QUOTE(jadzka @ 2010 12 04, 10:35)
Žiūrinėju Sephoros mineralines
: Shopingas berods išgyrė, kad visai smagios.
Dabar matau, kad ten yra presuotos ir nepresuotos.
Nepresuotų matau spalvas ir nesugalvoju kurią bandyti (Medium 25, Medium 26 ar nedium 30 ?) Gal rekomenduos Shopingas kuti labiausiai geltona (ar olive) iš jų? Na, kad nebūtų į raudonumą.
Beje, gal teko bandyti ir presuotas? kaip jos ?
IEŠKAU smagios presuotos mineralinės pudros dailioje pakuotėje, vidutinio tamsumo (golden and olive undertones). Jau baigiu prarasti viltį
EM buvau radusi, bet dabar out of stock, na ir spalva kiek (golden medium) per pilka buvo...
Parduotuvej kai ziurinejau, tai labiau patiko biri si Sephora pudryte. Del spalvos man sunku kazka patart. Nezinau pades ar ne, bet as atvirksciai perku - kad spalva nebutu i geltonuma. Tai 'light 10' buvo i geltonuma, o 'light 15' neutrali - va sia ir pasiemiau. Kazkaip manau 'medium 25' turetu link geltonumo eit, bet visgi 3 spalvos 'medium', tai neaisku kaip realiai.
Gal eitu susiguglint aprasymus ar realias foto dominanciu spalvu...
Presuota Sephora bandziau mineraline, bet kaip rasiau, nesuzavejo. Kazko blogo pasakyt negaliu, bet man biri patogiau (cia turbut jau iprotis). Is presuotu mineraliniu esu naudojus
Mineral Fusion pudryte - truputi per sviesia pasiemiau, tai vasara nebetiko naudot, bet siaip graziai dengesi, smagi buvo. Tik minusiukas, kad kietoka.