Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2010 12 03, 19:04)
Tai jei oda sausa, tai kaip tik rinkites sausai odai tinkancia pudra, t.y. ji nesausins jums odos. Man Bare X Minerals nepatiko pudra, o Bare Escentuals ne viena esu sunaudojus (mano oda sausa) ir tikrai nesausino. Esu bandzius maziuka indeli ir 'matte' (matines) formules, tai nepastebejau skirtumo tarp jos ir originalios formules (cia apie BE kalbu). Gal del to, kad suasa oda ir nereikia stabdyt riebalavimosi ir pan.  g.gif

o pagal ka reiktu rinktis mineraline atsizvelgiant i odos tipa ? juk ju sudetys labai panasios g.gif blink.gif ta prasme, kokia tinkama sausai oda, o kokia labia riebiai/misriai ?
pavyzdziui as issinagrinejusi radau, kad sobare turi silko, tai jis kaip ir sausai odai, nes papildomai svelnina oda ? g.gif dar viso ryziu milteliai, roziu milteliai ir pan.
nerandu BE sudeties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 12 08, 01:01)
o pagal ka reiktu rinktis mineraline atsizvelgiant i odos tipa ? juk ju sudetys labai panasios  g.gif  blink.gif  ta prasme, kokia tinkama sausai oda, o kokia labia riebiai/misriai ?
pavyzdziui as issinagrinejusi radau, kad sobare turi silko, tai jis kaip ir sausai odai, nes papildomai svelnina oda ?  g.gif dar viso ryziu milteliai, roziu milteliai ir pan.
nerandu BE sudeties  unsure.gif

Siaip mineralinei odos tipas nesvarbu, nors kokia matinanti gali labiau riebiai odai but tinkama, nes neduoda islyst odos blizgejimui ir pan. Nors kokias bebandziau mineralines pudras, visos man tiko ,odos nesausino ir pan.

BE sudetis yra tiek ju puslapyje, tiek Sephora ir kituose ja parduodanciuose puslapiuose. Paieskokit dar ir rasit wink.gif
Atsakyti
Labu. As naudoju Bare Escentuals mineraline pudra, labai patenkinta. Pirkau cia
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 12 04, 10:35)
Nepresuotų matau spalvas ir nesugalvoju kurią bandyti (Medium 25, Medium 26 ar nedium 30 ?) Gal rekomenduos Shopingas kuti labiausiai geltona (ar olive) iš jų? Na, kad nebūtų į raudonumą. 

Ziurejau sias spalvytes budama Sephoroj, tai nei viena nera i raudonuma, visos i geltonuma - labiausiai 'Medium 25', 'Medium 26' kiek neutralesne, o 'Medium 30' jau tamsesne tonu, tokia per viduriuka, bet i gletonuma atrodo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 12 10, 14:54)
Labu. As naudoju Bare Escentuals mineraline pudra, labai patenkinta. Pirkau cia

O kiek kainuoja siuntimas is sito psl? Ir kuo skiriasi tos kur po 60 Lt (Magic minerals...) it BE (100 Lt)? Ar tik vardas ar ir kokybe? Esu visiskai zalia mineralinese pudrose ir ju gamintojuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 12 11, 22:01)
O kiek kainuoja siuntimas is sito psl? Ir kuo skiriasi tos kur po 60 Lt (Magic minerals...) it BE (100 Lt)? Ar tik vardas ar ir kokybe? Esu visiskai zalia mineralinese pudrose ir ju gamintojuose ax.gif

Siuntimas nuo kiekio priklauso. Seip jei pudryte tik, tai 5 lt smile.gif I Vilniu gali ir patys pristatyt... O kainos tai jauciu nuo kokybes skiriasi. Man asmeniskai BE daug labiau patiko. Ji labai gerai jautriai odai, visiskai nesausina. Kadangi mano oda sausa, tai man sita super tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute123 @ 2010 12 03, 17:17)
Sveikos paneles  4u.gif  gal galetumet patarti kas geriau misriai odai ir kuri naturaliau atrodo bet ir maskuoja, ar BE ar bxm?  4u.gif  girdejau kad BE labiau sausai odai tinka? nors ir mano odele ziema paserpetoja labiau.. tai kad dar labiau neneusausintu..  blush2.gif

mineraline produkcija neskirstoma pagal tipus kaip sakoma ji tinka visu tipu odai tik turi pats atsirinkti kas tau tinka.
pati esu isbandziusi tikrai nemazai pudryciu tai jei man sakytu rinktis BE ar BXM as rinkciausi BXM nes ji man dailiau i atrode ant odos be to laikosi visa diena
BE man traukdavo veida budavo niezejimas.
Jei jau reiktu rinktis kazka panasaus pagal maskavima i BE pirkciau tada geriau Magic Minerals, ja dabar ir naudoju, ji matine laikosi visa diena,

QUOTE(limpopooo @ 2010 12 11, 23:01)

bandyk ir issirinksi kas tau paciai tiks, cia labai sunku ka pasakyti pvz man bxm labai patiko yra merginu kurioms ne . Naudoju Magic dabar irgi labai patinka, LL man nepatiko, cia pati turi surasti kas tau patinka ir tinka. Turi paprasciausiai bandyti

BE jei pirksi ne per tarpininkes mokesi irgi 60 lt su siuntimu i Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau patarimo dėl EM. Šiuo metu naudoju original glo formulę, bet maskavimo man norėtųsi daugiau, ebt va švytėjimas man labai patinka. Intensive formulėj, kaip suprantu, švytėjimo nebus. O kaip semi-mate? Ar nors kiek švyti? Gal bandėt kuri... ax.gif
Dar svarstau, gal pirkti PF sculpting trio? Ten švytėjimo lyg ir yra, bet kaip su maskavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 14 gruodžio 2010 - 20:38
QUOTE(Terezza @ 2010 12 14, 20:35)
Sveikos. Norėčiau patarimo dėl EM. Šiuo metu naudoju original glo formulę, bet maskavimo man norėtųsi daugiau, ebt va švytėjimas man labai patinka. Intensive formulėj, kaip suprantu, švytėjimo nebus. O kaip semi-mate? Ar nors kiek švyti? Gal bandėt kuri... ax.gif
Dar svarstau, gal pirkti PF sculpting trio? Ten švytėjimo lyg ir yra, bet kaip su maskavimu?

Su semi-matte toks natūralus veidas, nešvyti, bet tarsi turi tokį natūralų skaistumą. Tarp pirštų patrynus tą pudrytę įžvelgiamas labai labai smulkus blizgėjimas mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, maskuoja tikrai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 14, 21:35)

Intensive man duoda naturalu odos svytejima. Semi matte pamenu maisiau su Intensive, nes maskavo ne taip gerai schmoll.gif Intensive tiesiog perbrauki per veida ir matai, kaip visi odos nelygumai dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, bet vistiek nebežinau, kurią pasirinkti doh.gif Maskavimo man nereikia labai daug, tiesiog paslėpti nedidelius paraudimus aplink nosį ir užmaskuoti kelias pigmentines dėmeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 14 gruodžio 2010 - 23:05
QUOTE(Terezza @ 2010 12 14, 23:01)
Ačiū už atsakymus, bet vistiek nebežinau, kurią pasirinkti  doh.gif Maskavimo man nereikia labai daug, tiesiog paslėpti nedidelius paraudimus aplink nosį ir užmaskuoti kelias pigmentines dėmeles.

Pas mane lygiai tolius pat dalykus reikia maskuoti, tikrai puikiai pamaskuoja mirksiukas.gif
Atsakyti