Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(lisik @ 2010 09 02, 02:32)

kokios spalvos turit Bare X ? smile.gif  ir kur pirkot ?

charisma, gal galetum palygint Bare X ir Everyday Minerals ? kuri geresne ?  4u.gif

Pas mane medium beige wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 02, 02:32)

kokios spalvos turit Bare X ? smile.gif  ir kur pirkot ?

charisma, gal galetum palygint Bare X ir Everyday Minerals ? kuri geresne ?  4u.gif

naudoju fair light mirksiukas.gif i EM puse net neziuriu, man ji ant veido zymiai daugiau matesi, spalvos vis niekaip idealiai neatitaikydavau, nepaisant to, kad turejau N variantu, visu formuliu + ji man nuplaukdavo nuo veido, vienintelis geras dalykas, kad nekimso poru rolleyes.gif zodizu prie jos tikrai negrisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 02, 00:01)
bare x siemet yra atradimas ir man, ir mano odai.

Va va, tą patį ir aš sakau biggrin.gif Vis įlysdavau čia pasiskaityti apie mineralines, kol galiausiai iš visų atsiliepimų išsirinkau barexo. Nu ir ką, pirmoji pažintis su tokio tipo pudra tikrai nustebino, o iki tol maniau, kad be kreminės neapsieisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 02, 10:08)
naudoju fair light mirksiukas.gif  i EM puse net neziuriu, man ji ant veido zymiai daugiau matesi, spalvos vis niekaip idealiai neatitaikydavau, nepaisant to, kad turejau  N variantu, visu formuliu + ji man nuplaukdavo nuo veido, vienintelis geras dalykas, kad nekimso poru rolleyes.gif zodizu prie jos tikrai negrisiu schmoll.gif

o po jos dar reikia kazka ant veido tepti ar uztenka?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 02, 08:27)
Pas mane medium beige  wub.gif

aciu ! 4u.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 02, 09:08)
naudoju fair light mirksiukas.gif  i EM puse net neziuriu, man ji ant veido zymiai daugiau matesi, spalvos vis niekaip idealiai neatitaikydavau, nepaisant to, kad turejau  N variantu, visu formuliu + ji man nuplaukdavo nuo veido, vienintelis geras dalykas, kad nekimso poru rolleyes.gif zodizu prie jos tikrai negrisiu schmoll.gif

aciu ! aciuks.gif o Bare X taip pat nekemsha poru ? is kurio puslapio ja siunteisi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazilė @ 2010 09 02, 10:53)
Va va, tą patį ir aš sakau biggrin.gif Vis įlysdavau čia pasiskaityti apie mineralines, kol galiausiai iš visų atsiliepimų išsirinkau barexo. Nu ir ką, pirmoji pažintis su tokio tipo pudra tikrai nustebino, o iki tol maniau, kad be kreminės neapsieisiu bigsmile.gif

as kremines jau seniai numeciau i tolimiausia kampa irnesakyk.gif dar tuo etu, kai EM naudojau smile.gif

QUOTE(atira01 @ 2010 09 02, 12:59)
o po jos dar reikia kazka ant veido tepti ar uztenka?

prikausomai nuo dienos "rimtumo", kartais uzfiksuoju su make up prof. HD biria pudra, galiu uzmesti meteoru ir pan. bet jeigu siaip - tai puikiai viskas laikosi ir be nieko smile.gif

QUOTE(lisik @ 2010 09 02, 13:05)
aciu ! aciuks.gif  o Bare X taip pat nekemsha poru ?  is kurio puslapio ja siunteisi ?  bigsmile.gif

ne, nekemsa smile.gif is ju psl ir uzsakineju, daugiau neparduoda smile.gif
Atsakyti
as net neisivaizduoju kokiu spalvu reikia, ar visas imti ir bandyti doh.gif
charisma2121, o kokia jusu odos spalva?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 02, 19:57)
as net neisivaizduoju kokiu spalvu reikia, ar visas imti ir bandyti  doh.gif 
charisma2121, o kokia jusu odos spalva?

zinok, as taip ir dariau, tik neemiau pacios tamsiausios, atrodo tan mirksiukas.gif mano oda sviesi, man puikiai tinka fair light - nei rausvina, nei nubalina, zodziu, pats tas man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 02, 13:33)
1oj veidas nuvalytas, 2oj padengtas maskuokliu, 3oj pagrindu  wub.gif

liuks! oda akivaizdziai isgrazeja uztepus mineraline ! bigsmile.gif

man irgi su mineraline kas patinka tai kad jos nesimato ant veido. Kremines net idealiai atitaikytas atspalvis ir tai truputi daugiau matosi, kad kazkas tepta smile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 02, 19:41)
as kremines jau seniai numeciau i tolimiausia kampa irnesakyk.gif dar tuo etu, kai EM naudojau smile.gif
prikausomai nuo dienos "rimtumo", kartais uzfiksuoju su make up prof. HD biria pudra, galiu uzmesti meteoru ir pan. bet jeigu siaip - tai puikiai viskas laikosi ir be nieko smile.gif
ne, nekemsa smile.gif  is ju psl ir uzsakineju, daugiau neparduoda smile.gif

drinks_cheers.gif thanks

Papildyta:

atira, beje, koki maskuokli naudojot ? kurios firmos ir spalvos ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, atleiskit gal uz kvaila klausima- o sepeteli butinai is ju pirkt? As tokio didelio neturiu, vis tepliodavausi kreminemis. Tai pagalvojau gal galiu sutaupyt ir nepirkt uz 40 lt, o kokiam droge ar pan paieskot kazko panasaus?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 03, 17:49)

atira, beje, koki maskuokli naudojot ? kurios firmos ir spalvos ?  smile.gif

irgi tos pacios firmos bare x minerals, cia foto ne mano, internete radau
tikiuos nieko blogo,kad cia patalpinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 09 03, 16:50)
Susigundziau is as sia bare X minerals, uzsisakiau pora megineliu, jei patiks pirksiu didesni kieki  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as irgi is ju uzsisakiau meginukus. pasidalinsim ispudziais veliau smile.gif

QUOTE(Azija @ 2010 09 03, 17:09)
Sveikos, atleiskit gal uz kvaila klausima- o sepeteli butinai is ju pirkt? As tokio didelio neturiu, vis tepliodavausi kreminemis. Tai pagalvojau gal galiu sutaupyt ir nepirkt uz 40 lt, o kokiam droge ar pan paieskot kazko panasaus?

zinoma, kad nebutina. Tinka bet kuris mineralinei pudrai skirtas sepetelis - ir everyday minerals ir is coastal scents ir bet kuris kitas.

QUOTE(atira01 @ 2010 09 03, 17:32)
irgi tos pacios firmos bare x minerals, cia foto ne mano, internete radau
tikiuos  nieko blogo,kad cia patalpinau  unsure.gif

a, aisku smile.gif
Atsakyti