Kiekvienos firmos taip pat besivadinanti spalva atrodys kitaip. Pvz BE Medium Beige man ideali spalva, o BxM Medium Beige ant manes kazkokia orandzine, per tamsi
QUOTE(Dolita @ 2010 11 19, 16:19)
Gal kuri bandet Barex minerals pudros visus medium atspalvius? kuri graziausia spalvyte?
As jau antra medium naudoju, bet ziuriu man ji dabar per tamsi, vasara tiko idealiai. As irgi galvoju kuri atspalvi man dabar pasiimt, buvau meginuku atsisiuntus, tai kiek atsimenu, honey medium labai jau geltonas, o beige lyg i ryzuma, bet drasiai teigti negaliu, uzteko tik nosiai papudruoti. Man is mediumo spalvyciu tik Medium. Dabar mastau gal light imti , tik nezinau kuri. Labai laukiu atsiliepimu is light ir medium beige naudojanciu, kuris is light tamsiausias? ar tikrai beige ne i ryzuma? As paniskai bijau to ryzumo
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 21, 01:25)
Kiekvienos firmos taip pat besivadinanti spalva atrodys kitaip. Pvz BE Medium Beige man ideali spalva, o BxM Medium Beige ant manes kazkokia orandzine, per tamsi
Reiskia beige tikrai atpuola, aciu
o barex medium nera salta spalva? nera rausva kokia? nes nemegstu salto veido ir roziniai atspalviai nepatinka. Patinka i gelsvuma spalvos kad siltas veidas atrodytu bet ne ryza gink dieve
QUOTE(eveeez @ 2010 11 21, 02:29)
As jau antra medium naudoju, bet ziuriu man ji dabar per tamsi, vasara tiko idealiai. As irgi galvoju kuri atspalvi man dabar pasiimt, buvau meginuku atsisiuntus, tai kiek atsimenu, honey medium labai jau geltonas, o beige lyg i ryzuma, bet drasiai teigti negaliu, uzteko tik nosiai papudruoti. Man is mediumo spalvyciu tik Medium. Dabar mastau gal light imti , tik nezinau kuri. Labai laukiu atsiliepimu is light ir medium beige naudojanciu, kuris is light tamsiausias? ar tikrai beige ne i ryzuma? As paniskai bijau to ryzumo
Papildyta:
Papildyta:
esu isbandziusi visus medium atspalvius ir net tan is bare x minerals,
medium salciausia ir neutraliausia spalva medium beige turi rausvumo - rusvumo (jokio ryzumo nera) ir man ji ant veido sviesesne nei medium be to nera nei geltona nei raudona
man bare x minerals medium beige sviesesne nei Bare escentuals bet cia priklauso nuo pacio zmogaus odos,
honey medium turi gelsvumo daugiau nei medium beige ar medium,
tan spalvyte grazi tokia neutrali bet tinka gerai idegus, taciau mano drauge soliariumu mergaite tai jai tan vos ir ne per sviesi
light tai gan sviesoka ir truputi i gelsvuma
QUOTE(Lunera @ 2010 11 21, 15:21)
medium salciausia ir neutraliausia spalva medium beige turi rausvumo - rusvumo (jokio ryzumo nera) ir man ji ant veido sviesesne nei medium be to nera nei geltona nei raudona
man bare x minerals medium beige sviesesne nei Bare escentuals bet cia priklauso nuo pacio zmogaus odos,
tan spalvyte grazi tokia neutrali bet tinka gerai idegus, taciau mano drauge soliariumu mergaite tai jai tan vos ir ne per sviesi
Aisku, aciu , sutinku kad kiekvienai skirtingai, man visam veidui neuzteko, tai bendro kaip ir nemaciau, o BxM Beige sviesene uz Medium? Man reikia siek tiek sviesesnes, tai ir dvejoju is vidutiniu ar sviesiu splavyciu.
QUOTE(Lunera @ 2010 11 21, 15:21)
kuri jums asmeniskai graziausia spalva is tu medium? o honey medium tamsiausia is visu medium ar ne?
man is visu medium spalvu, nei viena neatrode ryza ar dar kazkokia. Pati naudoju tan spalva.
QUOTE(veterane @ 2010 11 21, 17:41)
man is visu medium spalvu, nei viena neatrode ryza ar dar kazkokia. Pati naudoju tan spalva.
o kuri is medium spalvu sviesiausia kuri tamsiausia?
QUOTE(Dolita @ 2010 11 21, 19:05)
o kuri is medium spalvu sviesiausia kuri tamsiausia?
man jos visos labai panasios, honey tamsiausia. Bet ju atspalviai labai nezymiai tesiskiria.
vis tik labiausia prie medium beige tada linkstu uzsisakyti, gal neprasausiu
o ar esat kas bande barex geltona korektoriu maskuotoja paakiams? kaip jis? vertas demesio ir pinigu ?
o ar esat kas bande barex geltona korektoriu maskuotoja paakiams? kaip jis? vertas demesio ir pinigu ?
QUOTE(Dolita @ 2010 11 21, 19:30)
o oda kokio sviesumo pas jus? pas mane tan su neutraliu atspalviu, tai man patinka.
skaiciau, kad neverti.
pas mane vidutinio tamsuno sakyciau, nesu baltaode na bet ir netamsiaode , patinka pudros turincios gelsvumo, bet gink dieve neryzumo... tas gelsvumas man suteikia kazkaip ir idegio kazkiek ir veidas toks siltas atrodo, tai kuri man atspalvi butu geriausia rinktis?