Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 01, 18:54)
O kokia jusu oda? Tamsi? Nes kazkodel mane irgi domino warm honey, nes atrodo kad nera orandzinio ar rausvo tono joje  g.gif

tik dabar pamačiau, kad apsirikau ir nesąmonę parašiau doh.gif Warm peach naudoju 4u.gif
nėra tamsi, bet veidas atrodo šviesesnis už kaklą g.gif Ir net nežinau ar šaltas ar šiltas mano atspalvis odos, nes ant riešo kraujagyslės ir mėlynos ir žalios doh.gif O tas atspalvis lyg ir į geltonumą, bet jaučiu man jo šiek tiek trūksta g.gif Dar bandžiau Warm honey, tai lyg čiut čiut per tamsi, tai ir nežinau dabar net kokią išbandyti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Tikriausiai jau apie tai kalbejot, bet vis tiek noriu paklausti, kokie jusu atsiliepimai apie "bare x minerals"? Noriu pabandyti, bet firmu gausybej jau pasimeciau... dar uzkliuvo ''magic minerals'' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limpopooo: 01 gruodžio 2010 - 20:46
QUOTE(limpopooo @ 2010 12 01, 20:45)
Sveikutes smile.gif Tikriausiai jau apie tai kalbejot, bet vis tiek noriu paklausti, kokie jusu atsiliepimai apie "bare x minerals"? Noriu pabandyti, bet firmu gausybej jau pasimeciau... dar uzkliuvo ''magic minerals'' smile.gif

Atrodo graziai uzsitepus, bet nuplaukia labai greit. naudojau BXM ir Lily lolo, tai pastaroji ir nugule lentynoj, nusipirkau pilna kieki. veidas matiskesnis, BXM tokio gyvumo gal daugaiu priduoda. bet uztat lily lolo laikosi visa diena, o ir kaina priimtinesne.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 01, 20:00)
Atrodo graziai uzsitepus, bet nuplaukia labai greit. naudojau BXM ir Lily lolo, tai pastaroji ir nugule lentynoj, nusipirkau pilna kieki. veidas matiskesnis, BXM tokio gyvumo gal daugaiu priduoda. bet uztat lily lolo laikosi visa diena, o ir kaina priimtinesne.

O kaip sudetis tos Lily? Pilnai mineraline?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 01, 23:00)

man barexminerals nenuplaukia, graziai islieka visa diena.
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 12 01, 22:28)
O kaip sudetis tos Lily? Pilnai mineraline?

blondie sp. sudeti:s Mica, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue

Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif gal galetumet patarti kas geriau misriai odai ir kuri naturaliau atrodo bet ir maskuoja, ar BE ar bxm? 4u.gif girdejau kad BE labiau sausai odai tinka? nors ir mano odele ziema paserpetoja labiau.. tai kad dar labiau neneusausintu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute123 @ 2010 12 03, 16:17)
Sveikos paneles  4u.gif  gal galetumet patarti kas geriau misriai odai ir kuri naturaliau atrodo bet ir maskuoja, ar BE ar bxm?  4u.gif  girdejau kad BE labiau sausai odai tinka? nors ir mano odele ziema paserpetoja labiau.. tai kad dar labiau neneusausintu..  blush2.gif

Tai jei oda sausa, tai kaip tik rinkites sausai odai tinkancia pudra, t.y. ji nesausins jums odos. Man Bare X Minerals nepatiko pudra, o Bare Escentuals ne viena esu sunaudojus (mano oda sausa) ir tikrai nesausino. Esu bandzius maziuka indeli ir 'matte' (matines) formules, tai nepastebejau skirtumo tarp jos ir originalios formules (cia apie BE kalbu). Gal del to, kad suasa oda ir nereikia stabdyt riebalavimosi ir pan. g.gif
Atsakyti
Žiūrinėju Sephoros mineralines g.gif: Shopingas berods išgyrė, kad visai smagios.
Dabar matau, kad ten yra presuotos ir nepresuotos.
Nepresuotų matau spalvas ir nesugalvoju kurią bandyti (Medium 25, Medium 26 ar nedium 30 ?) Gal rekomenduos Shopingas kuti labiausiai geltona (ar olive) iš jų? Na, kad nebūtų į raudonumą.

Beje, gal teko bandyti ir presuotas? kaip jos ?

IEŠKAU smagios presuotos mineralinės pudros dailioje pakuotėje, vidutinio tamsumo (golden and olive undertones). Jau baigiu prarasti viltį sad.gif EM buvau radusi, bet dabar out of stock, na ir spalva kiek (golden medium) per pilka buvo...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 12 04, 10:35)
Žiūrinėju Sephoros mineralines g.gif: Shopingas berods išgyrė, kad visai smagios.
Dabar matau, kad ten yra presuotos ir nepresuotos.
Nepresuotų matau spalvas ir nesugalvoju kurią bandyti (Medium 25, Medium 26 ar nedium 30 ?) Gal rekomenduos Shopingas kuti labiausiai geltona (ar olive) iš jų? Na, kad nebūtų į raudonumą. 

Beje, gal teko bandyti ir presuotas? kaip jos ?

IEŠKAU smagios presuotos mineralinės pudros dailioje pakuotėje, vidutinio tamsumo (golden and olive undertones). Jau baigiu prarasti viltį sad.gif EM buvau radusi, bet dabar out of stock, na ir spalva kiek (golden medium) per pilka buvo...

Parduotuvej kai ziurinejau, tai labiau patiko biri si Sephora pudryte. Del spalvos man sunku kazka patart. Nezinau pades ar ne, bet as atvirksciai perku - kad spalva nebutu i geltonuma. Tai 'light 10' buvo i geltonuma, o 'light 15' neutrali - va sia ir pasiemiau. Kazkaip manau 'medium 25' turetu link geltonumo eit, bet visgi 3 spalvos 'medium', tai neaisku kaip realiai. g.gif Gal eitu susiguglint aprasymus ar realias foto dominanciu spalvu... g.gif

Presuota Sephora bandziau mineraline, bet kaip rasiau, nesuzavejo. Kazko blogo pasakyt negaliu, bet man biri patogiau (cia turbut jau iprotis). Is presuotu mineraliniu esu naudojus Mineral Fusion pudryte - truputi per sviesia pasiemiau, tai vasara nebetiko naudot, bet siaip graziai dengesi, smagi buvo. Tik minusiukas, kad kietoka.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 01, 22:00)

O jus nebendete advieju pudryciu maisyti Bxm ir LL? As zadu taip daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 04, 20:27)
O jus nebendete advieju pudryciu maisyti Bxm ir LL? As zadu taip daryti smile.gif

Ne, BXm tik mėginius turėjau, bet man apskritai ta firma atstumianti. pakanka LL drinks_cheers.gif
Atsakyti