Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Terezza @ 2010 12 14, 20:35)
Sveikos. Norėčiau patarimo dėl EM. Šiuo metu naudoju original glo formulę, bet maskavimo man norėtųsi daugiau, ebt va švytėjimas man labai patinka. Intensive formulėj, kaip suprantu, švytėjimo nebus. O kaip semi-mate? Ar nors kiek švyti? Gal bandėt kuri... ax.gif
Dar svarstau, gal pirkti PF sculpting trio? Ten švytėjimo lyg ir yra, bet kaip su maskavimu?

Man vis tik presuotos pudros nelabai. Ir ta PF nežinau, visų pirma man light organics tamsoka, nors nesu porcelianinės odos tikrai, ir dengimas nepalyginamai gražesnis birių mineralinių, kurios ant veido drėgniau atrodo, maskuoja geriau, ir švytėjimas gražesnis.
Kas liečia EM, tai semi mat tikrai turi to švytėjimo pakankamai, iš tiesų tai jei rasčiau tinkamą atspalvį, tai mielai naudočiau, nes kiek žinau šiek tiek pakeista sudėtis, ir geriau laikosi ant veido, nei anksčiau kad būdavo, nors man nebuvo problemos su laikymusi ant veido, tik va su spalvom, kiek pirkau- tiek nepasisekė.
Atsakyti
Kad atsiliepimų buvo, jog kaip tik nauja EM prasčiau ant veido laikos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 14, 23:09)
Man vis tik presuotos pudros nelabai. Ir ta PF nežinau, visų pirma man light organics tamsoka, nors nesu porcelianinės odos tikrai, ir dengimas nepalyginamai gražesnis birių mineralinių, kurios ant veido drėgniau atrodo, maskuoja geriau, ir švytėjimas gražesnis.
Kas liečia EM, tai semi mat tikrai turi to švytėjimo pakankamai, iš tiesų tai jei rasčiau tinkamą atspalvį, tai mielai naudočiau, nes kiek žinau šiek tiek pakeista sudėtis, ir geriau laikosi ant veido, nei anksčiau kad būdavo, nors man nebuvo problemos su laikymusi ant veido, tik va su spalvom, kiek pirkau- tiek nepasisekė.

Man Light Medium tinka idealiai, vasarą su Medium Summer pamaišau. Turbūt ir imsiu semi mat.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 12 14, 23:12)
Kad atsiliepimų buvo, jog kaip tik nauja EM prasčiau ant veido laikos g.gif

Nesiskundžiu, nenuplaukia man. Bet aš niekada dienos bėgyje veido neliečiu, nečiupinėju. Nors man net blizgesiai ant lūpų po 6-8h išsilaiko.
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 12 13, 15:56)
Siuntimas nuo kiekio priklauso. Seip jei pudryte tik, tai 5 lt smile.gif I Vilniu gali ir patys pristatyt... O kainos tai jauciu nuo kokybes skiriasi. Man asmeniskai BE daug labiau patiko. Ji labai gerai jautriai odai, visiskai nesausina. Kadangi mano oda sausa, tai man sita super tiko thumbup.gif

QUOTE(Lunera @ 2010 12 13, 18:08)
...bandyk ir issirinksi kas tau paciai tiks, cia labai sunku ka pasakyti pvz man bxm labai patiko yra merginu kurioms ne . Naudoju Magic dabar irgi labai patinka, LL man nepatiko, cia pati turi surasti kas tau patinka ir tinka. Turi paprasciausiai bandyti

BE jei pirksi ne per tarpininkes mokesi irgi 60 lt su siuntimu i Lt  mirksiukas.gif

Aciu uz info smile.gif Vis tik perskaicius kad BE yra bismuto oksichlorido, nusprendziau rinktis Magic Minerals - ir tikrai gerai. As tepu labai nedaug ir man uztenka, megstu naturalesni makiaza - tikrai liuks. Taip pat ir skaistalus nusipirkau - viskas kol kas gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limpopooo: 20 gruodžio 2010 - 12:49
aš tai šiandien gavau benecos mineralinę pudrą (natūrali, sertifikuota) ir tik ~23lt kainavo thumbup.gif akcija dabar ecoland.lt ir siunčia nemokamai smile.gif iš esmės ja patenkinta, tik nelabai gal moku teptis ja.. kaip ją geriau tepti? ant krempudros ar galima ir ant švarios odos? nes žadu tik ją vieną ant odos naudot, kažin neišsausins taip odos labai jei tik ją ant veiduko tepsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2010 12 23, 03:05)

As tai niekad nesuprantu to mineralines tpeimo ant krempudros (nebent kazkokiai progai kai idealiai dazomasi su visais pagrindais, maskuokliais ir pan) - juk gaunasi sviestas sviestuotas, t.y. pudra ant pudros. Visada mineraline tepu tiesiai ant odos (aisku pries tai pasikremuoju ir leidziu kremui susigert). Jau laaabai seniai taip dazausi ir mano super sausai odai tinka ir patinka mineraline - nesauseja, poros neiskemsa ir pan. (nei viena is bandytu ivairiu firmu to nedare).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 23, 07:32)
As tai niekad nesuprantu to mineralines tpeimo ant krempudros (nebent kazkokiai progai kai idealiai dazomasi su visais pagrindais, maskuokliais ir pan) - juk gaunasi sviestas sviestuotas, t.y. pudra ant pudros. Visada mineraline tepu tiesiai ant odos (aisku pries tai pasikremuoju ir leidziu kremui susigert). Jau laaabai seniai taip dazausi ir mano super sausai odai tinka ir patinka mineraline - nesauseja, poros neiskemsa ir pan. (nei viena is bandytu ivairiu firmu to nedare).

Bet kokia biri priemonė, ar tai būtų mineralinė pudra, ar finishing powder, ar šiaip pudra, tepama ant kreminės pudros makiažo fiksavimui smile.gif Jeigu jums kreminė puikiai laikosi ir be birios pudros, tai puiku, reikia tik džiaugtis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 12 23, 15:02)
Bet kokia biri priemonė, ar tai būtų mineralinė pudra, ar finishing powder, ar šiaip pudra, tepama ant kreminės pudros makiažo fiksavimui smile.gif Jeigu jums kreminė puikiai laikosi ir be birios pudros, tai puiku, reikia tik džiaugtis! smile.gif

As kremines is vis nenaudoju tongue.gif Tik krema su spalva turiu, tai kartais ji fiksuoju, kartais ne - man net sakyciau graziau be fiksavimo. O atsakiau i ta posta kaip naudot mineraline - juk ji jau yra pudra, maskuoja (dazniausiai), spalvyte turi, tai kam dar kazka po apacia tept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 gruodžio 2010 - 16:45
Labas smile.gif
Nusipirkau BellaPierre mineralinę, bet kaip būna su visom pudrom, kurias perku, nelabai spalvą atitaikiau - vakarui gal neblogai, o dienai man ji per tamsi truputį. Tai nesugalvoju, kaip čia geriau dabar ją pašviesinti? Ar pirkti kitą pakuotę šviesesnės ir maišyti, ar gal geriau kokių cinko oksido miltelių įmaišyt? Truputį brangoka antrą pirkt būtų... o nežinot, ar BellaPierre pardavinėja mėginėlius? Ir kokių dar mineralinių pudrų mėginukų būtų galima nusipirkt (bet ne internetu, o parduotuvėje)?
Atsakyti
Na is bandytu BM, EM ir LL, labiausiai nepatiko BM, nes mano oda tokia gana lygi ir turi blizgesi, tai su origilialia formule man taip viskas blizga, o nuotraukos tragiskai atrodo, lyg riebus veidas. LL gal ir nieko, bet blonde spalva persviesi, o in the buff siek tiek gelsvoka. Laikosi man nelabai ilgai, nezinau kodel. Labiau ziuriu i matines mineralines, mastau apie MAGIC MINERALS g.gif
Bet is LL jau seseliai tai man laaaabai superiniai, turiu 2, uzsakiau dar 4 spalvas ir planuoju dar 3 lotuliukas.gif dar Flawless Silk patinka, bet as tik skruostams naudoju virs skaistalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 12 29, 16:12)
Na is bandytu BM, EM ir LL, labiausiai nepatiko BM, nes mano oda tokia gana lygi ir turi blizgesi, tai su origilialia formule man taip viskas blizga, o nuotraukos tragiskai atrodo, lyg riebus veidas. LL gal ir nieko, bet blonde spalva persviesi, o in the buff siek tiek gelsvoka. Laikosi man nelabai ilgai, nezinau kodel. Labiau ziuriu i matines mineralines, mastau apie MAGIC MINERALS  g.gif
Bet is LL jau seseliai tai man laaaabai superiniai, turiu 2, uzsakiau dar 4 spalvas ir planuoju dar 3  lotuliukas.gif  dar Flawless Silk patinka, bet as tik skruostams naudoju virs skaistalu smile.gif

o kokių spalvų šešėlius turite? Turiu cream soda ir Miamy taupe, tai ant vokų nelabai matosi, taupe dar dienos šviesoj ženklu, o cream soda tepu vietoj pagrindo doh.gif Ir apskritai visi šešėliai subėga į raukšlę, net šešėlių pagrindas nepadeda doh.gif
Man LilyLolo pudra ant veido irgi visą dieną nesilaiko, natūralūs skaistalai po pietų pramuša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 12 29, 19:41)
o  kokių spalvų šešėlius turite? Turiu cream soda ir Miamy taupe, tai ant vokų nelabai matosi, taupe dar dienos šviesoj ženklu, o cream soda tepu vietoj pagrindo  doh.gif Ir apskritai visi šešėliai subėga į raukšlę, net šešėlių pagrindas nepadeda  doh.gif
Man LilyLolo pudra ant veido irgi visą dieną nesilaiko, natūralūs skaistalai po pietų pramuša  doh.gif

is seseliu turiu Pink Champagne, Moonlight, uzsakiau Cream Soda, Witchypoo, Mudpie, Vanilla Shimmer. Beje, cream soda tam ir paemiau, kad butu pagrindas po ryskesnem spalvytem. Dar planuoju Orchid ir Smoky Brown wub.gif
Man laikosi seseliai labai gerai, tik pati LL mineraline nelabai. O galiu net palyginti su Mac, jei LL nesilaiko, tikrai ir Mac nesilaikis ax.gif
Atsakyti