Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 29, 18:12)
Na is bandytu BM, EM ir LL, labiausiai nepatiko BM, nes mano oda tokia gana lygi ir turi blizgesi, tai su origilialia formule man taip viskas blizga, o nuotraukos tragiskai atrodo, lyg riebus veidas. LL gal ir nieko, bet blonde spalva persviesi, o in the buff siek tiek gelsvoka. Laikosi man nelabai ilgai, nezinau kodel. Labiau ziuriu i matines mineralines, mastau apie MAGIC MINERALS  g.gif
Bet is LL jau seseliai tai man laaaabai superiniai, turiu 2, uzsakiau dar 4 spalvas ir planuoju dar 3  lotuliukas.gif  dar Flawless Silk patinka, bet as tik skruostams naudoju virs skaistalu smile.gif

as dabar naudoju Magic Minerals ir esu labai patenkinta, ji tikrai matine mirksiukas.gif
ir labai gerai laikosi ant odos, nors man dauguma mineraliniu kurias naudojau gerai laikosi.

beja ju seseliai irgi labai graziu atspalviu turiu jau n ir vis kyla noras pirkti nes grazios spalvos ir labai gerai laikosi thumbup.gif

as pritariu "shopingas" thumbup.gif del mineraliniu makiazo pagrindu ir krempudros naudojimo.

Yra aiskus pasakymas makiazo pagrindas (Mineral foundation) ir mineraline pudra (Mineral Powder), dauguma tiek pagrinda tiek pudra vadina taip pat.
Foundation - makiazo pagrindas - dedamas kaip baze, o powder - pudra - jau makiazo pagrindo uzfiksavimui
niekur nemaciau pasaulyje, kad ant duonos uztepe margarina dar teptu ir sviesta.

taigi kam deti dvi bazes? uzsitepei krempudra ji isigere ir tipo vel tepi krempudra???
kad uzsifiksuotu lotuliukas.gif arba ilgiau issilaikytu nes kol pirmas sluoksnis nusivalys tai antras liks doh.gif kazi kaip tada atrodo veidas ? nebent tik fotosesijai tinkamas ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 03 sausio 2011 - 18:53
QUOTE(Lunera @ 2011 01 03, 19:44)
as dabar naudoju Magic Minerals ir esu labai patenkinta, ji tikrai matine  mirksiukas.gif
ir labai gerai laikosi ant odos, nors man dauguma mineraliniu kurias naudojau gerai laikosi.

o galit su LL palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 03, 21:50)
o galit su LL palyginti?

LL naudojau tik megineli, tad nelabai drisciau lyginti nes man LL nelabai patiko be to spalvytes neatitaikiau,
Atsakyti
help.gif

Nusprendžiau ir aš išbandyti mineralinę kosmetiką, perskaičiau visą temą ir susisuko galva... blink.gif Tik tiek, kad labiausiai sužavėjo iš komentarų Magic Minerals. wub.gif Bet iškilo begalė klausimų: doh.gif
Ar ši pudra nesudaro "miltuoto" veido įspūdžio? Nes kiek esu naudojus birių pudrų, jos visos ant mano veido labai matosi, kaip miltais apibarstytos... doh.gif
Mano veido oda riebi, iškyla vis vienas kitas spuogas, taip pat būna raudonų dėmelių, likusių po spuogų, taip pat veidas nėra lygus, išsiplėtusių porų yra bei randelių keletas... verysad.gif Visada naudojau labai maskuojančią krempudrą, kad visą mano veido "gėrį" paslėptų, tad ar ši mineralinė pudra taip pat gali viską gražiai paslėpti ir minimaliai matytis ant veido? g.gif
Ar reikia naudoti papildomai dar šias mineralines pudras ir ar jos veiksmingos bei vertos pirkti:
Perfection Finishing Powder – Pudra makiažo dailinimui
Shine Reduction Powder – Blizgesį mažinanti pudra
Veil Fixing Powder – Pudra makiažo fiksavimui
Pagal aprašymus man atrodo reikėtų visų, bet juk ar įmanoma tiek daug visko pritėplioti ant veido? blink.gif
Ir kokią spalvą rinktis? g.gif Mano odos spalva prie šviesių, bet turi minimalų įdegio atspalvį, ne geltoną, bet tokį šviesiai šviesiai rudą... Tad gal Light spalva tiktų? Pagal nuotraukas sunku išsirinkti panašią spalvą. doh.gif

Būčiau be galo dėkinga, jei kas nors man pagelbėtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 12 23, 14:02)
Bet kokia biri priemonė, ar tai būtų mineralinė pudra, ar finishing powder, ar šiaip pudra, tepama ant kreminės pudros makiažo fiksavimui smile.gif Jeigu jums kreminė puikiai laikosi ir be birios pudros, tai puiku, reikia tik džiaugtis! smile.gif

idomus teiginys g.gif gal ir taip, bet ir man, kaip Shopingui, mineraline puikiai laikosi ir atrodo be kremines. gal cia nuo odos priklauso? su kremine man veidukas toks grazus neislieka iki vakaro kaip su mineraline.
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 06, 22:40)
idomus teiginys g.gif gal ir taip, bet ir man, kaip Shopingui, mineraline puikiai laikosi ir atrodo be kremines. gal cia nuo odos priklauso? su kremine man veidukas toks grazus neislieka iki vakaro kaip su mineraline.

as irgi sau jau seniai nebenaudoju kremines ax.gif atradau sau priemone su kuria mano veido oda tiesiog ideali, bet deja ji nera naturali, todel as vis ieskau panasios priemones is naturaliu produktu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Idinessa @ 2011 01 06, 18:12)
help.gif

Nusprendžiau ir aš išbandyti mineralinę kosmetiką, perskaičiau visą temą ir susisuko galva...  blink.gif  Tik tiek, kad labiausiai sužavėjo iš komentarų Magic Minerals.  wub.gif Bet iškilo begalė klausimų:  doh.gif

pradziai as siulyciau tik mineraline pabandyt, o jau paskui spesit ar tinka ji ir noresit papildomu priemoniu, pati tik ruosiuosi sia isigyt, man jos sudetis labai patiko, bet gaila kad negaliu daugiau patarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 06, 22:10)
... atradau sau priemone su kuria mano veido oda tiesiog ideali,

isduok smalsumo delei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 01 06, 22:40)

O ar aš sakiau, kad mineraline be skystos nesilaiko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 06, 23:29)
isduok smalsumo delei rolleyes.gif

SI blush2.gif
gaila kad daug koponentu ne itin verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, ar BareXMinerals ir Magic Minerals nesusije kazkaip? g.gif Ko tai labai jau ju internetiniai puslapiai panasus ir pudryciu spalvytes vos ne analogiskos, o ir is to pacio Lietuvos krasto cool.gif .
Gal galetu kas nors bandes palyginti MM ir BxM pudras? Kaip laikosi, dengiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 01 07, 14:03)
Sakykit, ar BareXMinerals ir Magic Minerals nesusije kazkaip? g.gif  Ko tai labai jau ju internetiniai puslapiai panasus ir pudryciu spalvytes vos ne analogiskos, o ir is to pacio Lietuvos krasto cool.gif .
Gal galetu kas nors bandes palyginti MM ir BxM pudras? Kaip laikosi, dengiasi? g.gif

MM matine, BxM svytinti, asmeniskai man maskuoja abi neitin gerai, kas neturi dideliu trukumu patarciau BxM kadangi gyvesnis veidukas atrodo ir maziau matos ant veido, MM labiau tinka toms kurios nori matinio efekto, buvo atsiliepimu kad MM labai gerai maskuoja, bet man asmeniskai neitin gerai, gal kazkas daugiau pakomentuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 07 sausio 2011 - 17:14
QUOTE(Vai2lka @ 2011 01 07, 17:12)
MM matine, BxM svytinti, asmeniskai man maskuoja abi neitin gerai, kas neturi dideliu trukumu patarciau BxM kadangi gyvesnis veidukas atrodo ir maziau matos ant veido, MM labiau tinka toms kurios nori matinio efekto, buvo atsiliepimu kad MM labai gerai maskuoja, bet man asmeniskai neitin gerai, gal kazkas daugiau pakomentuos

Vai2lka, o kas jums gerai maskuoja?
Atsakyti