, bet vyras uzdraude lotuliukas.gif sako ka dar sugalvosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 21, 12:28)
drinks_cheers.gif ir as galvojau apie spalvotus lesius, bet vyras uzdraude lotuliukas.gif  sako ka dar sugalvosi lotuliukas.gif

Maniskiui irgi labai nepatinka, megsta naturaluma blush2.gif As ir taip nesioju lesius, bet be spalvos, tai jei nusipirkciau zydrus, burbetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 21 rugpjūčio 2010 - 13:07
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 21, 15:07)
Maniskiui irgi labai nepatinka, megsta naturaluma blush2.gif  As ir taip nesioju lesius, bet be spalvos, tai jei nusipirkciau zydrus, burbetu biggrin.gif

ir as nesioju kontaktinius lesius tik be spalvos, skaidrius. todel turejau tokia minti apie spalvotus, bet maniskis viska kas tik naturalu dievina. net blakstienu neleido klijuoti lotuliukas.gif bet va kazkaip del nagu nieko nesake, kai jis i juos didelio demesio nekreipia, tai gal buvo tas pats jam lotuliukas.gif
Atsakyti