Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 17:39)
O čia idiotizmas kažkoks, tegu dar sugalvoja baltus popieriaus lapelius patrinti ta pudra ir atsiųsti, vis ekonomiškiau..

biggrin.gif su magic minerals tas pats doh.gif bendravime irgi tiek magic tiek barex kulturos tiek kiek grudu tuose meginiuos..
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 17:39)
šaraškino kontora ta bare x minerals, bent jau mėginukų atžvilgiu. Gal visų pirma jiems, ir kai kurioms čia forume reiktų apmąstyti ką reiškia žodis "mėginukas". nuo žodžio mėginti, o tai reiškia bandyti ant veido tepti, žiūrėti ar nesualergizuos, apskritai kaip padengs, ar maskuos pakankamai, ar nenuplauks nuo veido. Štai kam skirti mėginukai. O kad mėginukas dėl spalvos atsirinkimo tai čia didžiausias absurdas. mėginukus turi ir paprasti kremai, kvepalai, šampūnai, jų visų užtenka bent jau vienam kartui, tam kad įvertintum daikto kokybę. O čia idiotizmas kažkoks,
tegu dar sugalvoja baltus popieriaus lapelius patrinti ta pudra ir atsiųsti, vis ekonomiškiau..
tikrai. paskaiciau berods BXM temoje kazkurios merginos ideta laisko jiems istrauka, tai ispudis toks ir liko doh.gif
gal atsizvelgia i tai, kiek ir kokiu budu siuntiesi. kazkurios rase, kad uzsisake kelis, tai vienuose buvo tik kvapas, kituose pusiau su beda-isejo bent kazkiek veido pasidengti. gal paziuri profilio duomenis, koks amzius ar pan., tada sprendzia kiek atseiketi g.gif sedziu, mastau dabar tai visko prisigalvojau.
gal reikia bandyti atsisiusti vien idomumo delei g.gif , manau, kad tikrai galima butu uzkelti jiems veja del tokio tyciojimosi is zmoniu. su kamera paste atplesi voka, kad gerai matytusi, kiek ir ko ten iberta, jei net sepetelis nepakabins tu kruopyciu, tada manau ir i kokias vartotoju teises ar pan. institucijas galima kreiptis. gal net nepatingeciau. nemegstu tokio durninimo jau vien paprastu zmoniu tarpe, o cia-firma gun_bandana.gif
galiausiai, kodel ju psl. yra kategorijos nemokami meginukai ir meginukai-jei meginukai, tai ir yra meginukai. kiekviena bet kaip gali tai interpretuoti-pvz. bus tas pats 1g., tik maiselyje, ar dar kazkaip kitaip, bet tikrai ne vos iziurimos dulkes. kodel nerasoma prie nemokamu meg., koks ten svoris ju, ar kokioj taroj bus. net as turiu svarstykles, sveriancias 0.001g, tai negi imonei tokia beda butu, jei jau atsakingai dirba?
gal pacios sverejos nuo kiekvieno uzsakymo vis atsiberia sau, ziurek per menesi ir 9g-pilna pakuote susirenka lotuliukas.gif
ideja, reiks pasiulyti el. pastu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ATSINESU POSTA IS KITOS TEMOS - cia apie Bare X Minerals:

Man uzteko pilnai vienam kartui, bet nusivyliau. Maskuoklis man rodos per blizgus, is to maiselio sunku buvo iskrapstyt, maskuoklio sepeteliu kazkaip nelabai tepesi, tai seseliu sepeteliu tepiau. Maskavimas toks neitin pasirode, po to pudravau, bet nelikau patenkinta vaizdu, nes kas neuzsimaskavo, tas ir sviete ir po pudros. doh.gif Tai emiau savo maskuokli, uzsimaskavau pilnai ir tada kita pudra uzsipudravau - rezultatu patenkinta aisku dabar. 4u.gif Bet bareXminerals man tikrai neverta demesio - BE kaian praktiskai ta pati ir tikrai man ji geresne, o vat neseniai bandziau Sephora mineraline (apie $16-18) ji, tai man irgi zymiai uz sia geresne ir abi sios pamaskuoja be papildomu maskuokliu.

Atsakyti
Zinot, parasysiu jiems dabar laiska, paklausiu tiesiai sviesiai koks nemokamu meginuku svoris ir pan. Ziuresim, ka kalbes.
Perskaiciau DUK'e:
"Kiek nemokamų mėginukų galiu užsisakyti?
Jei reikia, tai kiekvienos rūšies po vieną. Mėginukas skirtas tam, kad nustatyti kuris atspalvis tinka jums labiausiai, pažiūrėti kokia mineralinės pudros konsistencija, paprastai tariant pačiupinėti ir pauostyti. Nemokamas mėginukas nėra skirtas pasidažymui. "

Vis delto parasiau kl. del nemokamu meginiu grynojo svorio. gal is kitos puses iseis kazkaip susikalbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 17:19
Na as pamenu gal pries pusmeti uzsisakius buvau is ju meginukus, tai vieno to maisiuko uzteko pilnai padengti visa veida vienam kartui ir tikrai matydavosi tinka ta spalva ar ne...
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 18:21)
Na as pamenu gal pries pusmeti uzsisakius buvau is ju meginukus, tai vieno to maisiuko uzteko pilnai padengti visa veida vienam kartui ir tikrai matydavosi tinka ta spalva ar ne...
dar viena panele uzsakinejo praeita rudeni, sake uzteko sociai visam veidui pasidengti. duok die, jei jums taip pasiseke, bet mes gi ir nekalbam apie tokius var. kalbam apie tuos fintus, kai atsiuncia tik dulkiu pauostyti (patiko man tas ju komentaras DUK'e del uostymo ir ciupinejimo doh.gif dabar supratau, kame yra pudros paskirtis lotuliukas.gif )
Papildyta:
Gavau ats.:
Nemokamas mėginėlis yra skirtas atspalviui atsirinkti, todėl mes negalime tiksliai pasakyti mėginėlio svorio.
Jie nėra sveriami, bei nėra griežtai reguliuojamas įdėtų mineralų kiekis.

Nepatingejo paryskinti zodzio atspalviui doh.gif niekam kitam biggrin.gif . einu toliau kalbetis, tik turbut naudos is to bus 0
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 18:30)
dar viena panele uzsakinejo praeita rudeni, sake uzteko sociai visam veidui pasidengti. duok die, jei jums taip pasiseke, bet mes gi ir nekalbam apie tokius var. kalbam apie tuos fintus, kai atsiuncia tik dulkiu pauostyti (patiko man tas ju komentaras DUK'e del uostymo ir ciupinejimo doh.gif dabar supratau, kame yra pudros paskirtis lotuliukas.gif )

Na pilnai tikiu kad taip gali buti, nes va kaip tik nesenai pirkau is ju mineraline pudra ir pagalvojau prie to pacio paimsiu dar viena tamsesnes spalvos meginuka, jei si netiks kita karta nusipirksiu ta tamsesne. Tai zodziu jei perki tik pudra tai siuntimo islaidas neregistruotu pastu paskaiciuoja 6 lt jei su megineliu tada 8 lt. Na va viskas gerai paemiau ta kur su megineliu, pamaniau kita karta zinosiu bent spalva kokia imti jei vdrug netiks. Tai va viskas gerai nuskaiciuoja man pinigus. Po kiek laiko ateina laiskas kad to meginuko man nesius, o tik viena pudryte, kadangi as jau buvau emusi pries puse metu ir jie man jo nesius. Susinervinu, rasau jiems laiska kodel jie siuncia man ta viena pudra be meginuko ir nuskaiciuoja 8 lt uz siuntima, nzn is kur jie traukia tokias sumas uz pasto islaidas, kai realiai siuntimas neregistruotu pastu kainuoja 4 lt. Galvoju dzin man tie 2 lt bet cia principo reikalas doh.gif Gaunu atsakyma, kad meginelius pas juos galima uzsisakyti tik viena karta, o kaip kompensacija jie man issius registruotu pastu. Tai zodziu mergaites neapsigaukit su tais megineliais jei bandysit uzsakineti pora kartu, tai pinigus nuskaiciuos, megineliu neisius ir liksite kaltos, nes kazkur neperskaitot taisykliu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 18:41)
nes kazkur neperskaitot taisykliu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kiek teko bendrauti su uzsienio parduotuvemis, neikad nebudavo problemu, pataria, isklauso, padeda, kyla probemos-skuba taisyti.
Lietuvoje net su muitinemis neiseina susikalbeti, vos ne iki kiemo keiksmu lygio vienas pokalbis priejo. viskas kaip bananu kraste doh.gif

Tai kame ir yra esme-norit isvengti nesusipratimu, darykit isvadas-rasykite tas salygas prie kategorijos "nemokami meginukai", gauna jau tikrai nebe pirma laiska del tokiu kiekiu, mato, jog zmones nesupranta ir nusivilia, tai tik tada kaip uzsukti kartoja-paciupinet, pauostyt, nesidazyt. cia jau gaunasi piktybiskas siekis mulkinti, kaip kitaip? kiek merginu numoja ranka, kad nedaug sumoketa-tebunie. zodziu, tragikomedija kazkokia
Atsakyti
Bet kaip yra su tais nemokamais meginukas, jie is to irgi gera bizni daro. Raso kad nemokami, o uz kiekviena berods 2 lt paskaiciuoja doh.gif doh.gif doh.gif Tai jei sakykim imsi 6 meginukus, tai uz siuntima priskaiciuos 12 lt doh.gif doh.gif doh.gif Tai jei megineliai yra nemokami kaip jie kad raso tai argi siuntimas is Siauliu i bet kuria Lietuvos viena neturetu buti 4 lt registruotu pastu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 20:22)
Bet kaip yra su tais nemokamais meginukas, jie is to irgi gera bizni daro. Raso kad nemokami, o uz kiekviena berods 2 lt paskaiciuoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai jei sakykim imsi 6 meginukus, tai uz siuntima priskaiciuos 12 lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai jei megineliai yra nemokami kaip jie kad raso tai argi siuntimas is Siauliu i bet kuria Lietuvos viena neturetu buti 4 lt registruotu pastu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as jiems rasiau ar negalima siauliuose nueiti ir pasiimti, tai pasake, kad siuncia tik pastu, uz 5 meginukus sumokejau 10lt, esu is siauliu.
Atsakyti
Deja, bet mes negalime garantuoti, ar mėginėlio užteks visam veidui, ar tik jo pusei, nes jo paskirtis yra, kaip jau minėjome, atspalvio atsirinkimui. Mes galime garantuoti, kad ą gramo mėginėlyje yra tiek makiažo pagrindo kiek nurodyta, bei tai, kad šio mėginėlio užteks ne vienam, net ne keliems, o keletui kartų pasidaryti makiažą. Manome, kad to užtenka nustatyti, suprasti ar ši kosmetika jums tinkama ar ne.
Tikimės, kad atsakėme į jūsų klausimą ir apgailėstaujame, kad negalime jums nemokamai atsiųsti tokio kiekio kokio jūs norėtumėte.
Gero vakaro.

biggrin.gif nebekomentuosiu
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 20:37)
Deja, bet mes negalime garantuoti, ar mėginėlio užteks visam veidui, ar tik jo pusei, nes jo paskirtis yra, kaip jau minėjome, atspalvio atsirinkimui. Mes galime garantuoti, kad ą gramo mėginėlyje yra tiek makiažo pagrindo kiek nurodyta, bei tai, kad šio mėginėlio užteks ne vienam, net ne keliems, o keletui kartų pasidaryti makiažą. Manome, kad to užtenka nustatyti, suprasti ar ši kosmetika jums tinkama ar ne.
Tikimės, kad atsakėme į jūsų klausimą ir apgailėstaujame, kad negalime jums nemokamai atsiųsti tokio kiekio kokio jūs norėtumėte.
Gero vakaro.

biggrin.gif nebekomentuosiu

nufotkinau kiek pudros buvo tame meginelyje smile.gif

pavyko labai plonu sluoksniu pasidazyt. Si karta bandziau Fair Light. Na atspalvis ant veido normaliai atrodo, bet nepasakyciau, kad kazkuo geresne pudra uz Everyday Minerals ar Lily Lolo. Ziuresiu kaip laikysis - nebent labai ilgai laikosi, tada butu privalumas

user posted image

p.s. tas stikliukas tai laboratorine Petri lekstele - man labai patinka naudot ja mineralinei - uzkabinu pudros su sepeteliu ir tepu ne tiesiai ant veido, o pirma nukratau pertekliu i sita stikla, uztepu pirma sluoksni ir griztu antro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 08 rugsėjo 2010 - 19:53