Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(lisik @ 2010 09 04, 15:49)
[size=1][/size]

nesigincysiu, tik pastebesiu, kad ir kreminiu pudru visi sviesiausiu spalvu pavadinimai turi zodi Ivory. Tai visada pats sveisiausias atspalvis. Tad esu 99.9% tikra, kad viskas EM puslapyje isdestyta teisingai ir galima vadovautis ju pateiktais piesiniais smile.gif net neskaitant zodiniu aprasymu

o fair to ivory tai "nuo sviesios iki dramblio kaulo spalvos". daznai rasoma nuo sviesesnes iki tamsesnes, bet siuo atveju atvirksciai

beje, as asmeniskai turejau EM meginukus ir IVORY ir FAIR, tai galiu pasakyti, kad fair - tamsesni

Gali buti... As tik is pavadinimu sprendziau, kazkaip keistai pasirode, kad Ivory for fair skin, o Fair for very fair skin biggrin.gif Neklaidinsiu as zmoniu, nes nesu bandziusi is siu spalvu nieko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 04, 14:40)
Bet Ivory juk tamsesnis uz Fair  g.gif  Kazkaip ten manau blogai isdeliota biggrin.gif Pagal spalvu aprasymus Ivory turetu buti ciut sviesesne uz Light

ne, atvirksciai: svesiausia - ivory, po jos eina - fair light, po to - light.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 15:58)
As lygiai taip pat tik po posto apie nemokama maskuokli ir pamaciau, kad galima buvo ji uzsisakyt  doh.gif

O del platinimo, tai neteko skaityt. Bet as JAV puslapyje uzsakinejau. Pacioj pradzioj man ta pudra tokia neaiski atrode, bet kad cia visos giria, tai uzsikabinau ir pati isbandyt  4u.gif
Man ultramarinas kiek kliuna, bet kai paskutinis sudetyje, tai gal tiek jo ten ir yra... Ai, vistiek bandysiu ant veiduko - laabai suzavejo ji ant rankos tepta.

skaiciau kad ultramarino svarbiausia kad ant lupu nepakliutu, nes jei ant lupu paklius tipo negerai, siaip tai daug visokiu alieju prideta.

ivory ir fair light spalvytes beveik vienodo tamsumo yra, tik skirtingu atspalviu.
Atsakyti
Sveikos,

Ziuriu visos siunciates is uzsienio, o ar nematet kur nors prekybos centruose ar specializuotose parduotuvese pirkti mineralines pudros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2010 09 06, 20:23)
Beja barexo meginelis irgi yra indelyje su sifteriu, o ne dezuteje kaip minejai. nebent tau dezuteje siunte???  g.gif
o EM kai siuntiesi tai irgi susimoki siuntimo islaidas, kurios man sudare kai siunciausi pries kokis 2 metus apie 7 baksus.

o ka bxm siustis registruotu jei gali paprastu atsisiusti uz 5 lt, juk 6 lt permoki. na nebent jau tikrai ta registracija reikalinga g.gif

bent jau ju e-parduotuves nuotraukose sifterio nesimato - atrodo kaip parasta juoda dezute, gal is tikruju jis ir yra tik nesimato

bet kuriuo atveju, neverta imti 1 gramo "meginuka" uz 21 lt, kai everyday minerals uz 5 dolerius (maziau nei 15 lt) gali nusipirkti 5 skirtingus meginukus po 1 grama (viso 5 gramus)

del siuntimo - visada renkuosi tik registruota ir kai perku/parduodu SM kosmetikos isparduotuvej, nes butu gaila jei dingtu siuntinys, kad ir nedideles vertes.

Beje, siandien gavau meginukus - buvo sudeti i paprasta laiska, 6 plastikiniai maiseliai smile.gif nustebino tik tiek, kad labai mazai iberta pudros, as nesitikejau pilno, bet ten visai ant dungno, net neaisku ar vienam kartui uzteks - paprastai vienam kartui sunaudoju daugiau smile.gif Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus smile.gif

Atsakyti
Pasipasakosiu savo patirti su Sephora mineraline pudra ir uztvirtinancia pudra. 4u.gif

Pudros meginelius buvau parsinesus 'light #10' ir 'light #15' - daziausi siandien tik #15, nes atspalvis man pasirode tinkamesnis (net parduotuvej konsultante butent ji ir patare). Sitas toks link ruzavumo labiau, o #10 link geltonumo - pas mane neutralus odos tonas, tai man gelsva visada ligotai atrodo oda ax.gif Siaip pats sviesumas vienodas pasirode. Dar idomu buvo, kad kai palyginau su Physician's Formula biria pudra, tai ji dar vienu atspalviu sviesesne pasirode uz Sephora pudras. Pudra labai maloniai tepesi ant odos, reikejo labai mazai (na cia turbut visu mineraliniu bruozas), graziai pamaskavo (siryt turejau paraudusius skruostus, laabai paraudusius nosies sonus ir raustelejusi smakra). Maskavimo man uzteko - tiksliau pradzioj kai pasipudravau, tai nosies sonai vistiek nepilnai pamaskuoti atrode, norejau maskuokli traukt, bet tada jau labiau susikoncentravau i ta sriti ir ja dar papudravau ir viskas puikiai. Dabar po 6val su pudra man noretusi pamaskuot nosies sonus ir smakra (tiesa, pas mus apie 30 laipsniu siandien, tai paprakaituot spejau, o prakaituoju as per veida: nosies sonai, smakras, po nosim doh.gif ), visa kita kuo puikiausiai atrodo thumbup.gif Tad visumoj esu laabai ja patenkinta. Kolkas planuoju ja isigyt...
user posted image

Na o uztvirtinancia pudra isbandziau vakar - dabar ipratus tepti odyte svytinciu Tarte serumu ir ant jo pudra, kuri neisvengiama puikiam rezultatui, nes serumas laabai blizgus. Bet vakar tepiau sia uztvirtinancia pudra tiesiai ant serumo ir likau laabai patenkinta: blizgejima nueme (na pudra matinanti), odyte graziai atrode, gerai laikesi ir man patiko, kad nepakeite odos atspalvio. Manau, kad reikes pirkt, nes pudra lieka pudra, o sitas butent gerai uztvirtint ta seruma bei krema su spalva.
user posted image

QUOTE(egluzzzele @ 2010 09 07, 18:08)
Sveikos,

Ziuriu visos siunciates is uzsienio, o ar nematet kur nors prekybos centruose ar specializuotose parduotuvese pirkti mineralines pudros? smile.gif

Tikrai ne visos is uzsienio perka, o LT yra mineralines ir ne vienos rusies. Tik netingekit paieskot ir aisku i sudeti atkreipt demesi (nes visos L'oreal, Maybelline ir pan mineralines tik toki pavadinima turi, o sudetis baisi) wink.gif

QUOTE(lisik @ 2010 09 07, 19:38)
Beje, siandien gavau meginukus - buvo sudeti i paprasta laiska, 6 plastikiniai maiseliai smile.gif nustebino tik tiek, kad labai mazai iberta pudros, as nesitikejau pilno, bet ten visai ant dungno, net neaisku ar vienam kartui uzteks - paprastai vienam kartui sunaudoju daugiau smile.gif  Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus smile.gif

Maniskiai megineliai irgi siandien atejo - idomu tai, kad jie turi JAV savo filiala, bet atsiusta is Airijos. O is pasto dezutes tik istraukus voka net nesupratau kas atejo, nes atgalinis adresas kitoj pusej buvo.

Nustebino, kad idejo maskuoklio, nes jo neuzsisakiau, nes tada dar nezinojau, kad galima. O siaip tai tuose maiseliuose po lygiai iberta pudru, tik turbut ta problema, kad maiselis ir po ji pasiskirste, tai beveik viskas prilipe prie sieneliu.... ax.gif Na bandysiu kazkaip teptis, nes norisi isbandyt kas cia per stebuklai. O spalva man rodos idealiai atitiks. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif neskaiciau temos, ant greituju paklausiu-ar yra naudojusiu barex minerals mineralines pudras? Gal ir kuri sekate istisai temas, nukreiptumet ar buvo kalbeta apie jas, ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 16:21)
Sveikos 4u.gif neskaiciau temos, ant greituju paklausiu-ar yra naudojusiu barex minerals mineralines pudras? Gal ir kuri sekate istisai temas, nukreiptumet ar buvo kalbeta apie jas, ar ne drinks_cheers.gif

Kaip tik pati nesenai pradejau naudoti sia pudra ir esu be galo patenkinta thumbup.gif wub.gif wub.gif Manau tikrai apie ja buvo diskutuota, be to yra atskira tema apie barexmineral kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 16:36)
Kaip tik pati nesenai pradejau naudoti sia pudra ir esu be galo patenkinta  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  Manau tikrai apie ja buvo diskutuota, be to yra atskira tema apie barexmineral kosmetika  mirksiukas.gif
yra lt puslapis, nemokamus meginukus siuncia, tik uz siuntima reikia sumoketi, tai galoju nusipirkti isbandyti smile.gif temos per google neradau, gal turi nuoroda kur po ranka? paskaitineciau mirksiukas.gif pasitaisau-radau barex tema pati ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 15:55
QUOTE(lisik @ 2010 09 07, 20:38)
bent jau ju e-parduotuves nuotraukose sifterio nesimato - atrodo kaip parasta juoda dezute, gal is tikruju jis ir yra tik nesimato

bet kuriuo atveju, neverta imti 1 gramo "meginuka" uz 21 lt, kai everyday minerals uz 5 dolerius (maziau nei 15 lt) gali nusipirkti 5 skirtingus meginukus po 1 grama (viso 5 gramus)

del siuntimo - visada renkuosi tik registruota ir kai perku/parduodu SM kosmetikos isparduotuvej, nes butu gaila jei dingtu siuntinys, kad ir nedideles vertes.

Beje, siandien gavau meginukus - buvo sudeti i paprasta laiska, 6 plastikiniai maiseliai smile.gif nustebino tik tiek, kad labai mazai iberta pudros, as nesitikejau pilno, bet ten visai ant dungno, net neaisku ar vienam kartui uzteks - paprastai vienam kartui sunaudoju daugiau smile.gif  Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus smile.gif

cia ir diskutuota buvo apie barexo meginelius, kad juose pudros nedaug tik tam kad atspalvi rinkumeisi o ne bandytum, tad ir pudros mazai deta. mirksiukas.gif

o as pvz visada pirma perku 1 ar 2 gr indelius pabandymui man geriau jau isleisti tarkim 21 lt ir jei netiks busiu maziau pinigu praradusi nei iskart didele.

o del registruoto as ir pirmenybe teikiu registruotam siuntimui bent jau zinai kad neprarasi prekes kazkur paste.
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 08, 17:09)
cia ir diskutuota buvo apie barexo meginelius, kad juose pudros nedaug tik tam kad atspalvi rinkumeisi o ne bandytum, tad ir pudros mazai deta. mirksiukas.gif

o as pvz visada pirma perku 1 ar 2 gr indelius pabandymui man geriau jau isleisti tarkim 21 lt ir jei netiks busiu maziau pinigu praradusi nei iskart didele.
man cia kazkoks mulkinimas atrodo. spalva ir internete galima pasiziureti, nezinau kokiu ekspertu reikia buti, kad pasiziurejes i indeli zinotum kaip atrodys ant veido. bent jau pusei veido turetu uztekti pasitepti, kad ir l. plonu sluoksniu. pradejau jau dvejoti, ar imti tuos nemok. meginukus g.gif siuntimas vistiek 12lt, tai ne tokie jau ir nemokami gaunasi, jei tik pasiziureti spalvai pakanka. meginiai po 21lt vel nesamone, ka as galiu is akies pasakyti, kad man GAL tiktu bent 3 spalvos, tai perkant meginius atsieitu 63lt+tas pats siuntimas blink.gif kur 9g dideles pudros kainuoja 65lt palyginimui.
Atsakyti
šaraškino kontora ta bare x minerals, bent jau mėginukų atžvilgiu. Gal visų pirma jiems, ir kai kurioms čia forume reiktų apmąstyti ką reiškia žodis "mėginukas". nuo žodžio mėginti, o tai reiškia bandyti ant veido tepti, žiūrėti ar nesualergizuos, apskritai kaip padengs, ar maskuos pakankamai, ar nenuplauks nuo veido. Štai kam skirti mėginukai. O kad mėginukas dėl spalvos atsirinkimo tai čia didžiausias absurdas. mėginukus turi ir paprasti kremai, kvepalai, šampūnai, jų visų užtenka bent jau vienam kartui, tam kad įvertintum daikto kokybę. O čia idiotizmas kažkoks, tegu dar sugalvoja baltus popieriaus lapelius patrinti ta pudra ir atsiųsti, vis ekonomiškiau..
Atsakyti