QUOTE(Alinutia @ 2010 08 17, 16:18)
Super! Aš ir mąstau kažką panašaus, su stambiom garbanom. Tik nesinori, kad į vakarą jos išssileistų O mano plaukai tokie nepaslankūs
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 17, 18:49)
Ir mąstom gal vyrui tokią susišiaušusią šukuoseną tuomet padaryt kaip irgi nuotraukoj
man grazu maniskiuo irgi kas valnda tarse plaukus stilistas, bet kai jo plaukai nepaslankus baisia, nei nebuvo ka per daug ir islausti, o man tai tokie pasisiauseliai lb graziai ir romantiskai atrodo nemegstu tu sulaizytu
QUOTE(Rastika @ 2010 08 17, 20:04)
pirma ir ketrvirta tai lb grazios o ta trecia, tai kazkaip atrodo, kad tos ksytes ne jos plaukai, o dirbtiniai.. kazkaip lb nenaturaliai atrodo
gal ir natra tokia puse velnio visai, taip padarytas priekis nesulipintai
o ta paskutine, tai jau atsibodusi gerokai
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 17, 16:03)
as tada irgi pasikartosiu - aciu lb as tik nepamirsiu kai vestuviu isvakarese ejau kirptis gerokai ataugusiu plauku..tai tokia kirpeja salia dirbo ir issiziojus sako: jus ka, plaukus nukirpot pries vestuves???? kam?? sakau tam, kad nepridarytumet rytoj tortu man ant galvos ir kad nesigaileciau po 5 metu ir neraudonuociau zedama i fotkes tai ta taip nusimine..jauciu nepagavo ji juoko
Mazgeli, o mes kursiokės iš VU
Ir aš tikriausiai irgi kirpsiuos išvakarėse
Tikiuosi, spėsiu su ta bandoma šukuosena, nors geriausiai jaučiuosi su savo kare, ir "į žmones: tik su tokia šukuosena išeinu Labai bijau, kad nepadarytų ir nenudažytų be ryšio
Nors MB vis prašo, kad pasibanguočiau... Reikia pasibandyt ir pažiūrėt, kas gausis, kiek laikys...
As irgi lauzau galva del sukuosenos Gal turite merginos issisaugojusios kuodeliu? Is pradziu ziurejau i kitokias sukuosenas,o dabar jau linkstu prie kuodo, nes su palaidais bus ne kas lapkriti,issitarsys jauciu,busiu kaip kutvela vakare
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 17, 19:11)
pirma ir ketrvirta tai lb grazios o ta trecia, tai kazkaip atrodo, kad tos ksytes ne jos plaukai, o dirbtiniai.. kazkaip lb nenaturaliai atrodo
o kaip 5 šukuosena?
QUOTE(Rastika @ 2010 08 17, 20:26)
o kaip 5 šukuosena?
cia ta retro? siaip grazu visai, bet kazkaip man lb dirbtinai atrodo kai viskas taip sustyguota bet zinot, tokia sukuosena kiekvienas meistras kitaip padarys. esu maciusi kazka lb panasiai padaryta, tai tikrai grazu buvo
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 17, 20:28)
cia lb grazu viskas