Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

user posted image user posted image user posted image user posted image
Paskutinioji nereali wub.gif
Atsakyti

[/quote]
Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 20:32)

drinks_cheers.gif nes net keelta akirku ziurejau i ja, nes sukuosena tai tikrai lb idomi ir grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 17:09)
thumbup.gif
o aš auginu kasas prieš vestuves doh.gif po jų galvoju nusirėžti unsure.gif
P.S. šukuosenos nebegirsiu irnesakyk.gif bet va Mazgelis veido bruožai ir aristokratiškai balta oda super gražu flirt.gif Labai daili moteris wub.gif

xixi tai kad as ne tokia balta..ten alia stilius toks nuotrauku lotuliukas.gif dekui uz grazius zodzius blush2.gif ale kokia is manes moteris, man dar daznas kuris 18 m. vos duoda doh.gif
beje man sios merginos laabai grazi sukuosena..labai jai tinka..ir pati lb daili
http://www.wed.lt/lt.../294/idd/17356/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 17 rugpjūčio 2010 - 20:14
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 17, 21:10)
xixi tai kad as ne tokia balta..ten alia stilius toks nuotrauku  lotuliukas.gif  dekui uz grazius zodzius  blush2.gif  ale kokia is manes moteris, man dar daznas kuris 18 m. vos duoda  doh.gif
beje man sios merginos laabai grazi sukuosena..labai jai tinka..ir pati lb daili
http://www.wed.lt/lt.../294/idd/17356/

Suprantu, kad šviesintos nuotraukos, bet ne iš tų soliariuminių, ką aš turėjau omeny hihihi.gif Dėl moteros, tai ir man duoda ir 18m. ir 15m. irnesakyk.gif
Kartą gydytojas liepė MB išeiti iš kabineto, sako "kai tėvelis bus už durų, bus daugiau drąsos".. O metų skirtumas tarp mūsų tik 4 m.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 22:20)
Kartą gydytojas liepė MB išeiti iš kabineto, sako "kai tėvelis bus už durų, bus daugiau drąsos".. O metų skirtumas tarp mūsų tik 4 m.

nu cia tai geras blink.gif lotuliukas.gif gal ji juokais taip sake? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 17, 21:30)
nu cia tai geras blink.gif  lotuliukas.gif gal ji juokais taip sake? lotuliukas.gif

nu kad ne, aš jaunai atrodau, o jam visi duoda daugiau nei yra iš tiesų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 22:45)
nu kad ne, aš jaunai atrodau, o jam visi duoda daugiau nei yra iš tiesų biggrin.gif

ah mat kaip cia smile.gif ne bet jums komplimentas kai pajaunina mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu geras, pim lotuliukas.gif
Atsakyti
Klasika...
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

Trumpaplaukems:

user posted image

Ypac sita man patiko:
user posted image

O man asmeniskai graziausia kas paprasta ir neperdeta:
user posted image
Pati galvoju stambiom garbanom ussigarbanoti plaukus ir nebent viena gele isisegti smile.gif Taip pat patiko kur kazkuri forumiete ikele sia sukuosena: (Butu antra mano sarase) wub.gif
user posted image

Papildyta:

Stai dar visai nieko. Grazu kai taip tvarkingai netvarkinga biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Rastika,2010 08 17, 19:04]
user posted image
mano bus panasi kazkuo i sita,bet be gelyciu, as noriu gyvas, o sukuosena bus perdaryta truputi, nes mano veliumas labai ilgas ax.gif
Atsakyti