QUOTE(Terezza @ 2010 12 14, 20:35)
Sveikos. Norėčiau patarimo dėl EM. Šiuo metu naudoju original glo formulę, bet maskavimo man norėtųsi daugiau, ebt va švytėjimas man labai patinka. Intensive formulėj, kaip suprantu, švytėjimo nebus. O kaip semi-mate? Ar nors kiek švyti? Gal bandėt kuri...
Dar svarstau, gal pirkti PF sculpting trio? Ten švytėjimo lyg ir yra, bet kaip su maskavimu?
Dar svarstau, gal pirkti PF sculpting trio? Ten švytėjimo lyg ir yra, bet kaip su maskavimu?
Man vis tik presuotos pudros nelabai. Ir ta PF nežinau, visų pirma man light organics tamsoka, nors nesu porcelianinės odos tikrai, ir dengimas nepalyginamai gražesnis birių mineralinių, kurios ant veido drėgniau atrodo, maskuoja geriau, ir švytėjimas gražesnis.
Kas liečia EM, tai semi mat tikrai turi to švytėjimo pakankamai, iš tiesų tai jei rasčiau tinkamą atspalvį, tai mielai naudočiau, nes kiek žinau šiek tiek pakeista sudėtis, ir geriau laikosi ant veido, nei anksčiau kad būdavo, nors man nebuvo problemos su laikymusi ant veido, tik va su spalvom, kiek pirkau- tiek nepasisekė.