Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Dolita @ 2010 11 21, 19:35)
pas mane vidutinio tamsuno sakyciau, nesu baltaode na bet ir netamsiaode  biggrin.gif , patinka pudros turincios gelsvumo, bet gink dieve neryzumo... tas gelsvumas man suteikia kazkaip ir idegio kazkiek ir veidas toks siltas atrodo, tai kuri man atspalvi butu geriausia rinktis?

tai beige ir imkit, mano veidas kai i geltonuma, tai geltono atspalvio pudros jau nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 21, 18:38)
tai beige ir imkit, mano veidas kai i geltonuma, tai geltono atspalvio pudros jau nebereikia  smile.gif

ko gero ir imsiu si smile.gif

Papildyta:
o cia nera kokio skyrelio kur butu sudetos foto su pudrom palyginimui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 21, 19:43)
ko gero ir imsiu si smile.gif

Papildyta:
o cia nera kokio skyrelio kur butu sudetos foto su pudrom palyginimui g.gif ?

buvo barexminerals temoj, kosmetikos gamintojai skyreli. Bet man is tu spalvu mazai naudos.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 21, 19:30)
vis tik labiausia prie medium beige tada linkstu uzsisakyti, gal neprasausiu g.gif

o ar esat kas bande barex geltona korektoriu – maskuotoja paakiams? kaip jis? vertas demesio ir pinigu smile.gif?

jei megsti i getonuma tai jei imsi medium beige nezinau kaip bus nes ji labiau rausva- rusva o va honey i geltonuma,
taciau visos jos labai panasios tik truputeli atspalviai skiriasi tad tikrai nemanau kad prasautum.

del korektoriaus tai jei turi labai pajuodusius paakius tai verta imti jei ne uztenka ir paparasto bisk maskuoklio.
as va zalia naudoju nosiai maskuoti kur kapialiarai issiplete tai man puikiai maskuoja,
o geltonas netinka nes neturiu pajuodusiu paakiu todel uztenka bisk maskuoklio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noriu pirkt Id mineraline pudra, bet pasimeciau spalvose, kokia rinktis ?

http://www.blivakker...i-d-foundations

Esu tamsiu plauku ir oda ner labai sviesi....ka patartumet ?
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti..prieš kelis metus iš Amerikos užsisakiau B.E. mineralinę pudrytę. Viskas ok, bet man didžiausia bėda šepetėlis. Nesvarbu ar patį minkščiausią naudočiau, natūralių šerių ar ne, man tas trynimas su šepetėlių elergizuoja oda.
Dabar norėčiau pabandyti presuota mineralinę(kad būtų galima užtepti kempinėle), bet kad nelabai kur mačiau. Gal pas naudoja presuotą ir gali rekomenduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 21, 01:25)
Kiekvienos firmos taip pat besivadinanti spalva atrodys kitaip. Pvz BE Medium Beige man ideali spalva, o BxM Medium Beige ant manes kazkokia orandzine, per tamsi  rolleyes.gif

Na man irgi jau berex'o pasidare kiek per tamsoka ant nubalusio veido, toki lyg i morkavuma musa, o va po vasaros buvo liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 11 26, 11:30)
Nesvarbu ar patį minkščiausią naudočiau, natūralių šerių ar ne, man tas trynimas su šepetėlių elergizuoja oda.
Dabar norėčiau pabandyti presuota mineralinę(kad būtų galima užtepti kempinėle), bet kad nelabai kur mačiau. Gal pas naudoja presuotą ir gali rekomenduoti? g.gif

alergizuoja...

O jusu sepeteliai gal naturalaus plauko? Jei taip, siulau pabandyt sintetinius, nes pati turiu beda su jautria oda ir naturaliu seriu sepeteliais.... ax.gif

Su kempinele tepama presuota tikrai neatrodys taip graziai kaip su sepeteliu.
Atsakyti
Uzmaciau Sephora puslapyje, kad ju mineraline dabar tik $10 (vietoj $18) thumbup.gif Gal kuri susigundys isigyt, nes sudetis puiki. Pati ja naudoju, tai mastau reikia ar ne su nuolaida pirktis, nes maniskes dar daugiau nei puse like, turiu dar Physician's formula birios pudros, Korres krema su spalva, Tarte svytinti seruma ir Sally Hansen purskiama pudra - jauciu, kad nera ko kaupt priemoniu siuo metu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 27, 17:31)
Uzmaciau Sephora puslapyje, kad ju mineraline dabar tik $10 (vietoj $18)  thumbup.gif Gal kuri susigundys isigyt, nes sudetis puiki. Pati ja naudoju, tai mastau reikia ar ne su nuolaida pirktis, nes maniskes dar daugiau nei puse like, turiu dar Physician's formula birios pudros, Korres krema su spalva, Tarte svytinti seruma ir Sally Hansen purskiama pudra - jauciu, kad nera ko kaupt priemoniu siuo metu....  doh.gif

Kaip zinau pas jus sausa oda. Idomu kaip laikytusi ant misrios ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 27, 19:45)
Kaip zinau pas jus sausa oda. Idomu kaip laikytusi ant misrios ji  g.gif

Aha, mano oda sausa. O kaip kitom butu nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 27, 18:45)
Kaip zinau pas jus sausa oda. Idomu kaip laikytusi ant misrios ji  g.gif

Mano irgi mišri. Man irgi būtų įdomu kaip ant mano odos laikytusi.
Atsakyti