Pasipasakosiu savo patirti su
Sephora mineraline pudra ir uztvirtinancia pudra.
Pudros meginelius buvau parsinesus 'light #10' ir 'light #15' - daziausi siandien tik #15, nes atspalvis man pasirode tinkamesnis (net parduotuvej konsultante butent ji ir patare). Sitas toks link ruzavumo labiau, o #10 link geltonumo - pas mane neutralus odos tonas, tai man gelsva visada ligotai atrodo oda
Siaip pats sviesumas vienodas pasirode. Dar idomu buvo, kad kai palyginau su Physician's Formula biria pudra, tai ji dar vienu atspalviu sviesesne pasirode uz Sephora pudras. Pudra labai maloniai tepesi ant odos, reikejo labai mazai (na cia turbut visu mineraliniu bruozas), graziai pamaskavo (siryt turejau paraudusius skruostus, laabai paraudusius nosies sonus ir raustelejusi smakra). Maskavimo man uzteko - tiksliau pradzioj kai pasipudravau, tai nosies sonai vistiek nepilnai pamaskuoti atrode, norejau maskuokli traukt, bet tada jau labiau susikoncentravau i ta sriti ir ja dar papudravau ir viskas puikiai. Dabar po 6val su pudra man noretusi pamaskuot nosies sonus ir smakra (tiesa, pas mus apie 30 laipsniu siandien, tai paprakaituot spejau, o prakaituoju as per veida: nosies sonai, smakras, po nosim
), visa kita kuo puikiausiai atrodo
Tad visumoj esu laabai ja patenkinta. Kolkas planuoju ja isigyt...
Na o uztvirtinancia pudra isbandziau vakar - dabar ipratus tepti odyte svytinciu Tarte serumu ir ant jo pudra, kuri neisvengiama puikiam rezultatui, nes serumas laabai blizgus. Bet vakar tepiau sia uztvirtinancia pudra tiesiai ant serumo ir likau laabai patenkinta: blizgejima nueme (na pudra matinanti), odyte graziai atrode, gerai laikesi ir man patiko, kad nepakeite odos atspalvio. Manau, kad reikes pirkt, nes pudra lieka pudra, o sitas butent gerai uztvirtint ta seruma bei krema su spalva.
QUOTE(egluzzzele @ 2010 09 07, 18:08)
Sveikos,
Ziuriu visos siunciates is uzsienio, o ar nematet kur nors prekybos centruose ar specializuotose parduotuvese pirkti mineralines pudros?
Tikrai ne visos is uzsienio perka, o LT yra mineralines ir ne vienos rusies. Tik netingekit paieskot ir aisku i sudeti atkreipt demesi (nes visos L'oreal, Maybelline ir pan mineralines tik toki pavadinima turi, o sudetis baisi)
QUOTE(lisik @ 2010 09 07, 19:38)
Beje, siandien gavau meginukus - buvo sudeti i paprasta laiska, 6 plastikiniai maiseliai
nustebino tik tiek, kad labai mazai iberta pudros, as nesitikejau pilno, bet ten visai ant dungno, net neaisku ar vienam kartui uzteks - paprastai vienam kartui sunaudoju daugiau
Kai isbandysiu parasysiu atsiliepimus
Maniskiai megineliai irgi siandien atejo - idomu tai, kad jie turi JAV savo filiala, bet atsiusta is Airijos. O is pasto dezutes tik istraukus voka net nesupratau kas atejo, nes atgalinis adresas kitoj pusej buvo.
Nustebino, kad idejo maskuoklio, nes jo neuzsisakiau, nes tada dar nezinojau, kad galima. O siaip tai tuose maiseliuose po lygiai iberta pudru, tik turbut ta problema, kad maiselis ir po ji pasiskirste, tai beveik viskas prilipe prie sieneliu....
Na bandysiu kazkaip teptis, nes norisi isbandyt kas cia per stebuklai. O spalva man rodos idealiai atitiks.