Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(vikondrija @ 2010 08 13, 15:25)
Sveikos  4u.gif
Gal yra čia moterų trumpais plaukais ir ieškančių idėjų?
Aš viena iš jų... Mano plaukai - kare, bet jau beveik siekia pečius (galiu susirišti uodegėlę)... Suknelė bus iki kelių, klasikinė, netgi retro, sakyčiau na, ir aš panaši - nemėgstu jokiu "pribambasų"  blink.gif
Tad manau, tiktų kažkokios lengvai banguotų, palaidų plaukų sukuosenos  ax.gif
Na, jei turit kokiu gražių idėjų: pasidalinkit  4u.gif

thumbup.gif
Beveik viskas tas pats ir pas mane: ir plaukai kare (šiuo metu jau beveik siekia pečius), ir suknelė iki kelių (a la coco chanel), ir plaukus planuoju šukuotis retro arba vintage stiliumi. Nuotraukėlių prisisaugojau begale, nežinau tik, kaip tai bus įgyvendinama natūroje...
Į plaukus neplanuoju nieko segtis. Šiaip pirminė mintis mano buvo dėtis klasikinę, plačiabrylę baltą skrybelę su tamsiu (pilku arba juodu) kaspinu, bet... niekur tokio dalyko neradau verysad.gif

Keletas mano atrinktų pavyzdėlių:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kati_: 16 rugpjūčio 2010 - 08:59
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 16, 10:58)
user posted image

o kiek daug trumpu plaukuciu pavyzdeliu thumbup.gif tikrai yra is ko rinktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 16, 08:58)
thumbup.gif
Beveik viskas tas pats ir pas mane: ir plaukai kare (šiuo metu jau beveik siekia pečius), ir suknelė iki kelių (a la coco chanel), ir plaukus planuoju šukuotis retro arba vintage stiliumi. Nuotraukėlių prisisaugojau begale, nežinau tik, kaip tai bus įgyvendinama natūroje...
Į plaukus neplanuoju nieko segtis. Šiaip pirminė mintis mano buvo dėtis klasikinę, plačiabrylę baltą skrybelę su tamsiu (pilku arba juodu) kaspinu, bet... niekur tokio dalyko neradau verysad.gif

user posted image

thumbup.gif Norisi būti išskirtinei, o pasirodo, pataikėm ant bangos biggrin.gif Graži Rahana's šukuosena thumbup.gif
Aš tai galvojau net apie vintage'inį lankelį. Bet gal ir įsisegsiu ką, dar neapsisprendžiu ("marios laiko" - tik mėnuo mirksiukas.gif )
O gal turi išsisaugojusi šukuosenų, kur plaukai lengvai banguoti?

Papildyta:
Kati, gal ne į temą, o ką sugalvojai dėl batelių ir puokštės?
Mano bateliai bus kreminiai, labai aukštu kulnu, o puokštei galvoju pasirinkti eustomas... (nes jų yra įvairių spalvų) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 16, 15:31)

O gal turi išsisaugojusi šukuosenų, kur plaukai lengvai banguoti?

Dar kelios 4u.gif
user posted image

QUOTE(vikondrija @ 2010 08 16, 15:31)
Kati, gal ne į temą, o ką sugalvojai dėl batelių ir puokštės?
Mano bateliai bus kreminiai, labai aukštu kulnu, o puokštei galvoju pasirinkti eustomas... (nes jų yra įvairių spalvų) ax.gif

Galvos skausmas man tie bateliai doh.gif Dvi progas įsigyti patinkančius pražiopsojau, o dabar nieko tinkamo sau nerandu. Norėjau juodų arba ivory spalvos, bet... Atsarginiam variantui įsigijau pilkai-sidabrinius, klasikinius laivelius, nes MB kostiumas pilkas ax.gif
Gėlės dar irgi klausimas: planuose gerberai, anemonai ar pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kati_: 17 rugpjūčio 2010 - 07:58
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 17, 07:57)
Dar kelios 4u.gif
user posted image
Galvos skausmas man tie bateliai doh.gif Dvi progas įsigyti patinkančius pražiopsojau, o dabar nieko tinkamo sau nerandu. Norėjau juodų arba ivory spalvos, bet... Atsarginiam variantui įsigijau pilkai-sidabrinius, klasikinius laivelius, nes MB kostiumas pilkas ax.gif
Gėlės dar irgi klausimas: planuose gerberai, anemonai ar pan. rolleyes.gif

Ta pirma šukuosena super thumbup.gif
O ar anemonai ne pavasarinės gėlės? Ar būna jų rudenį?
Manau, laiveliai irgi super: tikiuosi ir aš įsigyt laivelius "atsargai", kai pavargsiu su aukštakulniais ax.gif Nors gražu būtų išlikti "dama" ir būti su aukštakulniais blush2.gif
Atsakyti
Teršiam temą truputį, bet gal labai nesupyks ax.gif
tie laivelia mano tai irgi ant kulniuko, kokių 10 cm., bet jie klasikiniai, o ne tie, dabar madingi, "kanopiniai" smile.gif O dėl gėlyčių manau viskas įmanoma, tiksliai net nesidomėjau, bet jei jų nebus - nebėda smile.gif

Va penktadienį kaip tik eisiu bandytis, kaip tos šukuosenos man pasiduos thumbup.gif Blogiausiu atveju, jei jau bangos nesigaus ar netiks, tiesiog gražiai ištiesinsiu plaukus ir su tvarkinga makaule prasisuksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 08 17, 10:17)
Teršiam temą truputį, bet gal labai nesupyks ax.gif
tie laivelia mano tai irgi ant kulniuko, kokių 10 cm., bet jie klasikiniai, o ne tie, dabar madingi, "kanopiniai" smile.gif O dėl gėlyčių manau viskas įmanoma, tiksliai net nesidomėjau, bet jei jų nebus - nebėda smile.gif

Va penktadienį kaip tik eisiu bandytis, kaip tos šukuosenos man pasiduos thumbup.gif Blogiausiu atveju, jei jau bangos nesigaus ar netiks, tiesiog gražiai ištiesinsiu plaukus ir su tvarkinga makaule prasisuksiu biggrin.gif

Ir aš noriu spėt pasidaryt bandomąją - tik mano kirpėja grįžta rugpjūčio pab., o vestuvės - rugsėjo vidury. Tikiuosi, spėsiu g.gif ... Na, parašyk, kaip tau sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 13, 14:47)
Man irgi taip gražu, tik turiu tokių "patarėjų" (įskaitant kirpėją), kurios sako, kad tokią dieną per mažai puošnu...  g.gif  Bet jau ir kare mano "ataugęs", nu būtų iš esmės galima pabanguot easy...
Bet jei ne, gėlė dirbtinė, iš suknelinės medžiagos, ar iš puokštės???  g.gif Neapsisprendžiu visai. O gal nereikia nieko? O gal reikia, nes būsiu be nuometo?  verysad.gif

as dejau tokia samadielka gelyte..dariausi ir ant sukneles sone, tai i plaukus dariau tokia pacia.. norejau biski puresnes, bet gavos kaip gavos..juolab, kad is vakaro dariau lotuliukas.gif siaip norejau irgi banguotu plauku, bet su mano plaukais tai be sansu.. kazkaip sukau galva, kad neatrodyt kasdieniskai, ir visi vos ne spaude pasidaryt mazdaug poviska sedevra doh.gif bet del saves ir vyro paraginta rinkausi kasdieniskai atrodancia galva tongue.gif o tai man padejo jaustis iprastai, jaukiai smile.gif kazkur jau dejau savo varianta.. nu galiu pakartoti jei niekas nesupyks

cia is vieno sono..truputi jau susivelusi tongue.gif
user posted image

o cia is kito..nieko blatno smile.gif
user posted image

Atsakyti

Gal ir pasikartosiu, bet atrodete labai graziai, Mazgeli 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as tada irgi pasikartosiu - aciu lb tongue.gif as tik nepamirsiu kai vestuviu isvakarese ejau kirptis gerokai ataugusiu plauku..tai tokia kirpeja salia dirbo ir issiziojus sako: jus ka, plaukus nukirpot pries vestuves???? kam?? sakau tam, kad nepridarytumet rytoj tortu man ant galvos ir kad nesigaileciau po 5 metu ir neraudonuociau zedama i fotkes lotuliukas.gif tai ta taip nusimine..jauciu nepagavo ji juoko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 17, 17:03)
lotuliukas.gif  as tada irgi pasikartosiu - aciu lb  tongue.gif  as tik nepamirsiu kai vestuviu isvakarese ejau kirptis gerokai ataugusiu plauku..tai tokia kirpeja salia dirbo ir issiziojus sako: jus ka, plaukus nukirpot pries vestuves???? kam?? sakau tam, kad nepridarytumet rytoj tortu man ant galvos ir kad nesigaileciau po 5 metu ir neraudonuociau zedama i fotkes  lotuliukas.gif  tai ta taip nusimine..jauciu nepagavo ji juoko  ax.gif

thumbup.gif
o aš auginu kasas prieš vestuves doh.gif po jų galvoju nusirėžti unsure.gif
P.S. šukuosenos nebegirsiu irnesakyk.gif bet va Mazgelis veido bruožai ir aristokratiškai balta oda super gražu flirt.gif Labai daili moteris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 17 rugpjūčio 2010 - 16:11
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 17, 18:03)
lotuliukas.gif  as tada irgi pasikartosiu - aciu lb  tongue.gif  as tik nepamirsiu kai vestuviu isvakarese ejau kirptis gerokai ataugusiu plauku..tai tokia kirpeja salia dirbo ir issiziojus sako: jus ka, plaukus nukirpot pries vestuves???? kam?? sakau tam, kad nepridarytumet rytoj tortu man ant galvos ir kad nesigaileciau po 5 metu ir neraudonuociau zedama i fotkes  lotuliukas.gif  tai ta taip nusimine..jauciu nepagavo ji juoko  ax.gif

lotuliukas.gif As net nedvejociau, kare kirpimas man tai wub.gif Net pati buvau sukvailiojusi ir nusikirpusi, o mano plaukai tai banguojasi doh.gif Vargau juodai, bet bent trumpam buvau faina pati sau lotuliukas.gif Ir isvis, tas poziuris, kad jei jau i baliu, tai butinai reikia antra galva pasidaryti doh.gif
Atsakyti