Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Klavera212 @ 2010 11 27, 22:48)
Mano irgi mišri. Man irgi būtų įdomu kaip ant mano odos laikytusi.

Aprasyme rasoma, kad drekinanti ji tokia, o ir sudety as nepamaciau, kad butu ingredientu kontroliuojanciu blizgesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 16:31)
Uzmaciau Sephora puslapyje, kad ju mineraline dabar tik $10 (vietoj $18)  thumbup.gif Gal kuri susigundys isigyt, nes sudetis puiki. Pati ja naudoju, tai mastau reikia ar ne su nuolaida pirktis, nes maniskes dar daugiau nei puse like, turiu dar Physician's formula birios pudros, Korres krema su spalva, Tarte svytinti seruma ir Sally Hansen purskiama pudra - jauciu, kad nera ko kaupt priemoniu siuo metu....  doh.gif

shopingas, o ta Sally Hansen purskiama pudra kuri nuo Carmindy? kaip ji? nes irgi numacius kad reik isigyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulima_ma: 30 lapkričio 2010 - 12:39
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 16:31)
Uzmaciau Sephora puslapyje, kad ju mineraline dabar tik $10 (vietoj $18)  thumbup.gif Gal kuri susigundys isigyt, nes sudetis puiki.

nėra puiki, bismuto sudėtyje yra, jei apie tą pačią galvoju wink.gif Šita?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 11 30, 13:38)
shopingas, o ta Sally Hansen purskiama pudra kuri nuo Carmindy[B]? kaip ji? nes irgi numacius kad reik isigyti smile.gif

Paryskintos dlaies nelabai supratau.... g.gif

biski ne i tema sioje tmeoje, bet Sally Hansen man patinka pudra - lengva, graziai pasidengia, uzmaskuoja pakankamai. Dabar tik ja ir tenaudoju. thumbup.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 30, 13:48)
nėra puiki, bismuto sudėtyje yra, jei apie tą pačią galvoju wink.gif Šita?

Ta pati, bet man bismutas nieko blogo nedaro, poru nekemsa, tai man puiki (ta pati BE turi bismuto). 4u.gif

QUOTE(Saidutia @ 2010 11 30, 16:49)
O ar kas nors esat iš Sephora užsakinėję?  g.gif 
Aš kaip suprantu nesiunčia į Europą jie?

Nesiuncia, bet tam yra tarpininkes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 30, 17:54)
Paryskintos dlaies nelabai supratau....  g.gif

Turejau omeny ar sita ?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 11 30, 19:49)
Turejau omeny ar sita ?

Sita pati - kitokios ir neturi SH.
Atsakyti
sveikos, ar yra bandžiusių lily lolo miner.pudrą? Kokie būtų atsiliepimai?

My Webpage

kokį atspal.reikėtų imti, jei mėgstu gelsvus atspalvius, o pati nesu šviesi, bet ir nesu soliariuminė? Galvoju apie:
Butterscotch
Coffee Bean
Warm Honey

Cinnamon, Hot Chocolate, Saffron kaip ir parodyta, turbūt tamsūs labai?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 30, 19:22)
sveikos, ar yra bandžiusių lily lolo miner.pudrą? Kokie būtų atsiliepimai?

Cinnamon, Hot Chocolate, Saffron kaip ir parodyta, turbūt tamsūs labai?
geri atsiliepimai. gerai laikosi, maskuoja.
tai raba light-medium arba medium kategorijoj ziurek, rasoma prie ju ar warm ar cool atspalvis. tau tada warm jei geltono nori.
Visiskai tamsios, per toli ziuri:)

light-medium http://www.lilylolo....ry/foundation#_
medium http://www.lilylolo....ry/foundation#_

jei pirksi tai persikas.lt yra, 50lt atsiimant vilniuj, 55 su siuntimu. jei perki uz 100 ar daugiau lt, siuncia nemokamai. pati katik uzsakinejau 2 pudras, su atsiuntimu gavosi 100lt, tai po 50 isejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 30 lapkričio 2010 - 20:01
QUOTE(Etama @ 2010 11 30, 21:00)
geri atsiliepimai. gerai laikosi, maskuoja.
tai raba light-medium arba medium kategorijoj ziurek, rasoma prie ju ar warm ar cool atspalvis. tau tada warm jei geltono nori.
Visiskai tamsios, per toli ziuri:)

light-medium http://www.lilylolo....ry/foundation#_
medium http://www.lilylolo....ry/foundation#_

jei pirksi tai persikas.lt yra, 50lt atsiimant vilniuj, 55 su siuntimu. jei perki uz 100 ar daugiau lt, siuncia nemokamai. pati katik uzsakinejau 2 pudras, su atsiuntimu gavosi 100lt, tai po 50 isejo

Tai Blondie issirinkote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 30, 22:35)
Tai Blondie issirinkote?  blush2.gif

Taip 4u.gif barely buff dar norėjau imti, bet vėl nesąmonė keliom pudrom apsikrauti, tai pasilikau pavasariui/vasarai tamsesnės pirkimą smile.gif
Atsakyti
Dabar lilylolo nemokamas siuntimas thumbup.gif Jaučiu reikia pabandyt dar nebandytas pudrytes, Warm honey lyg ir pernelyg šviesus g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 12 01, 19:40)
Dabar lilylolo nemokamas siuntimas  thumbup.gif Jaučiu reikia pabandyt dar nebandytas pudrytes, Warm honey lyg ir pernelyg šviesus  g.gif

O kokia jusu oda? Tamsi? Nes kazkodel mane irgi domino warm honey, nes atrodo kad nera orandzinio ar rausvo tono joje g.gif
Atsakyti