QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 29, 18:12)
Na is bandytu BM, EM ir LL, labiausiai nepatiko BM, nes mano oda tokia gana lygi ir turi blizgesi, tai su origilialia formule man taip viskas blizga, o nuotraukos tragiskai atrodo, lyg riebus veidas. LL gal ir nieko, bet blonde spalva persviesi, o in the buff siek tiek gelsvoka. Laikosi man nelabai ilgai, nezinau kodel. Labiau ziuriu i matines mineralines, mastau apie MAGIC MINERALS
Bet is LL jau seseliai tai man laaaabai superiniai, turiu 2, uzsakiau dar 4 spalvas ir planuoju dar 3 dar Flawless Silk patinka, bet as tik skruostams naudoju virs skaistalu
Bet is LL jau seseliai tai man laaaabai superiniai, turiu 2, uzsakiau dar 4 spalvas ir planuoju dar 3 dar Flawless Silk patinka, bet as tik skruostams naudoju virs skaistalu
as dabar naudoju Magic Minerals ir esu labai patenkinta, ji tikrai matine
ir labai gerai laikosi ant odos, nors man dauguma mineraliniu kurias naudojau gerai laikosi.
beja ju seseliai irgi labai graziu atspalviu turiu jau n ir vis kyla noras pirkti nes grazios spalvos ir labai gerai laikosi
as pritariu "shopingas" del mineraliniu makiazo pagrindu ir krempudros naudojimo.
Yra aiskus pasakymas makiazo pagrindas (Mineral foundation) ir mineraline pudra (Mineral Powder), dauguma tiek pagrinda tiek pudra vadina taip pat.
Foundation - makiazo pagrindas - dedamas kaip baze, o powder - pudra - jau makiazo pagrindo uzfiksavimui
niekur nemaciau pasaulyje, kad ant duonos uztepe margarina dar teptu ir sviesta.
taigi kam deti dvi bazes? uzsitepei krempudra ji isigere ir tipo vel tepi krempudra???
kad uzsifiksuotu arba ilgiau issilaikytu nes kol pirmas sluoksnis nusivalys tai antras liks kazi kaip tada atrodo veidas ? nebent tik fotosesijai tinkamas