Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

Mano bus tokia user posted image , banguojantys plaukai, plius vėliumas, man ir vyrui nėra nieko gražiau kaip palaidi plaukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 17 rugpjūčio 2010 - 16:19
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 17, 16:18)

Super! Aš ir mąstau kažką panašaus, su stambiom garbanom. Tik nesinori, kad į vakarą jos išssileistų doh.gif O mano plaukai tokie nepaslankūs
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 17, 18:18)

paprasta, bet lb grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir mąstom gal vyrui tokią susišiaušusią šukuoseną tuomet padaryt kaip irgi nuotraukoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 17, 18:49)
Ir mąstom gal vyrui tokią susišiaušusią šukuoseną tuomet padaryt kaip irgi nuotraukoj  biggrin.gif

thumbup.gif man grazu wub.gif maniskiuo irgi kas valnda tarse plaukus stilistas, bet kai jo plaukai nepaslankus baisia, nei nebuvo ka per daug ir islausti, o man tai tokie pasisiauseliai lb graziai ir romantiskai atrodo wub.gif nemegstu tu sulaizytu biggrin.gif
Atsakyti
Man šios neblogos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
bet galvoju gal retro stiliaus darytis user posted image

bet man pati gražiausia user posted image bet su šia šukuosena esu taip ejusi i balius ir pamerges, norėtūsi ko kito bet nieko nerandu, kažkaip norisi kažko elegantiško ir prabangaus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 17, 20:04)

pirma ir ketrvirta tai lb grazios wub.gif o ta trecia, tai kazkaip atrodo, kad tos ksytes ne jos plaukai, o dirbtiniai.. kazkaip lb nenaturaliai atrodo g.gif
gal ir natra tokia puse velnio visai, taip padarytas priekis nesulipintai thumbup.gif
o ta paskutine, tai jau atsibodusi gerokai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 17, 16:03)
lotuliukas.gif  as tada irgi pasikartosiu - aciu lb  tongue.gif  as tik nepamirsiu kai vestuviu isvakarese ejau kirptis gerokai ataugusiu plauku..tai tokia kirpeja salia dirbo ir issiziojus sako: jus ka, plaukus nukirpot pries vestuves???? kam?? sakau tam, kad nepridarytumet rytoj tortu man ant galvos ir kad nesigaileciau po 5 metu ir neraudonuociau zedama i fotkes  lotuliukas.gif  tai ta taip nusimine..jauciu nepagavo ji juoko  ax.gif

Mazgeli, o mes kursiokės iš VU lotuliukas.gif
Ir aš tikriausiai irgi kirpsiuos išvakarėse ax.gif
Tikiuosi, spėsiu su ta bandoma šukuosena, nors geriausiai jaučiuosi su savo kare, ir "į žmones: tik su tokia šukuosena išeinu ax.gif Labai bijau, kad nepadarytų ir nenudažytų be ryšio
doh.gif Nors MB vis prašo, kad pasibanguočiau... Reikia pasibandyt ir pažiūrėt, kas gausis, kiek laikys...
Atsakyti
As irgi lauzau galva del sukuosenos doh.gif Gal turite merginos issisaugojusios kuodeliu? Is pradziu ziurejau i kitokias sukuosenas,o dabar jau linkstu prie kuodo, nes su palaidais bus ne kas lapkriti,issitarsys jauciu,busiu kaip kutvela vakare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 17, 19:11)
pirma ir ketrvirta tai lb grazios wub.gif  o ta trecia, tai kazkaip atrodo, kad tos ksytes ne jos plaukai, o dirbtiniai.. kazkaip lb nenaturaliai atrodo g.gif

o kaip 5 šukuosena? ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 08 17, 19:26)

man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 17, 20:26)

cia ta retro? blush2.gif siaip grazu visai, bet kazkaip man lb dirbtinai atrodo kai viskas taip sustyguota g.gif bet zinot, tokia sukuosena kiekvienas meistras kitaip padarys. esu maciusi kazka lb panasiai padaryta, tai tikrai grazu buvo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 20:28)

cia lb grazu viskas wub.gif
Atsakyti