Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Bet tie barexminerals meginukai nepigus. 1g-apie 20Lt doh.gif Kiek laiko mazdaug naudojasi 1g mineralines?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 03, 18:30)
Bet tie barexminerals meginukai nepigus. 1g-apie 20Lt doh.gif  Kiek laiko mazdaug naudojasi 1g mineralines?

Meginiai nemokami (bet aisku ten mazas kiekis labai) - JAV puslapyje tai prie 'free samples' jie yra (manau ir lietuviskam taip pat turetu but: kur meginiai po 1g tai po apacia yra ir nemokami meginiai (kaireje tam sarase)). Po 1g meginiai jau mokami.

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 20:38)
Iš kur, merginos, užsisakėt? rolleyes.gif Kiek siuntimas?

barexminerals.lt - siuntimo kainos nepasakysiu (keli litai atrodo).
Atsakyti
Siandien apziurejau Sephora firmine mineraline linija (birios ir presuotos pudros, tokios pat bespalves uztvirtinimui makiazo, bronzatai, berods dar kremine mineraline pudra). Visai patiko biri pudra ir uztvirtinimo pudra. Pati mineraline (su spalva) laabai maloniai tepesi, odyte lygi, svelnute po jos, nesimato, kad kazkas tepta. wub.gif Aisku bandziau ant rankos, tai reikes pasiimt ryt megineli ir namuose pabandyt ant veiduko.

O gal kas sudeti pakomentuos? Man lyg ir norisi prikibt keliose vietose, bet gal be reikalo... g.gif
"Mica, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Dehydroacetate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Aqua (Water), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract. May contain: CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines), CI 7200 (Red 33), Opuntia Ficus Indica Stem Extract."
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 09 03, 21:13)
Meginiai nemokami (bet aisku ten mazas kiekis labai) - JAV puslapyje tai prie 'free samples' jie yra (manau ir lietuviskam taip pat turetu but: kur meginiai po 1g tai po apacia yra ir nemokami meginiai (kaireje tam sarase)). Po 1g meginiai jau mokami.
barexminerals.lt - siuntimo kainos nepasakysiu (keli litai atrodo).

taip, mazi meginukai yra nemokami (kaip supratau jie ipakuoti i plastikinius maiselius). O tie dezutese po 21 lt.
Palyginti, pavyzdziui, Everyday Minerals makiazo pagrindo rinkinukai po 1 g. yra nemokami kai darai bet koki uzsakyma ir jie supakuoti i uzsukamas dezutes su sieteliu. Tad 21 lt uz 1 grama yra siaip nesamone. o siuntimas - 12 lt

be to, man nelabai patiko ju "platinimo ideja" - paskaitykit skiltyje "tapkit platintojais" biggrin.gif mazdaug kishkit musu prekes savo draugems ir t.t. ir net supermamos forumas minimas kaip "potencialiu klienciu rinkimosi vieta" lotuliukas.gif taip kad galbut cia greit atsiras suokianciu, kad tai nuostabiausia kosmetika. Bet as pati kol kas nebandziau, tad nuomones neturiu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 00:40)
Siandien apziurejau Sephora firmine mineraline linija
Pati mineraline (su spalva) laabai maloniai tepesi, odyte lygi, svelnute po jos, nesimato, kad kazkas tepta.  wub.gif

kaip gaila, kad Sephoros nera Lietuvoj, ten tiek daug geriu bigsmile.gif jauciu si mineraline taip pat verta demesio

QUOTE(shopingas @ 2010 09 04, 00:40)
O gal kas sudeti pakomentuos? Man lyg ir norisi prikibt keliose vietose, bet gal be reikalo...  g.gif
"Mica, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Dehydroacetate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Aqua (Water), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract. May contain: CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines), CI 7200 (Red 33), Opuntia Ficus Indica Stem Extract."

nesu zinove, bet mano akis lyg uz nieko zalingo neuzkliuva.... smile.gif gal dar kas tikrai ishmanantis pakomentuos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 rugsėjo 2010 - 03:08
Labas, gal galetumete padeti issirinkti spalva? uzsakiau is everydayminerals nemokamus meginelius LIGHT (atejo per savaite, nesitikejau thumbup.gif ), bet is ju man labiausiai tiko tik semmi-mate light, taciau manau ziema tapsiu dar truputi sviesesne, tai noriu dar viena nemokamu meginuku rinkini uzsakyt, kad galutinai apsisprest del spalvos, ka patartumete imti IVORY ar FAIR nemokamus meginelius?

http://www.everydaym...mi-matte-1.html
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 09 04, 11:50)
Labas, gal galetumete padeti issirinkti spalva? uzsakiau is everydayminerals nemokamus meginelius LIGHT (atejo per savaite, nesitikejau  thumbup.gif  ), bet is ju man labiausiai tiko tik semmi-mate light, taciau manau ziema tapsiu dar truputi sviesesne, tai noriu dar viena nemokamu meginuku rinkini uzsakyt, kad galutinai apsisprest del spalvos, ka patartumete imti IVORY ar FAIR nemokamus meginelius?

arba FAIR arba MEDIUM, nes IVORY bus visai balta.

Jei jums LIGHT dabar per sviesi tai galit bandyt ir MEDIUM, jei siuo metu netiks, tai kita vasara sunaudosit.

http://www.everydaym...-free/base.html
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 09 04, 11:50)
Labas, gal galetumete padeti issirinkti spalva? uzsakiau is everydayminerals nemokamus meginelius LIGHT (atejo per savaite, nesitikejau  thumbup.gif  ), bet is ju man labiausiai tiko tik semmi-mate light, taciau manau ziema tapsiu dar truputi sviesesne, tai noriu dar viena nemokamu meginuku rinkini uzsakyt, kad galutinai apsisprest del spalvos, ka patartumete imti IVORY ar FAIR nemokamus meginelius?

Bet Ivory juk tamsesnis uz Fair g.gif Kazkaip ten manau blogai isdeliota biggrin.gif Pagal spalvu aprasymus Ivory turetu buti ciut sviesesne uz Light
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 04, 14:40)
Bet Ivory juk tamsesnis uz Fair  g.gif  Kazkaip ten manau blogai isdeliota biggrin.gif Pagal spalvu aprasymus Ivory turetu buti ciut sviesesne uz Light

Fair tamsesnis uz Ivory tikrai, nes Fair - "sviesus", o Ivory - "dramblio kaulo", t.y. beveik balta, pieno spalva 4u.gif

nuo sviesesnio iki tamsesnio spalvos eina taip:

ivory > fair > light > medium

ten yra ir paveiksliukai kurio tipo moterims tinka kuri spalva. Ivory tai itin sviesios odos blondinems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 rugsėjo 2010 - 14:13
QUOTE(lisik @ 2010 09 04, 15:11)
Fair tamsesnis uz Ivory tikrai, nes Fair - "sviesus", o Ivory - "dramblio kaulo", t.y. beveik balta, pieno spalva  4u.gif

nuo sviesesnio iki tamsesnio spalvos eina taip:

ivory > fair > light > medium

ten yra ir paveiksliukai kurio tipo moterims tinka kuri spalva. Ivory tai itin sviesios odos blondinems.

As pagal atspalviu aprasymus kitaip manau...

Fair atspalviu aprasymai - for very fair complexions
Ivory atspalviu aprasymai - for fair complexions arba for fair to ivory complexions (kiek zinau pirma rasoma sviesesnis atspalvis, pvz. nuo sviesaus iki vidutinio odos atspalvio)
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 04, 15:26)
As pagal atspalviu aprasymus kitaip manau...

Fair atspalviu aprasymai - for very fair complexions
Ivory atspalviu aprasymai - for fair complexions arba for fair to ivory complexions (kiek zinau pirma rasoma sviesesnis atspalvis, pvz. nuo sviesaus iki vidutinio odos atspalvio)

nesigincysiu, tik pastebesiu, kad ir kreminiu pudru visi sviesiausiu spalvu pavadinimai turi zodi Ivory. Tai visada pats sveisiausias atspalvis. Tad esu 99.9% tikra, kad viskas EM puslapyje isdestyta teisingai ir galima vadovautis ju pateiktais piesiniais smile.gif net neskaitant zodiniu aprasymu

o fair to ivory tai "nuo sviesios iki dramblio kaulo spalvos". daznai rasoma nuo sviesesnes iki tamsesnes, bet siuo atveju atvirksciai

beje, as asmeniskai turejau EM meginukus ir IVORY ir FAIR, tai galiu pasakyti, kad fair - tamsesni
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 04, 03:09)
o as pamaciau tik kai pasakei  biggrin.gif  nes prie "nemokamu meginuku" irasyti tik makiazo pagrindai, o maskuoklis eina kitoj kategorijoj. svetaines klaida.

be to, man nelabai patiko ju "platinimo ideja" - paskaitykit skiltyje "tapkit platintojais"  biggrin.gif  mazdaug kishkit musu prekes savo draugems ir t.t. ir net supermamos forumas minimas kaip "potencialiu klienciu rinkimosi vieta"  lotuliukas.gif  taip kad galbut cia greit atsiras suokianciu, kad tai nuostabiausia kosmetika. Bet as pati kol kas nebandziau, tad nuomones neturiu.

As lygiai taip pat tik po posto apie nemokama maskuokli ir pamaciau, kad galima buvo ji uzsisakyt doh.gif

O del platinimo, tai neteko skaityt. Bet as JAV puslapyje uzsakinejau. Pacioj pradzioj man ta pudra tokia neaiski atrode, bet kad cia visos giria, tai uzsikabinau ir pati isbandyt 4u.gif

QUOTE(lisik @ 2010 09 04, 04:07)
nesu zinove, bet mano akis lyg uz nieko zalingo neuzkliuva.... smile.gif gal dar kas tikrai ishmanantis pakomentuos....

Man ultramarinas kiek kliuna, bet kai paskutinis sudetyje, tai gal tiek jo ten ir yra... Ai, vistiek bandysiu ant veiduko - laabai suzavejo ji ant rankos tepta.
Atsakyti