Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(ernesin @ 2011 01 07, 20:24)
Vai2lka, o kas jums gerai maskuoja?

sweet face minerals, daugiau cia
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 07, 15:03)
Sakykit, ar BareXMinerals ir Magic Minerals nesusije kazkaip? g.gif  Ko tai labai jau ju internetiniai puslapiai panasus ir pudryciu spalvytes vos ne analogiskos, o ir is to pacio Lietuvos krasto cool.gif .
Gal galetu kas nors bandes palyginti MM ir BxM pudras? Kaip laikosi, dengiasi? g.gif

as turiu tiek Bxm tiek MM
man maskuoja geriau MM ir maskuoja tikrai puikiai thumbup.gif, o maskuoti tikrai yra ka blush2.gif , su bxm veidukas labai grazus skaistus atrodo.
spalvytes tai visiskai skirtingos schmoll.gif
man siaip jos abi patinka, kartais naudoju mm maskuokli kad gerai pamaskuotu o kad grazus veidukas butu makiazo pagrinda dedu bxm

bet siaip dabar labiau MM megstu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 08 sausio 2011 - 19:38
QUOTE(Idinessa @ 2011 01 06, 19:12)
help.gif

Nusprendžiau ir aš išbandyti mineralinę kosmetiką, perskaičiau visą temą ir susisuko galva...  blink.gif  Tik tiek, kad labiausiai sužavėjo iš komentarų Magic Minerals.  wub.gif Bet iškilo begalė klausimų:  doh.gif
Ar ši pudra nesudaro "miltuoto" veido įspūdžio? Nes kiek esu naudojus birių pudrų, jos visos ant mano veido labai matosi, kaip miltais apibarstytos...  doh.gif
Mano veido oda riebi, iškyla vis vienas kitas spuogas, taip pat būna raudonų dėmelių, likusių po spuogų, taip pat veidas nėra lygus, išsiplėtusių porų yra bei randelių keletas...  verysad.gif Visada naudojau labai maskuojančią krempudrą, kad visą mano veido "gėrį" paslėptų, tad ar ši mineralinė pudra taip pat gali viską gražiai paslėpti ir minimaliai matytis ant veido?  g.gif
Ar reikia naudoti papildomai dar šias mineralines pudras ir ar jos veiksmingos bei vertos pirkti:
Perfection Finishing Powder – Pudra makiažo dailinimui
Shine Reduction Powder – Blizgesį mažinanti pudra
Veil Fixing Powder – Pudra makiažo fiksavimui
Pagal aprašymus man atrodo reikėtų visų, bet juk ar įmanoma tiek daug visko pritėplioti ant veido?  blink.gif
Ir kokią spalvą rinktis?  g.gif  Mano odos spalva prie šviesių, bet turi minimalų įdegio atspalvį, ne geltoną, bet tokį šviesiai šviesiai rudą... Tad gal Light spalva tiktų? Pagal nuotraukas sunku išsirinkti panašią spalvą.  doh.gif

Būčiau be galo dėkinga, jei kas nors man pagelbėtų.  4u.gif

Mano pazystama turi taip pat problematiska oda bei daug randeliu po brendimo laikotarpio liko, jai patariau naudoti mineraline kad kuo maziau spuogu rastusi nes visgi ji nekemsa poru tad yra mazesne tikimybe spuogams rastis.
nereikia pirkti visko is karto. jei yra kaip sakote ka maskuoti sakyciau pirkti maskuokli ir makiazo pagrinda. MM maskuoklis tikrai saunus ir labai gerai maskuoja.
pudryte taip pat maskuoja tad turetu paslepti visas problemines vietas.

o jau tik veliau galima bandyti pirkti kitokias priemones ir tai jau priklausomai nuo noru, bet pagrindiniai dalykai bent jau mano manymu yra maskuotojas bei makiazo pagrindas ir zinoma sepeteliai.

daugiau nieko nereikia norint pasidaryti grazu veido makiaza.

Atsakyti
Mergaites, as niekaip neapsisprendziu ka man imti g.gif Iki siol naudojau EM Light Neutral Semi-Mate, bet noreciau ka naujo isbandyt. Kazi kuria LL reiktu imti? Blonde matyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 01 08, 23:36)
Mergaites, as niekaip neapsisprendziu ka man imti g.gif Iki siol naudojau EM Light Neutral  Semi-Mate, bet noreciau ka naujo isbandyt. Kazi kuria LL reiktu imti? Blonde matyt? g.gif

Kiek pamenu EM esu naudojus 'light neutral', tai LL jums tada turetu tikt 'blonde' (man geriausiai tinka sis LL atspalvis).
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 01 07, 21:20)
sweet face minerals, daugiau cia

Kad maskuoja geriau nei bet kuri kita mineraline pudra-aisku, bet kaip su blizgesiu? Ar nenuteka? Nekemsa? g.gif
Atsakyti
labai gundausi Magic Minerals pudryte isigyti ax.gif , o ji tikrai naturali?vien is mineralu kaip skelbiasi kai kur? nera ten nei jokiu "talc" nei kitu kokiu oksidu ar skaiciuku neaiskiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 01 12, 12:38)
labai gundausi Magic Minerals pudryte isigyti  ax.gif , o ji tikrai naturali?vien is mineralu kaip skelbiasi kai kur? nera ten nei jokiu "talc" nei kitu kokiu oksidu ar skaiciuku neaiskiu? ax.gif

Produkcijos sudėtinės dalys:

Magic Minerals makiažo pagrindų sudėtinės dalys: Titano dioksidas, cinko oksidas, geležies oksidai, šilkaplaukiai, rožių milteliai, ryžių milteliai, baltmolis, žėrutis

Magic Minerals Maskuotojų sudėtinės dalys: Titano dioksidas, cinko oksidas, geležies oksidai, šilkaplaukiai, rožių milteliai, ryžių milteliai, baltmolis, žėrutis

Magic Minerals Skaistalų sudėtinės dalys: Titano dioksidas, cinko oksidas, geležies oksidai, šilkaplaukiai, rožių milteliai, ryžių milteliai, baltmolis, žėrutis

Magic Minerals akių šešėlių sudėtinės dalys: Titano dioksidas, žėrutis

Pudra makiažo fiksavimui (VEIL FIXING POWDER): marantė (Amerikos atogrąžų augalas), cinko oksidas, grūdų krakmolas.

Pudra makiažo dailinimui (PERFECTION FINISHING POWDER): marantė (Amerikos atogrąžų augalas), cinko oksidas, žėrutis, šilkaplaukiai.

Blizgesį mažinanti pudra (SHINE REDUCTION POWDER):cinko oksidas, žėrutis, šilkaplaukiai, rožių milteliai.

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2011 01 12, 12:44)
Magic Minerals makiažo pagrindų sudėtinės dalys: Titano dioksidas, cinko oksidas, geležies oksidai, šilkaplaukiai, rožių milteliai, ryžių milteliai, baltmolis, žėrutis

Tik tarkime ant makijažo pagrindo pas mane du paskutiniai ingridientai ant pakuotės sukeisti vietomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 12 sausio 2011 - 12:48
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 09, 23:45)
Kad maskuoja geriau nei bet kuri kita mineraline pudra-aisku, bet kaip su blizgesiu? Ar nenuteka? Nekemsa? g.gif

na bent man tai pakankamai gerai islaiko matiskuma ir poru nekemsa
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 12, 12:46)
Produkcijos sudėtinės dalys:

Magic Minerals Maskuotojų sudėtinės dalys: Titano dioksidas, cinko oksidas, geležies oksidai, šilkaplaukiai, rožių milteliai, ryžių milteliai, baltmolis, žėrutis

...

aciu, kad taip issamiai ir aiskiai 4u.gif tikriausiai nelabai imanoma rasti pudrytes, kad nebutu tu oksidu... smile.gif o is kur jus perkate sia MM produkcija?radau tik viena internetine parduotuve kur jos yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 01 12, 16:14)
aciu, kad taip issamiai ir aiskiai 4u.gif tikriausiai nelabai imanoma rasti pudrytes, kad nebutu tu oksidu... smile.gif o is kur jus perkate sia MM produkcija?radau tik viena internetine parduotuve kur jos yra rolleyes.gif

o kuo tie oksidai blogi? g.gif kiek zinau cinko ir titano apsaugo nuo UV, gal as klystu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 12, 15:18)
o kuo tie oksidai blogi?  g.gif kiek zinau cinko ir titano apsaugo nuo UV, gal as klystu  mastau.gif

na bet gelezies oksidas tikrai nieko gero g.gif
Atsakyti