Sveikos
Gal yra čia moterų trumpais plaukais ir ieškančių idėjų?
Aš viena iš jų... Mano plaukai - kare, bet jau beveik siekia pečius (galiu susirišti uodegėlę)... Suknelė bus iki kelių, klasikinė, netgi retro, sakyčiau na, ir aš panaši - nemėgstu jokiu "pribambasų"
Tad manau, tiktų kažkokios lengvai banguotų, palaidų plaukų sukuosenos
Na, jei turit kokiu gražių idėjų: pasidalinkit
mano kare buvo.. nieko nedariau, tik gelyte sone segiau
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 13, 15:27)
ir buvo laaaaaabai gražu
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 13, 13:27)
Man irgi taip gražu, tik turiu tokių "patarėjų" (įskaitant kirpėją), kurios sako, kad tokią dieną per mažai puošnu... Bet jau ir kare mano "ataugęs", nu būtų iš esmės galima pabanguot easy...
Bet jei ne, gėlė dirbtinė, iš suknelinės medžiagos, ar iš puokštės??? Neapsisprendžiu visai. O gal nereikia nieko? O gal reikia, nes būsiu be nuometo?
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 13, 15:47)
Man irgi taip gražu, tik turiu tokių "patarėjų" (įskaitant kirpėją), kurios sako, kad tokią dieną per mažai puošnu... Bet jau ir kare mano "ataugęs", nu būtų iš esmės galima pabanguot easy...
Bet jei ne, gėlė dirbtinė, iš suknelinės medžiagos, ar iš puokštės??? Neapsisprendžiu visai. O gal nereikia nieko? O gal reikia, nes būsiu be nuometo?
pabanguot jei bus karšta - nėra labai patvaru manau būtų super pasikirpti tvarkingai kare, įsisegti gėlę ar gyvą ar dirbtinę juolab., kad būsite be nuometo... Nesileiskit įkalbinėjama - darykit, kaip norit JŪS
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 13, 14:47)
Man irgi taip gražu, tik turiu tokių "patarėjų" (įskaitant kirpėją), kurios sako, kad tokią dieną per mažai puošnu...
Jeigu be nuometo ir plaukučiai trumpi, tai manau gražiau būtų gėlė į plaukus, nei nieko Ir neklausykit ką jums kas sako, darykit kaip jums gražu, kad tą dieną gerai jaustumėtės Mazgelis galėtų įdėti jums savo vestuvių foto, tikrai gražiai atrodė
Mūsų vestuvės antrą rugsėjo savaitgalį: tikiuosi bus nei karšta, nei šalta
Be to, iš tikrųjų nesinori persistengti, nes iš esmės bus tik vestuvių ceremonija, po jos su atėjusiais pasveikinti pasifotkinsim, igersim šampano ir tiek... Tad tikrai nesinori persisitengti, nei su šukuosena, nei su visu kitu
Be to, iš tikrųjų nesinori persistengti, nes iš esmės bus tik vestuvių ceremonija, po jos su atėjusiais pasveikinti pasifotkinsim, igersim šampano ir tiek... Tad tikrai nesinori persisitengti, nei su šukuosena, nei su visu kitu
Mergaites, o man niekas nepatars?
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 13, 21:49)
Mergaites, o man niekas nepatars?
Man visada graziau plaukuose gyvos gelytes. Praejusi savaitgali teko pabuti stebetoja keliu nuotaku su dirbtinomis gelemis plaukuose, tai man asmeniskai . Aisku dar labai nuo tos dirbitnos geles kokybes priklauso.Jei nuspresite detis gyvas,uzsisakyte pas floriste, pas kuria uzsisakysite puokstele.Jos paruosia gelytes i plaukus. Jei puokstele is bordiniu gvazdiku, i plaukus manau tikrai galite segtis balta, o gal net is smulkesnius kelis, tokie mazuciukai kaip buna.Cia jau nuo plauku kiekio, ir kuodo didumo priklauso
O kaip tą gėlytę floristė paruošia? Pritvirtina kažkaip ant plaukų segtuko?
Dar nesu tikra, ar puokštę užsisakysiu, ar pati iš kokių eustomų susimodeliuosiu...
Kažin, o kaip eustomos plaukuose? Gal kuri turėjotės?
Dar nesu tikra, ar puokštę užsisakysiu, ar pati iš kokių eustomų susimodeliuosiu...
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 14, 11:27)
O kaip tą gėlytę floristė paruošia? Pritvirtina kažkaip ant plaukų segtuko?
Na tiksliai pasakyti kaip floristai paruosia as tikrai negaliu.Gal pamirko kokiam tirpaliukyje, bet cia tik mano spejimas. Man buvo ant gelyciu kotuku apvyniota kazkokia kaip vielute, kurios pagalba kirpeja itvirtino eutomas i plaukus.Ir galiu pasakyti, kad issilaike kuo puikiausiai.Tik prasykite ne pilnai issiskleidusiu zieduku, o daugiau kad butu pumpuriuku tipo, arba tik siek tiek prasiskleide, tada tikrai islaikys puikiausiai.
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 13, 23:23)
Man visada graziau plaukuose gyvos gelytes. Praejusi savaitgali teko pabuti stebetoja keliu nuotaku su dirbtinomis gelemis plaukuose, tai man asmeniskai . Aisku dar labai nuo tos dirbitnos geles kokybes priklauso.Jei nuspresite detis gyvas,uzsisakyte pas floriste, pas kuria uzsisakysite puokstele.Jos paruosia gelytes i plaukus. Jei puokstele is bordiniu gvazdiku, i plaukus manau tikrai galite segtis balta, o gal net is smulkesnius kelis, tokie mazuciukai kaip buna.Cia jau nuo plauku kiekio, ir kuodo didumo priklauso
Aciu uz nuomone ir informacija reikes turbut baltu gvazdiku susiorganizuoti